Eşime yazan adam eşimi neden engelledi sizce? sonra engeli neden kaldırdı?

Bir adam instagramdan eşime merhaba a yazmış. eşimde engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Adamda "bu soruyu sabah engellemeden önce neden sormadın " dedi ve engelledi. Buda bende şüphe uyandırdı. . Eşimin instagram şifresini buldum kendi telimden uygulamasız girmeye başladım. 1 ay kadar izledim. Herhangi bir şey bulamadım. Adam eşimin hesabında hala engelli duruyor. Bende hiç Sormadım bu kim niye engelledin diye. Geçen hafta, adamın ismiyle fake hesaptan istek attım. Eşim hemen sildi isteği. 3 4 gün sonra ikinci isteği attım eşim bununda sorgusuz sualsiz sildi. Bende düşünüyorum şimdi aynı adamdan 3 defa dır istek geliyor, acaba tanıdık birimi bu demiyor eşim. Sorgusuz sualsiz siliyor. Banada bahsetmiyor. Bende eşimin hesabına girip engeli kaldırdım Bi bakayım dedim. Adam engeli kaldırmış. Neden kaldırmış olabilir sizce? Ve ikinci bir hesap açmış kendine adını arayınca çıkıyor, ama bu ikinci hesaptan 1 ay boyunca hiç istek atmadı ya da mesaj atmadı. Sizce budan rst gele birisimi eşimi tanıyor mu?

Eşime yazan adam eşimi neden engelledi sizce? sonra engeli neden kaldırdı?