Ekonomik sıkıntılarımız var. Bu sebeple benimle uzun bir süredir ilgilenemediğini söyledi. Ben ona çok ilgi gösterdim, muhabbet etmek icin ağzının içine bakarcasina iyi davrandim ona. Yatakta da onu hep mutlu ettim, dikkatini çektim. Yatagjmizda hiç bir sorun yok. Bütün sorun bana karşı olan ilgisizligi. Connect diye bir anonim uygulama varmis bilen bilir ben bilmiyorum hiç. Ordan tanimadigi bir kadinla muhabbet ediyormuş, gecen gun saklayarak cevap yazarken fark ettim. Kime yazdigini sorunda yakalanma korkusuyla kimse kim sanane dedi kankamdan baska kim yazar bu saatte dedi geri puskurttu beni. Gece sinirden uyuyamadim. Sinirlerim titremeye basladi aglayamadigimdan dolayi, vucudum zangir zangir titremeye basladi uyanip noluyo yine dedi, zar zor dönüp kim o dedim, anlamamazliktan geldi, ısrar ettim, itiraf etti. Bilmiyorjm dedi once, nasil dedim. Tanımıyorum dedi anonim dedi birbirimizi tanimiyoruz dedi. Anlatmasini istedim. Arada bir dertlestigini söyledi. Tanimadigi bir kadina icini dokuyormus. Ulan dedim burada ben varim demi. Bee konussana. Uzatmayayim daha fazla. Velhasil ona olan güvenim de sarsildi. Hala konusuyor mu bilmiyorum. Uygulamayi sildi ama guvenemiyorum. Erkek isimli bir kadin ekliydi gecen yakaladm, inkar etti. Off.. yardm edin bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İçini dökmek falan palavra bu seni aldatıyor bildiğin o yüzden bundan ayrıl bazı şeyleri affetmek mümkün değil bunların başında da ihanet gelir o yüzden yol ver böyle biri hayatında olmasa daha iyi.
03 Yorumla- Soran1 yıl
Gecmiste ben eski sevgilimle ufcik bir muhabbet etmistim. canım gibi ona anlatmistim. Aldattm sanmisti halbuki oyle bisi yoktu. Bunu bahane eder diye bisi yapamiyorum.
- Soran1 yıl
Anladm.
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
İlgisiz kocaya ilgi göstermeyeceksin kendin söylemişsin zaten aç gözünü yatakta her şey iyi beyefendinin yatak dışında karısıyla iyi vakit geçirmek değerli vakit geçirmek olmuyormuş ekonomi çok kötüymüş. Aynem canım aynen elalemle fingirdeş karına vakit ayırma sadece malum iş için ayır sonra da vıt vıt. Çocuğun yoksa vur şuna tekmeyi gitsin kendine olan saygını her geçen gün kaybedersin yapma bunu kendine
010 Yorumla- Soran1 yıl
2 kucuk cocuk var gulum. Yoksa atardim onu evden.
- Soran1 yıl
Dün dedim de. Eger anlasamasaydik sana canta hazirlicaktim git nerde kalirsan kal dicektim. Ama su ekonomik sikintimiz kafasini cok kurcaliyomus. Cok yere borcu varm bana demeden borc etmis manyak.
- 1 yıl
Yapma be umarım bu durum onlara yansımaz yarın bir gün. Atmak çözüm asla olmaz çocukların olduğu senaryoda ilgi alakanı kes bence ne yapıyorsan ona karşı yapma baktın sürekli üzerine gelip üste çıkıyor ailelerinize söyle iki tarafa da rezil et zibidiyi
- 1 yıl
O kocadan hayır gelmez ki bomboş bir sebep ekonomik sorun var ilgilenemiyorum evet evet ekonomik sorun internetteki kadınlarda yok aynen 🤦🏼♀️
- Soran1 yıl
Benim de bir iki kusurum var bu konuda. Bunu der de beni rezil eder diye cekiniyorum.
- 1 yıl
Ne gibi kusur
- Soran1 yıl
Cok onceden oylesine eski sevgilime yazmiatim aldatma tesebbusu oldugunu sanmiyorum. Bunu unutmadi, gecen de burdan biriyle tanistim arkadas oldum esimle de tanistirdim. Bunu da yuzume vurdu. Bhnlari der diye cekiniyorum. ailelerimiz muhafazakar.
- 1 yıl
Eski sevgiliye laf etmekte haklı da buradaki arkadaşa bir şey diyemez saçma yani. Çok üste çıkıp yüzüne sürekli eski sevgilini vurup durursa kişi kendinden bilir işi der çıkarsın işin içinden ama yine de evlilikte güven sevgiden bile daha önemlidir kırıldı mı asla onarılmaz kocan çok eksilerde anlattıklarına göre
- Soran1 yıl
Anladim.
- Soran1 yıl
Cok eskilerde derken
- 1 yıl
Sitenin reklamını da yaptın bütün abazalar doluşur artık shshdjjd. Klasik evlilik tablosu işte. Evlilik size masallar da anlatıldığı gibi değil. Evlenirken aldatılma ihtimalinizi %50 olarak hesaplayarak evlenin.
04 Yorumla- Soran1 yıl
Hiç öyle birine benzemiyordu. Çok guvenerek evlendim. Ailem de guvendi. Kendi ailesi de ona bu konuda guveniyor. Ama beni hayal kirikligina ugratti
- 1 yıl
Kadinlar da fena artık. Ben evlenmekten korkuyom o yüzden
- Soran1 yıl
Evlenme.. tek tabanca en iyisi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. demekki fazla ilgide iyi değil 😁 sizin evlilik monoton zaten evde sıkı yönetim yapıyorsan arayışa başlamış
00 Yorumla- 1 yıl
Bazen boyle. boşluğa dusuyor insan oturup konusun güzelce evlilik çok zor gerçekten konuşarak hal edebilirsiniz bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum, Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla- 1 yıl
Aldatıyor seni
04 Yorumla- 1 yıl
Aldatma boşan
- Soran1 yıl
2 kucuk cocugumuz var bosanmak istemiyorum.
- 1 yıl
Ozaman aldatma.
- 1 yıl
Ya boşan ya da aldatanı aldatırım deme
Seninde ilgin disari kaycak
04 Yorumla- Soran1 yıl
Bunu ona soyledim var ya. Benim gozum gonlum disari kayarsa bunun suclusu sen okursun dedim. Pisman pisman kafasini onune eğdi
- Soran1 yıl
2 kucuk cocugumuz var. Yazik etmek istemiyorum evliligimize
Sende konus mademm o gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Farklı bir kadın arıyor demekki
00 Yorumla- 1 yıl
Senin fikrinde neler var?
00 Yorumla - 1 yıl
ayrıl.
00 Yorumla Aldatma sebebi
04 Yorumla- Soran1 yıl
Sayilir mi?
- Soran1 yıl
Surekli mesajlari sildigini soyledi. Gostermedi pek mesajlari. Ucundan gosterdi teli elime bile vermeden.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi