Gerçekten gecelerimi uykusuz bırakan beni benden eden bir derdim var. Rabbım biliyo ya birini cok sevdim. Gel zaman git zaman, yakınımdan dost dediğim insanlar kuyumu kazdı. Sevdiğim kişiyi ne yaptı ne etti uzaklastirdilar.. Ben bu dost dediğim insana güvenip evimi açtım soframi açtım daha saymakla bitiremicegim iyiliklerim dokundu. Beni sevdiğimden ettiler.. herseyi Bi kenara koydum namusuma dil uzatacak kadar konuşuyorlar. Komik gelecek size ama dedikodu için dava açılabilir mi? Ben bu tarz insanları Allaha havale edip geçmek istemiyorum. Gerçekten böyle insanlar hesap vermeli. Lütfen bilen biri soylebilirmi. Ben dava açmak istiyorum. elimde ispat olmadan dava acabilirmiyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kuzum hiç durma aç davanı. Haklısın ve hakkını sonuna kadar ara.
Uyuyamiyorum beni benden aldılar ben uyuyamıyorum. Dava açmayı çok istiyorum ama bu durumdan babama nasıl bahsedecegimi bilmiyorum. Anlayış ile karşılayacak mi yoksa toplum baskısı yüzünden rezil olmaktan korkup susturucakmi beni
Senin kimseye ihtiyacın yok arkanda olmazsa tek başına yapabilirsin
Evet biliyorum. Ama içimde korku var ve yanlarina da kalsın istemiyorum.
Kalmaz korkma. Sadece sana atılan iftiraya dair kanıtın varsa gerisi sende sadece bu tarz davalar çok uzuyor avukatlar ara bulunularak olayı çözmeye çalışıyorlar
Sadece senin hakkında bildiklerimi ben anlatsam gibisinden tehditvari mesajlar var elimde o olurmuki
Olur tabi ki 🙏
Teşekkür ederim
Senş tehdit ederlerse iyi bir başkomiser bul ve davandan vaz geçme. Her ne olursa olsun. sana iyi yaklaşırlar yalandan şikayetinden geri vaz geçersin bin pişman ederler kimseye güvenme
Sana yaşattıklarının bedelini ödet lütfen
Ayrıca seni çok iyi anlıyorum aşk acısı yüreği çok yakıyor
Tamam sagolun yorumlariniz için
Rica ederim kuzucugum 😘 hakkında hayırlısı olsunnn
Çok hemde... aşk kül etti beni
Küllerinden yeniden doğacağına eminim 💓
Umarim❤️🩹
💓🙂
İyilik yap denize at demişler boşuna dememişler
İyiliğin karşılığı sevdiğim adamı elimden almakmiydi.. bilemedim ben bilsem baştan verirdim ona istediğini
İnsanlar çıkarcı ben cevremdeki herkesten uzaklaştım tekim kafam eahat
En iyisi valla en temizi
Aynen öyle kimseye güvenemiyorsun
Hiç kimseye hemde
Aynen öyle aynı dertten muzdaribiz
😣😣😣
Derrleşmek istersen herzaman dinlerim
Teşekkür ederim
Rica ederim uyumadın mı
Yok uyku tutmuyo her zaman ki gibi
Neden ki
Sevdiğim kişiyi düşünüyorum. Beni üzenlere izin vermeseydi keşke..
Gittiysendüşünme kendine yazık
Çocuğu nasil soguttularsa benden. Yediremiyorum böyle çok üzgünüm bobregim sizliyo yeminle
Kendi aklı kalbi yokmuş demekki
Zor Bi dönem den geciyodu aklı başında olsa yapmazdi bilirim ben onu yufkadir yüreği
İllaki ama onlara inanmayı seçmiş
Bak bunu bende düşündüm ama kim bilir ne dediler sen olsan inanilcak kadar usta yalancı ya inanmazmiydin
İllaki inanır insan oğlu
Evet inanır.. insanız şaşariz beşeriz ama işte çok zoruma gidiyo..
Gitmesin önüne bakmalısın
Artık önüme biraz zor bakarım ben ya
Toplaman gerek
Olmuyo... napmam gerekiyo bilmiyorum boğuluyorum.. assam şimdi kendimi şuracikta derlermi ne yaşadı da yaptı bunu.. yanarmı içi.. Bu saat olmuş uyuyamazken onun umrunda olmayışı.. ve insanların bu denli kötü olmasi
Bunu düşünmemen gerek yaptı sen onu iyi görerek yaptığı şeyi isteyerek yapmadığını hafifletiyorsun
şu an sabah olmasını çok istiyorum onu arayıp sadece iki soru sorucam insan sa doğruyu söyler
Yapma kemdine yaparsın
Kimse kalbimin kirabilecegini hesaba katmamis...
boş ver
Keşke
Yapman gerek
İspat edeceğin delil olmalı.
İspat delil yok elimde lakin devletten o kişilerin telefonlarına bayılmasıni istesek talepte bulunsak bu olurmuki
Eğer savcılık talep ederse GSM operatörleri ses kayıtlarını göstermek zorunda. Tabi bu sana hem masraflı olabilir hem de zaman alabilir
Savcılık talep ederse dediniz ya. Savcılık neye bakıyor mesela tam olarak. Karşı taraf antidepresan kullanmamdan yola çıkarak akıl sağlığımın olmadigimi iddia edecektir ki buna çok eminim kanları o kadar bozukkii. (Panik atak için kullaniyorum) akıl sağlığım yerinde çok şükür zaten akilsiz olsaydım keşke de şunları anlamicak beynimde olmasaydı da şu an oturup agliyo olmasaydım.
Tanıdık avukat var mı çevrende
maalesef yok
Sana şunu tavsiye edebilirim. 1) Ya bi avukata gidip fikir alacaksın (o bile parayla) ve anlaşıp onunla bu süreci devam ettireceksin
2) Bu dava süreçlerini avukat gibi kendin takip edip kendin karşılık vereceksin yani karşı tarafın itirazlarını UYAP denilen sistemden sürekli kontrol edeceksin ve adalet sarayına sık gitmen gerekecek. Eğer daha önceden hiç, dava işlerine girmediyseniz bu işler yorucu olabilir.
En azından avukata danışın durumu anlatın fikir versin ve fiyat konusunda anlaşırsanız devam edebilirsiniz. Benim iş yerinde bi avukat var ama seni onla nasıl tanıştırcam şimdi KS de biri var mı dicem 😅
Çalışan biri değilim ki param olmadan da avukat la konuşmam saçma olur. Ben öğrendikten sonra yorulmam giderim yaparim ne yapılacaksa onlar sorun degil.
O zmn go to the Adalet Sarayı
Şimdi ilk nereye gitmem gerek dava açmak için
Adalet Saray'ı sonra savcı sonra durumu anlat onlar yönlendirsin
Savcı adalet Sarayı'nın içinde başka bi yere gitme ha:)
Şimdi uyap 'ı inceledim e devlet üzerinden giriş yaptım sistem den de dava açılıyormuş ama 7 8 aşamalı form doldurur gibi biseler doldurmam gerek. Hukuk dilinde çoğu bunları girip Google dan tek tek baksam ona göre doldursam uzun yorucu olucak belki ama içim rahat edecek en azından gecenin 3unde uykusuz kalmicam
Sen bilirsin
Cumhuriyet baş savcılığına şikayet dilekçesi gonderebiliyoruz uyap da böyle Bi sistem var ve ayrıca davanı da acabiliyosun. Harç bile kredi kartıyla yaptırılabiliyor ne kolaylıklar varmış be
Aynn
Teşekkür ederim beni uyapla tanistirdigin için hayatım da ilk kez hukuk sistemiyle tanıştım.
Rica ederim kolaylıklar
Allah razı olsun.
Senden de
Amin cumlemizden
Âmin