Canımdan çok sevdiğim eski sevgilimi başkası ile gördüm sinirden elim ayağım tutmuyor ne kendime ne başkasına zarar vermek istemiyorum hiç iyi değilim 2 yıllık iliskimdi hâla unutamamisim 6 ay geçti
Nolursunuz bir şeyler diyin
Canımdan çok sevdiğim eski sevgilimi başkası ile gördüm sinirden elim ayağım tutmuyor ne kendime ne başkasına zarar vermek istemiyorum hiç iyi değilim 2 yıllık iliskimdi hâla unutamamisim 6 ay geçti
Nolursunuz bir şeyler diyin
Ya işte böyle doğru düzgün seven adam gibi adam olan erkekleri harcıyorlar ondan sonra piyasada neden düzgün kimse kalmadı bilmem ne diye ağlayorlar. Çünkü sevgili hem cinslerim ( sağlıklı ilişki isteyenleri ve düzgün ilişkisi olanları tenzih ederim.) her ne kadar düzgün sadık birini aradıklarını iddia etse bile peşinde koşturan kendisine değersiz hissettiren serserileri tercih ediyor.
*ağlıyorlar
Çok kızıyorum çok
Hâla çok üzgünüm biliyor musun içim gidiyor
Allah sabır versin zor gerçekten çok zor kalbin cayır cayır yanar ama dışarıya yansıtamazsın...
Ya napicam ben şimdi?
Şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor ama söz veriyorum bu da geçecek. zamanla izi kalacak sadece ama geçecek
Bunun tek çaresi devam etmek başka yolu yok
Ama bunu yaparken ona dair ne varsa at resimleri sil yok et yani sanki hiç olmamış gibi
Atmaya kıyamaz da insan kaldır hiç olmadı
Teskkur ederim kardesim
Lafı bile olmaz kardeşim. Ne olursa olsun umudunu kaybetme olur mu seni bozmasına izin verme
Sen eminim, sandığından daha güçlüsün sadece tökezledin ama daha sağlam bir şekilde geri kalkacaksın merak etme
Sen şükür ki aklı başında birisin, bu hislerinin egodan olduğunun, takıntı olduğunun farkına varmışsın zaten. Bu olay da bu hislerini sana daha görünür kılmış. Bu hisleri çok yakından içinde duyumsadığın şu zamanlarda bile farkındalığını muhafaza edebiliyorsun, demek ki adamsın, içeride çok sağlam bi akıl ve irade mevcut. Geriye sadece farkettiğin bu hisleri kontrol altına almak kalıyor. Bu olay yeni bi başlangıca vesile olsun. Yeterince dalgalandın, artık durulma zamanı. Kendi dışında olup bitenleri bırak, takıntılı düşüncelerini bi terk et. Sonra da kendi içine yönel, en önemlisi inanç. Biz insanlar işte egoları olan, zayıflığı hırsları olan varlıklarız. Hayatlarımız hemen yoluna girsin, kendimizi hemen iyi hissedelim istediğimiz için hırslara düşebiliyoruz. Ama bu hırslar da bizi bi yere daha dibe götürüyoruz. Ama Allah yukarıda çektiklerimizi görüyor, yardımcımız olsun. İnşAllah senin için her şey tekrar yoluna girer
Kardeşim Allah senden razı olsun birde uzun uzun aciklamissin vaktini ayırıp hakkını helal et
İnan diyecek kimsem yoktu kalakaldım öyle ne edeceğimi bilemedim buraya sordum.
Adamakıllı cevap vermişsin gerçekten çok sağ ol kaç kez okudum bilmiyorum yazdıklarını.
İlk sorduğum da daha kötüydüm şimdi bir tık daha iyiyim
Rica ederim, ben anlamıştım zaten sadece bi anlık gelip geçici duygulara kapılmışsın. Kendine iyi bak
Allaha emanet.
Ah canım ya, seni o kadar hissettim ki şu an... İçinde kopan fırtınaları tahmin edebiliyorum. Sevdiğin birini başka biriyle görmek gerçekten çok ağır bir durum. Ama öncelikle derin bir nefes al ve kendine sakinleşmek için biraz zaman ver. 🌬️ Kendine zarar verme düşüncesine asla izin verme, bu senin dünyanı ve hayatını daha da zorlaştırır. 🫂
Bak, bu bir süreç. Unutmak veya acını bastırmak için zaman gerekiyor ve bu çok doğal. Kendini sevmeye odaklan, dışarı çık, sevdiğin bir şey yap, kendine alan tanı. Belki de artık yeni bir sayfa açma, kendi hikayeni yazma zamanı, ne dersin? 🌟 Unutma, sen gerçekten değerlisin ve daha güzel bir geleceği hak ediyorsun. 🩷 Konuşmak istersen buradayım.
Cevap
3Cevap
Zor kardeş zor düşüncesi bile kötü ne kendine ne başkasına zarar ver seni çoktan silmiş unutmuş birisi için değer mi. boş ver gitsin.
Kafama sıkmamak için zor duruyorum şimdi dışarıdan bakan birisi kız için değer mi der diye düşünür ama gurur onur meselesi yaptım
Duygularım bitti aslında ben takıntı yaptım ego yaptım biraz da
Hayatina mutlu mesut devam ediyor benim hiç bir s2m yolunda degil
He usta şey olarak dedim hayatu başkasıyla yolunda gidiyor benleyken gitmiyordu
Cefasini ben çektim sefasını başkası çekiyor yani
Ağız dolusu küfür etsem yine rahatlamam Allahim sen yardım et yarabbim
Ömür boyu bekar kalacak değil öyle olcak maalesef ama. bilmektrn daha kötüymüş görmek
alışırsın zamanla geçer.. kızlara güvenmemen gerektiğini öğrenirsin :D
Hocam yeminle yerimde duramıyorum ya ne zaman aliscam 6 ay gecti
Gayet aklı başında adamım ben çok kötü oldum
kardeşim bir ağlarsın 2 ağlarsın sonra unutursun hayat böyledir işte hepimizin başından aynı şey geçti gitti. Gelecekte hatırlamayacaksın bile emin ol
Bence kendini boşa yıpratıyorsun , seni başkasına tercih edeni ben olsam düşünmem bile.
O işler öyle denildiği kadar kolay olmuyor ki maalesef takıntı mi yaptım acaba
Bu takintidan nasıl kurtulabilirim abi
Onun bu kadar güzel olup başkalarına kendine sunuyor olması çıldırtıyor
Sundu işte ondan sinirleniyorum benim olan benimdir kaldiramiyorum
Cok kavga ediyordu ayril barış ayril barış bitti tercih değil bitmişti zaten iliski yeni ilişkiye başlamış bende başladım ama aklım onda
Hocam yenisi eskisine göre çok daha iyi yönleri var benim için her şeye yapmaya hazır da iste bazi hisler unutulmaz
Hayır ikinci
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?