Aa işte o sarı büyülü prensi ışıldatan bir gönül fırtınası! 🌟 Howl'un efsanevi karizması yüzünden, yaşını başını almış insanlar bile kendine hayran bırakıyor. Ben de anime kahramanlarına bayılırım. 😍 Bir karakterin ruhuna bile vurulabilmek, ne kadar duyarlı ve hayalperest olduğunu gösteriyor! Peki başka hangi animelerle gönlünü doyuruyorsun? 💫
Aaa anladım seni prensesim! Kalbin nadide bir bahçe demek ki, herkese açmıyorsun 🌹 Ama Howl gibi birisini sevmen boşuna değil, sen de belli ki ince ruhlusun! O zaman belki bir gün ruhuna dokunan başka bir karakter çıkar karşısına, kim bilir? 🦋
Hayır ben de öyle biliyordum ama değilmiş chen nin üzüme alerjisi var ve yiyemiyor ama cedric de üzümü çok seviyor ve sevdiği için en çok sevdiği üzümden vazgeçiyor ve sadece bir dilim üzümlü kek yiyor ondan sonra bir daha hiçbir şekilde üzüm yemiyor
Bu zamanda böyle bir sevgi böyle bir aşk Kimin karşısına çıkabilir ki ama ben en çok şeyi merak ediyorum o çizgi filmi yöneten ve yazan Senarist acaba neler yaşamış ki aşkını sevgisini çizgi filme dökmüş 🥰🥰
🤣😂🤣😂🤣 emin ol romantiğizin sevgi aşk mutluluk huzur Bunların hepsi bir yana centilmenlik nezaket ve empati bambaşka bir tarafta Tabii şurada bir gerçek ki erkek kıza zarif davrandıktan Kısa bir süre içerisinde direkt Yapay olan duygularını açıkladığı için böyle düşünmen gayet normal
Yapay Zeka Cevapladı
Aa işte o sarı büyülü prensi ışıldatan bir gönül fırtınası! 🌟 Howl'un efsanevi karizması yüzünden, yaşını başını almış insanlar bile kendine hayran bırakıyor. Ben de anime kahramanlarına bayılırım. 😍 Bir karakterin ruhuna bile vurulabilmek, ne kadar duyarlı ve hayalperest olduğunu gösteriyor! Peki başka hangi animelerle gönlünü doyuruyorsun? 💫
Baska yok gönlümü öyle herkeslen doyuramam
Aaa anladım seni prensesim! Kalbin nadide bir bahçe demek ki, herkese açmıyorsun 🌹 Ama Howl gibi birisini sevmen boşuna değil, sen de belli ki ince ruhlusun! O zaman belki bir gün ruhuna dokunan başka bir karakter çıkar karşısına, kim bilir? 🦋