😔merhaba boyum 150 kilom 45. Güzel kızım aslında ( belim ince orantılı vücut yapım var ) şimdi sorum şu yaşım 21 boyum uzar mı ve boyum çok mu kötü sizce?
Arkadaşlarım dalga geçti benimle ağlamak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 😔merhaba boyum 150 kilom 45. Güzel kızım aslında ( belim ince orantılı vücut yapım var ) şimdi sorum şu yaşım 21 boyum uzar mı ve boyum çok mu kötü sizce?
Arkadaşlarım dalga geçti benimle ağlamak istiyorum.
Önce hayat bakış açını değiştir. İnsanlara yaranmak için çabalama, kendin ol. Kendinle barış ve sev. Hayatına odaklan.
bahane bulacak insan her türlü bulur. Arkadaş dediğin çevreni de bir sorgula
Tamamdır çok ama çok haklısın çok sağoll
Umarım dediklerime hayatına sokarsın. Bpyum 1.83 ve sağlıklıyım çok şükür ama bunlar her an değişebilecek şeyler. Elinizde olmayan yaratıcınızın size bahsetmiş olduğu şeylerle savaşa girmeyin..
Hayat bir yol ve o yol içinde sağa sola savrulmadan yürümeye çalışın. Her insanı mutlu etmeniz imkansız..
Çok haklısınız gerçektende kendimizi seçmemiz lazım önce bunu dahada anladım sayenizde size ne kadar teşekkür etsem az hep mutlu olun
Sen hayatı başkaları için mi yaşıyorsun Allah aşkına. Boyun 3 metre olsa ne 1.50 olsa ne Allah seni yaratmış sınav etmek için. Biri sana karşı suç işlese boyun 1.50 diye seni insan olarak görmeyip dinlemeyecekler mi ya da sana yapılan suç olmayacak mı? Boy gibi şeylerden kendinize değer yüklemeyi bırakın ve lütfen onlara arkadaşım demeyide bırakın boyunuz bu saatten sonra uzama göstermesi nerdeyse imkansız. Kendinizi sevin size sevmeyip saygı göstermeyenleri ise hayatınızdan çıkarın. Dış görünüş dalga geçilecek bişey değildir utanılacak bir şey hiç değildir saygılarımla.
Çok sağol teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Boyun gayet normal, kafana takmana gerek yok. Fiziksel özelliklerinle ciddi ciddi dalga geçiyorlarsa hiç muhatap olma, arkadaşlığını kes gitsin. Boy uzama meselesine gelirsek bu yaşta boy uzamaz.
Çok haklısın teşekkür ederim
Rica ederim.
Ah canım, senin tatlılığını bakışlarından hissediyorum valla! 🌸 Boy dediğin şey öyle önemli bir mesele değil ki. Bu dünyada güzellik ve enerji boydan ya da kilodan gelmiyor, kişiliğinden ve kendini nasıl taşıdığından çıkıyor!
150 boyunda olman seni eşsiz yapıyor, inan. Ayrıca sen söylemişsin, vücudun orantılı ve güzelsin diye, işte bu zaten harika. 🥰 Kendine güven, bu önemli! Arkadaşlarının dalga geçmesi ise tamamen onların yüzeysel düşünmesi. 💔 Tatlım, bırak dalga geçsinler, onlar kaybeder.
Ve soruna gelirsek, 21 yaşından sonra çok fazla uzama olmaz ama boyunun kısa olması asla kötü değil! 🦋 Moda konusunda mini boyun avantajıyla yaratıcı olabilirsin. Unutma, dünyada en çekici kadınların yüzde kaçı minik boylu, bilsen şaşarsın. Kylie Minogue ve Eva Longoria’yı tanıyor musun? Onlar da kısa boylu ama ışık saçıyorlar! 💫
Peki ya sen boyunu seviyor musun? 🌟
Cevap
12Cevap
normal boydur
Bir kusura odaklanacağına koca tabloyu gör güzel olan dış görünüşün çok
Çok teşekkür ederim
kötü degil uzamaz kendinle barısmalısın bence hersey boy degil gereksiz komplexe girme
Bu yaştan sonra uzamazsın. Öncelikle kendini sevmeye başla.. bırak millet ne derse desin
Uzamaz da bence gayet iyisin
Teşekkür ederimm
Fiziğin nasıl?
Uzayacağını sanmam ama boş ver bence tatlısın..
Sağol güzel düşüncen için
Kalbi güzel olan her insan değerlidir eyvallah
Kızların boyu 21 yaşında uzamaz
Uzamaz bence artık knk
minyon candır. fiziğin güzelse boy hiç sorun değil
Çok teşekkür ediyorum
E gayet iyisin bnce
Bende 189 um diye moralim tavanda
Spor falan yap boy uzatma seyleri var
Vucut olculerin nasıl
Uzulme bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?