Aşk İlişkileri Aşık olduğunuzu ailenizle paylaşır mısınız? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım kim, ne cevaplar verecek? 😂😂 Güncellemeler1 yıl 😊😊 Güncellemeler1 yıl 🤗🤗 Aşık olduğunuzu ailenizle paylaşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. ailem yok benim. 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hayatımda biri varsa ve aşıksam, söylemesem bile bir süre sora halim tavrım ele verir beni.. ve zaten gizlemeyi de düşünmem söylerim 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben paylaşmam uzun süre çıktıktan sonraki zamanlarda söylemeyi düşünürüm böylesi daha mantıklı görüyorum. 1 0 Yorumla
CJ_2025 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. aileme değilde genelde yakın arkadaşlarıma söylerim ailem fazla meraklı olabiliyor bu konularda sıkabiliyorlar insanı 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Paylaşırım ilk babamla tanışır zaten. Babamla anlaşanın sabrından emın olurum 😀 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Üzerinden yıllar geçince bende şuna şeydim demesi keyifli ondan öncesinde paylaşmadım. 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ben hiç paylaşmamıştım. O zamanlar çok çekingen bir insandım. Şimdi olsam çekinmem hiç. 1 0 Yorumla
eliffffnaz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Benim annem abim ve babam ortaokul ex aşkımı biliyo hshshhshs 1 0 Yorumla
WiLD_ANGEEL Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Uzun bir birlikteligim warsa söylerim öyle her şey lap diye söylenmez 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hemen söylemem 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Sadece abimle paylaşabilirim 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır sjjd 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır, anlaşılır zaten saf değiller ya 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hayır paylaşmam 1 0 Yorumla
roketatar321 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl düğün davetiyesini alınca öğrenirler işte ahahaha 1 0 Yorumla
FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Herşeyi değil 🙊 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet yeri geldiğinde paylaşırım 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşık olmak kolay mı 1 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kolaydır.. Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Karşındakini kendine aşık etmek zordur Yorumla Bravehrart 1 yıl Bence kolaydır.. Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Bence değil Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
bulutsvn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı. Paylaşmam. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Paylaştım 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Evet paylaşırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ailem yok benim.
Ben aileme hemen söylüyorum özellikle anneme hshs
Hayatımda biri varsa ve aşıksam, söylemesem bile bir süre sora halim tavrım ele verir beni.. ve zaten gizlemeyi de düşünmem söylerim
Ben paylaşmam uzun süre çıktıktan sonraki zamanlarda söylemeyi düşünürüm böylesi daha mantıklı görüyorum.
aileme değilde genelde yakın arkadaşlarıma söylerim ailem fazla meraklı olabiliyor bu konularda sıkabiliyorlar insanı
Paylaşırım ilk babamla tanışır zaten. Babamla anlaşanın sabrından emın olurum 😀
Üzerinden yıllar geçince bende şuna şeydim demesi keyifli ondan öncesinde paylaşmadım.
Ben hiç paylaşmamıştım. O zamanlar çok çekingen bir insandım. Şimdi olsam çekinmem hiç.
Benim annem abim ve babam ortaokul ex aşkımı biliyo hshshhshs
Uzun bir birlikteligim warsa söylerim öyle her şey lap diye söylenmez
Hayır ben paylaşmam.
Hemen söylemem
Sadece abimle paylaşabilirim
Hayır sjjd
Hayır, anlaşılır zaten saf değiller ya
Hayır paylaşmam son âna dek.
Hayır paylaşmam
düğün davetiyesini alınca öğrenirler işte ahahaha
Herşeyi değil 🙊
Evet yeri geldiğinde paylaşırım