Ilgisiz kocayi napmali?

Ekonomik sıkıntılarımız var. Bu sebeple benimle uzun bir süredir ilgilenemediğini söyledi. Ben ona çok ilgi gösterdim, muhabbet etmek icin ağzının içine bakarcasina iyi davrandim ona. Yatakta da onu hep mutlu ettim, dikkatini çektim. Yatagjmizda hiç bir sorun yok. Bütün sorun bana karşı olan ilgisizligi. Connect diye bir anonim uygulama varmis bilen bilir ben bilmiyorum hiç. Ordan tanimadigi bir kadinla muhabbet ediyormuş, gecen gun saklayarak cevap yazarken fark ettim. Kime yazdigini sorunda yakalanma korkusuyla kimse kim sanane dedi kankamdan baska kim yazar bu saatte dedi geri puskurttu beni. Gece sinirden uyuyamadim. Sinirlerim titremeye basladi aglayamadigimdan dolayi, vucudum zangir zangir titremeye basladi uyanip noluyo yine dedi, zar zor dönüp kim o dedim, anlamamazliktan geldi, ısrar ettim, itiraf etti. Bilmiyorjm dedi once, nasil dedim. Tanımıyorum dedi anonim dedi birbirimizi tanimiyoruz dedi. Anlatmasini istedim. Arada bir dertlestigini söyledi. Tanimadigi bir kadina icini dokuyormus. Ulan dedim burada ben varim demi. Bee konussana. Uzatmayayim daha fazla. Velhasil ona olan güvenim de sarsildi. Hala konusuyor mu bilmiyorum. Uygulamayi sildi ama guvenemiyorum. Erkek isimli bir kadin ekliydi gecen yakaladm, inkar etti. Off.. yardm edin bana
Ilgisiz kocayi napmali?