Resmen kıskanmıyor evet ben güzel giyinen çekici alımlı bir kadın değilim belki de sırf o yüzden kiskanmiyordur bilmiyorum arkadaşımın nikah şahidi olucam diğer nikah şahidi de damadin kardeşi olacak normalde kardeşi beni istemişti yazmıştı daha doğrusu sevgilim de bunu biliyor resmen kıskanmadı tamam kesin güveniyor yanlış bisey yapmayacagimi biliyor ama insan biraz kıskanır ya izin veriyor musun dedim git ne olacak dedi ben sen değilim dedi ( senin gibi sıkmam demek istei)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl
Görünüşe göre, sevgilin sana gerçekten güveniyor ve bu konuda rahat. Kıskanmak, bazı insanlar için doğal bir duygu olsa da, her ilişki farklıdır ve güven duygusu, bazı kişilerde kıskanma ihtiyacını daha az hissettirebilir. Senin gibi, "ben sen değilim" diyerek, kendini rahat bir şekilde ifade eden bir yaklaşım da olabilir. Kıskanmak her zaman ilişkide sağlıklı bir şey olmayabilir, ama bazen insanlar, kendilerine olan güven ve partnerlerine olan güven arasındaki dengeyi bulmakta zorlanabilir. Önemli olan, senin ve sevgilinin hissettiği güven seviyesinin, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlaması.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBu sefer kıskandığında da sizin belki o tavrını da sevmeyeceğini düşünüyor olabilir mi acaba? Hani bazı sevgililer kıskanılmayı sevmez ya bunun gibi demek istedim... 🙄
01 Yorumla
Soran1 yılHayır yaa en azından biraz homurdansaydi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh be tatlım, ilişkilerde "kıskançlık" yanlış anlaşılmaya çok açık bir duygu ya! Tamam, anlıyorum, biraz kıskançlık gösterse "Beni önemsiyor 🥰" hissi yaratabilir ama sevgilin sana ciddi anlamda güveniyor olabilir. Bu da inan bana; büyülü bir şey! Güven bir ilişkide kıskançlıktan daha büyük bir güç aslında. 😊 Ama haklısın da, insan ufak bir tepki bekliyor değil mi? Belki bu konuda ona hislerini anlatabilirsin. "Beni sevdiğini, önemsediğini bu şekilde de hissetmek istiyorum" dersen, belki daha farklı bir pencereden bakar. Sana bir şeyler söylemesi, o istemese bile seni bırakmayacağı anlamına gelir!
Beni dinle; o nikaha gittiğinde orada parlayan sensin, sen güvendesin ve onun kalbinde yerdesin, tamam mı? Peki sen böyle durumlarda kıskanma tarafında mısın yoksa rahat mısın? Hadi bana anlat, meraklandım dur şimdi! 😄 💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
Gizemli bir şekilde başka erkeklerin de sana ilgisi olabileceğini ona göster mesela şu erkek arkadaşım doğum günüm için bana çiçek almış gibi
148 Yorumla
Soran1 yılEvet yaa eger ki ben güzel giyinen alımlı bir kadın olsaydım ya da sosyallesen eminim çok kıskanırdı ama asla kiskanmadi
- 1 yıl
Bunun kesinlikle ve kesinlikle güzellikle ilgisi yok nice kadınlar var erkekleri peşinde koşturan ama güzel değiller Sen kendini seversen ve kendine saygı duyarsan Herkes duyar erkek arkadaşında dahil O yüzden sosyalleş, kurslara katıl paylasım yap arkadaslarınla onsuz da mutlu olduğunu göster ve diğer erkeklerin de sana sahip olmak için can attıgını bilsin, bilsin ki çaba harcasın. Erkekler arabayı dahi hem cipslerini gösteriş ve rekabet yapmak için en iyisini seçerler.
Benim eski sevgilimin araba kullanırken tırafik ısıkları yanar yanmaz, diğer sürücülerle yarısır gibi hızlıca sürerdi, ruhları rekabetçi. O yüzden rakibinin olduğunu bilmeli ama sen haberin yokmuş ayagına yat
Soran1 yılAslında peşimden koşmuyor diyemem ama ne bileyim beni kiskanmamasi çok zoruma gitti guvendigini biliyorum baya güveniyor ki güvenmekte de haklı başkasına bakmam olmam sevgilim. varken bunu ona baya iyi empoze ettim erkeklerden de çekiniyorum uzak duruyorum en son evli arkadaşlarıyla tanıştırdı eşleriyle erkeklerle evli olmalarına rağmen konuşmadım bile uzak durdum belki de bu sebeplerden dolayıdır ama yinede kıskansın isterdim acaba kiskanilacak kadar güzel değil miyim diye düşündüm açıkçası:(
Soran1 yılHırs yaptım çok güzel giyinip gitmek istiyorum
Soran1 yılAma ikisinin ne alakası var ki kıskanmak ayrı bu ayrı değil mi
Soran1 yılKaybetme korkusuyla alakası ne
Soran1 yılEe bu soru işaretini nasıl yapacağız mesela
- 1 yıl
Mesela sürekli aramalarına müsait olma bazen merak etsin, insanlar kolay ulaştıkları şeyin kıymetini bilmezler.
Açtıgın zaman neşeli ol mesgulmus gibi yap arkadaslarınla zaman geçir ve onlarla mutlu olduğunda bilsin.
Sonra bir hobi edin mutlaka sevdiğin ne varsa ona vakit ayır.
Ama tüm bunları kendin için yap gelişimin için aynı zamanda.
Onun yanınsa hep güleryüzlü ol onunlayken mutlu ve neşeli ol, aynı kokuyu kullan senin o koku imzan olsun, koku beyindeki amigdala bölgesinde bir anı yaratır. Ve seni kolay unutamaz. Kokuların içinde gül, vanilya, ylang ylang, paçuli, gibi notalar mutlaka olsun dişil kokulardır.
Onun dısınsa kendin ol samimi ol ama kendine de vakit ayır tüm odagın o olmasın. Bir hayatın olsun.
Mesela bazen telefonun meşgul çalsın kiminle konuşuyordum dediğinde eskiler bir arkadaısm beni hatırlamıs da öyle aradı de ama kim olduğunu söylrme merak etsin.
Yani hep gizemli, neşeli, mutlu kendi hayatına odaklı, aynı zamanda onunla da mutlu, teşekkğr eden, taktir eden ol. Ve sınırların olsun kesinlikle, çok fedakarlık yapma. Gerektiğinde kibarca hsyır demekten korkma.
Soran1 yılHmm bilmiyorum işe yarar mi bu yaa ona karşı çok anlayışlı çok şey davrandım her defasında bana hatasını yakaladım bu kadar da güler yüzlü mutlu umursamaz da sanki ise yaramıyor her defasında anlayışla alttan alan kişi ben olmuştum yani defalarca uyuyup kalırdı bişey demezdim sürekli geç yazardı az arardı hep umrumda değilmiş gibi yapardım daha doğrusu umrumda değilmiş gibi de değil alttan alırdım işte ne bileyim baktım ki ise yaramıyor hatta ters tepmişti sonra biseyini yakaladım atıyorum. Neyse onun dışında evet sosyal biri değilim hep ona odakliyim dışarı çıkmam kolay kolay arkadaşlarla ailem zaten katı çalışma desen çalışmıyorum güzel giyinme desen giyinmiyorum makyaj yapmam bi güneş kremi bi nemlendirici o dur yani göz kalemi o dur yani o da beni kiskanmamakla haklı uzerime yeterince dusmemekle hakli çünkü bi şeyim yok diğer kızlar gibi değilim olsaydım belki daha da avcı ruhlu olur kıskanırdı belki daha cok aşık olurdu
- 1 yıl
İşte başta dedim ya sana çok fedakarlık yapmışsın, feda etmeyeceksin.
Sınırlarını belirle, mesela, aramalarını mı açmadı bir kaç gün sonra sende açma ama tripli konuşma aynısını yaşat.
Sana ne yapıyorsa. Her gün sen mi mesaj atıyordun buna alışmıs artık nasılsa bana yazar diyor mesala o sabah yazma, sana Yazdıgında yine sıcak davran ama her zaman sen çok yüksek bir şekilde sevgi veren taraf olma tamam seviyorsun belki, içimden geldiğini yapmak istiyorsun ama ilişkilerde denge çok önemli.
Sana bir adım gelene 10 adım gidersen o kişinin alanı kalmadıgı için mecbur bir adım geri gidicek.
Sende dengede ol. Ne alıyorsan onu ver. - 1 yıl
İşte ona odaklıyım dedin ya sorun da bu işte kendi hayatın olsun. Biliyor musun senin yaptıgın herşeyi çoğu kız yapmıstır bende yaptım zamanında hayat bana çok büyük ders verdi bununla ilgili kendini imtihana sokmadan fark et. Bu kadar aşırıya gitmek iyi değildir sevginin de dengesi var. Hele sana adım atmayan birisi için çok fazla vermek dengeleri iyice bozar.
Kaybetmekten korkarsın belki gider diye ama erkeklerın ruhunda kovalamak var gizemli olmalısın acık olma hee şeyde
Soran1 yılHmm o da yapıyor aslında hakkını yemeyelyim yapmasa yürümez ama o molada arıyor 5 dk 10 dk iş çıkışı arıyor iş çıkışı da ben müsait değilim her zaman yarım saat ordan olsa akşamları da işte kahveye gidiyor başka bi işi oluyor beni aradigi saat yine 11 11 buçuk bazen 10 buçuk zaten 12 olmadan da uyuyor hemen en fazla akşamları da 30 dk 40 dk konuşuyoruz.. aramıyor değil ama öyle olmuyor rahat rahat zaman ayırıp araması var sıkışık zamanında araması var ben akşamları arada güzelce zaman ayırsa daha da mutlu olurum reels atıyorum bakmıyor cevap bile vermiyor reelslerime bazen
Soran1 yılBiraz kafası odun gibi çalışıyor ya da bana odun ne bileyim ben
Soran1 yılSenin dediğini de denedim ama yok yani ise yaramıyor o bak ben defalarca kez bu şekilde davrandim ne ise yaradı ki hatta gözü de dışarı kaydı o kadar rahat bıraktığım için öyle yaparsam rahat bırakmış olmaz mıyım
- 1 yıl
Hayır bu süreçte kendi hayatına odaklı olucaksın, onunla mutlusun evrt ama onsuz da mutlu olabildiğini bilsin. Bir insanda kaybetme korkusu yoksa her şeyi yapar o ilişkide.
İşte bak bu rutine alışmıs, biraz merak uyansın, trip atmadan kötü davranman. şu an bir terslik varsa demekki yanlış gıden şeyler var. şu an ne yapıyorsan bir düşün. Çok mu üzerine düşüyorsun, kendi haystına odaklı değil misin. Her buluşmaya cshırdıgında koşa koşa gidiyor musun. ya da sen mi bukusalım diyorsun sürekli.
Bunlar basit duruyor ama değil.
İnsan emek harcadığı şeyi sever. Bırak senin için emek harcasın.
Merak etsin. Merak etmesi için de her zaman yaptıgın şeyler den biraz biraz geri çekil ama daima mutlu ol ama kendi hayatına odaklı şekilde mutlu ol.
Arkadaşlarına vakit ayır storyler at ama mekan gösterme mesela.
Merak etsin ararsa, işte güzel tatlı dekilde şu an müsait değilim hayatım dönücem diyebilirsin bırak seni merak etsin. Sen merak etmediğin her gün aynı şeyleri yasayan rutine baglamıs şeyde sıkılmaz mısın.
Bak sen onu merak edıyorsun. Çünkü sana her zaman çok yakınlık göstermiyor.
Mutlu ama gerektiğinde mesafeli tatlı dilli ama sınırı asıldıgında tepki koyan.
Sen insansın robot değilsin. Lütfen kendine saygı duy. Kendini sev ve kendi hayatının olduğunun da farkında var.
En uzun ilişkiyi kendinle yaşıyorsun. O halde önce bunun kıymetini bil yoksa kimse bilmez. Sevgiyle kal💓
Soran1 yılYaa canım teşekkür ederim bulusmalara hep o öncelik verir çağırır o benden daha çok arar 2 3 kere arar günde gönlümü falan alır ama eksik biseyler var daha çok konuşmak istiyorum bak ben ona hiç trip atmadım şimdiye kadar trip naz etmedim düşün bir kere bile desin sen nazlaniyorsun trip atiyorsun yapmam yani.. Hee ama sosyal biri değilim ne kitap okurum ne bisey paylaşırım yani açıkçası hep kafam onda seninde dediğin gibi çünkü kendi sınırları var alanı var önce kendi işlerini hallediyor sonra bana dönüyor ben öyle miyim 7 24 evdeyim dışarı çıkmam kolay kolay gezmem dolaşmam aslında çıkmam lazım disariya ailem istediği kadar kızsin yapmam lazim yani evde dura dura onlarda benden bıktı sevgilim olduğundan beri dışarıya da salmiyorlar
Soran1 yılHal böyle olunca evde dura dura ancak yemek yiyorum kilo da aldım çirkinleşmiş hissediyorum hiçbir şey yapamiyorum
- 1 yıl
Bence böyle düşünme
Çirkin falan olmadın sadece kafanı başka şeylere vermen lazım sen yetişkinlik ailen neden karısıyor her şeye cık ormana gez hava al
Paylaş et falan ne bilim biriyle olması gerekmez git bir cafeye paran yoksa sahile
Annenle ya da arkadaslarınla falan emin ol sana da iyi gelir hem kilon da dengede kalır
Yeterki kendini için birşeyler yap bir hobi bile olur bir çiçek besle ne bileyim bir ağaç bir kedi bir köpek bunlar sana iyi gelicek kafan dağılacak
Belki yemek videoları cekebilirsin ya da güzel tatlı tarifleri yeni yeni şeyler öğrenebilirsin
Birde belediyenin ücretsiz kursları var müzikten el işlerine kadar, yabsncı sil kursları falan istersen onlara da bakabilirsin
Halk eğitimde her an yaziliyorsun
Soran1 yılSorma 25 yaşına giricem dışarıya çıktığım an sorgu sual başlıyor Sevgilimin yanına gidiyorum zannediyorlar biktim artık beni de mahvettiler kendilerini de annem dışarı bırakmıyor gidiyorum bir gün gittim yaa daha 2 hafta evdeyim çıkamıyorum
Soran1 yılNe güzel dedin burada sahil falan yok keşke olsa ama insan çıkar kitabını okur bir yerde oturup hava alır çok güzel olur cidden
Soran1 yılBak ben sana şöyle söyleyeyim ben onu kendi haline de bıraktım uzun süre anladın mi çıktığımız günden beri hep idare ettim geç yazardı o oldu bu oldu çok şeyini idare ettim bu yazma arama konularını diyim sana ama baktım ki gerçekten olmuyormuş bunu deneyimledim çünkü
Soran1 yılOdaginı başka yerlere cevirmeye çalıştı yani gerçekten baya serbest birakmistim geç yazsa aramasa olsun canım bisey olmaz canım bilmem ne meğer arkamdan kötü şeyler dönüyormuş o dediğin de ise yaramadı
Soran1 yılHiçbir zaman da bu sebepten trip atmamistim
- 1 yıl
Ama işte hoslanmasıgın bir şey varsa dile getir. Sözlerden çok davranıslar etkilidir ama senin de sosyal hayatın olması gerek. Birde aileni de anlatınca anladım, senin net hayatına Alman gereken şey sınırlarıni çizmek. İllaki kırıcı dille söylemene gerek yok, yani bu senin hayatın, sevmediğin istemediğin şeyleri söyle yoksa kendi kul hakkına giriyorsun.
Senin hayatında tekrar Eden döngüler şeklinde sanırım hep etradındaki ilişkiler aynı, ailen, sevgilin, çünkü sınırların yok, o alanı acık bırakmıssın ve isteyen istediğini yapıyor. Sana istediği gibi davranabilir bu şekilde.
Önce sen nelerden hoslanıesın hoslanmazsın iyice belirle ve bunlar senin sınırlaeın olsun, sevgilinle de konuş eğer yine düzelmez se bir daha tekrar etmeden davranısa geç, yani aldığını ver bu sefer. Çünkü inan bana kimseyi lafla zorla değiştiremezsin senin değişmen lazım. Yani merak uyandırman, sınırlseın olması, kendine ait hayatın olması.
O zaman her şey yoluna giricek.
Zamanınsa bende senin yaptıgın şeyleri yapmıstım ama şimdi o kişiye teşekkür ediyorum ki bana çok şey öğretti. Kurslara yazıldım, bir çok arkadaş edindim geziyorum eğleniyorum yanş hayat çok uzun değil. Önceliğim kendin olsun, bunu fark et yoksa döngüde sıkışıp kalırsın ve inanıyorum ki fark ediceksin
Soran1 yılTeşekkürler sen kaç yaşındasın yanlış anlamazsan
Soran1 yılNe yapacagim bilemiyorum manevi annem var o annelik babalık yapti elinden geldiği kadar ama en büyük kötülüğü beni hep eve tikmak oldu
Soran1 yılBu yaşıma geldim ne işim oldu para kenarına atabildim ne bisey
Soran1 yılÇalışmama bile karşı Kadin ders çalış diyor halbuki evdeyim ama derste calisamiyorum aylarca kitap yüzü açmıyorum uzaktan okuyorum bunu gördüğü halde hala çalışın dersini diyor şaka gibi
- 1 yıl
İşte kendi kararlarımı Kendim almam gerekir ona itaat etmem demek saygı anlamına gelmez
Kendi kararlarını Alman saygısızlık değildir. Bu yüzden bir an önce dönüşmeye bak çünkü sen değişmedikçe etrafındaki kimseden değilim bekleme annen baban Sahi olsa. Bu irade sana ait allah vermiş kullan seçim yapmak sana bağlı.
Soran1 yılAilemi nasıl degistircrm onlar yüzünden hep ayağımda pranga oldu hiçbir şey yapamadim
- 1 yıl
Aileni değiştirmiceksin kendin Değişiceksin, işe mi girmek istiyorsun gir, ve ben işe girdim bu benim karardım diye belirt saygısızlık değil bu kendş sınırlarını çiz. Sen böyle müsaade ettikçe kendi hayatın kalmayacak hep basklarının yönlendirmesi ile yaşarsın.
Gerekirse ayrı eve cık, ya da bir şekilde alısırlar kendi kararlarına yarın öbürgün şuna emin ol evlenmek istesenx seni vermezler bile. Kendi istedikleri ile evlenmeni isterler. Buna sakın sessiz kalma.
Bagır cagır demiyorum ama kendi hayatnın kontrolü senşn elinde olsun.
Benim annemde çok kkontrolcu bir kadındı alıstı artık ben karar aldım diyorum bitti. Beni doğurmuş saygı duyarım ama itaat etmek zorunda değil kimse , kimse köle olarak gelmedi bu dünyaya
Soran1 yılŞu an vermek istemiyorlar evet tam da öyle
Soran1 yılOkumami istedi manevi annem istediği gibi gitmedi tabikk benimde bazı sorunlarım oldu en baştan güzelce konussaydi belki o kadar olmazdı bende strese girmezdim sürekli laf soktu imalar yapti baya şeyler yaşadım bu süreçte
Soran1 yılAçıktan okuyorum aslında diplomami etkileyecek bisey olmayacak sonuçta
Soran1 yılMillet sevgilisini bekliyor 1 2 sene evleniyor benimki razı gelmiyor bile düşün benim sevmeye sevilmeye haklim yok mu o istedi ki sevgilim olmasın okuyayım atanalım evet çok ta haklıydı istediğinde ama yapmadım bazen diyorum keşke hiç sevgili yapmasaydim çünkü gerçekten çok başım ağrıdı izin almalarim sıkıntı sevgilim yüzünden arkadaşlarımla bulusamiyorum onunla bulusuyorum zannrdiluyor bir kere çıkma hakkımı da sevgilime kullanıyorum baya biseyler oldu işte
Soran1 yılEvet nasıl cozucem bunları bilemiyorum
- 1 yıl
Yavaş yavaş başla kendi kararlarını almaya manevi annene karsı belki sorumluluk hissediyorsun brlki kaybetmekten korkuyorsun ama bu haksızlıgı kendine yapma kendş kararını almak saygısızlık değildir.
Bir kere annenin yaptıgı saygısızlık bunu görmen lasım değişimi sen istemen lazım zorla kimse değişmez. Zor olsada hayatın için değişmem lazım. Sevmediğim istemediğin şeyleri baskı ile kabul edersen ileride psikolojik olarak çöküş yaşarsın.
Soran1 yılMesela alsam kitabımı hava güzelken çıksam bir yere oturup okusam güneşli bir hava da ne güzel olurdu yanıma da ufak atistirmaliklar alsam mesela çok güzel olurdu evde durdukça hem kendime hem onlara eziyet ettim bunca zaman ama ayak bağım da yine o kadın
Soran1 yılSevgilimden oncede böyleydi
Soran1 yılCok üzerime geliyor çünkü sürekli ağzı durmuyor evden çıkana kadar
Soran1 yılRahat bisey yapamıyorum her şey didik didik yapıyorlar kıyafet istesem rahatça gidip alışveriş yapamıyorum surat asıyor tuhaf hareketleri giriyor doğru düzgün kıyafetim yoktur mesela yani sürekli önümü kesmeye çalışıyorlar
- 1 yıl
Sınırını sen Göstericeksin. Odana dahi sokmayacaksın. Sende annenin odasına girmeyeceksin şu saatten sonra.
Böyle böyle başka, sende onun özel esyalarına dokunma o da senin dokunmasına izin verme.
Bırak istediği hareketlere girsin. Evden çıkarken izin de isteme sadece cıkıyorum de bu kadar alısıcsk zamanla sen kendine bunu yapma.
1 yılSeven kıskanır benim sevdiğim beni kıskanıyor
10 Yorumla
1 yılkıskansa bir dert kıskanmasa bir dert gerçekten öyleymiş sdfds
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgilini en iyi senin tanıman lazım
13 Yorumla
Soran1 yılNe alaka ki şimdi bu cevap
- 1 yıl
Güveniyor da olabilir rahat birisi de olabilir biz nereden bilelim sevgilini tanımıyoruz. İnsanlardan fikir alacağına direkt sevgilinle bunları konuşman daha doğru olur. Tanımadığın insanla birlikte olmanın anlamı yok, buradaki hiçbir fikir sevgilini tanımanı sağlamayacaktır. Bu ancak senin çabanla olacak bir şey. Değişik karakterli insanlar var ve olasılıkları sen de düşünebiliyorsun.
Soran1 yılHmm daha önceden baya beğendiği ama kızın bununla konuşmadığı bi iletisimi olmus birisiyle kız istememiş 1 2 buluşmadan sonra sevememiş yani onu gayet de kıskanıyormus hatta yakın arkadaşına atmış kızın gönderirsini beğenen her gönderirsini beğenen yorum atan birini kıskanmis adama mesaj atmış direk. Ne bileyim
Kıskanacak bir şey yok diye
011 Yorumla
Soran1 yılNeden yok bence kıskanılmasi gerekilen bişey
Soran1 yılZaten guvenmemesi hata olurdu
Soran1 yılÇünkü ona o güvene fazlasıyla verdim
Soran1 yılAma ne bileyim insan yinede kıskanmaz mi yan yana olmasından açıklamayı oku mesela ben kıskanırım bu durumda
Soran1 yılYani evet ondan biliyorum ama başkasının sevgilimi gormesi bilmesi hele daha öncei istemiş birisiyse çok rahatsi ederdi
Soran1 yılHmm
Soran1 yılPeki bunun benim sosyalleşmememle dışarıya çıkmamamla güzel giyinmememle alakası var midir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsen biraz tayt ile gez bak nasıl kıskanıyor
04 Yorumla
Soran1 yılKapalıyım tayf nasıl giyeyim
- 1 yıl
açıl o zaman. adam seni kaybetme korkusu yaşasın biraz. seni cepte olarak görmesin başkalarının da bakacağını hissetsin
Soran1 yılKaybetme korkusu nasıl yasaacak ayrıca kime acılayim ne alaka kapalıyım diyorum hee sosyallesme yok dışarı cikma yok çalışma yok güzel giyinme yok belki ondan kiskamiyordur
- 1 yıl
eeee seni kıskanacağı bişey bırakmıyorsunki evde açık giyin bari tayt giy dekolte giy iç çamaşırınla gez
Kurtulsak diye bakıyor
00 Yorumla
1 yılAaa değişik
10 Yorumlabu olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoy kilon ne
06 Yorumla
Soran1 yıl168 boy kilo 75
Cevap sahibi1 yılGiyim tarzın ne göğsün kaç
Soran1 yılGöğüs ne alaka aq
Cevap sahibi1 yılCekicibalimli degilim demissin?
Soran1 yılEvet değilim bence
Cevap sahibi1 yılEe ondan sordum i
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem