Dalga geçmeden cevaplayın lütfen?

5 senedir evliyim eşim çok cimri bir insan. Bana hiç bir zaman para vermedi ve benim hiç bir ihtiyacimi karsilamadi bunun için tartıştık babamın evine gittim sonra beni ikna etti dedi sana bundan sonra her ay vereyim ihtiyaçlarını al. Bu arada para yok değil eşim kaynakçı gayette iyi para kazanıyor ama biz görmüyoruz. Evimizde kendimizin kira derdi yok yani sonra ayda bana sadece 500 TL vermeye başladı işin sacmaligina bak benim çalışmamı da istemiyor ben çalışmak istedim buna muhtaç olmamak için bana bosanirim senden dedi çalıştırmıyor da. Biraz daha isteyeyim dedim Güzellikle istiyorum vermiyor da gönlünü yapmak için neler yaptım neler bir gün bana tamam biraz daha vereyim falan dedi asla cebinde parası olmaz parası kartta benim kartıma gönderirsin dedim sonra vazgeçmiş atacağı da 500 TL ha çok da bişey değil cinselliği bile kullandım bu duruma bu odada para konuşulmaz dedi küstügum günler oldu o halde benimle zorla birlikte oldu ve sonra bana dedi ki dinen günaha giriyorsun ben senin eşinin para için bunu kullanamazsin. Anlayacağınız su an küsüm konuşmuyorum ama çok da canım sıkılıyor bosanamam bir tane çocuğum var ama bizim hiç bir ihtiyaçlarımızı karşılamiyor. Ne yapacağımı nasıl davranacagimi bilemiyorum

Dalga geçmeden cevaplayın lütfen?