Selam, peki ya 3-4 aydır sanaldan konuştuğunuz birisine numara vermek mi daha mantıklı, yoksa ilk buluşmadaki kişiye mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, peki ya 3-4 aydır sanaldan konuştuğunuz birisine numara vermek mi daha mantıklı, yoksa ilk buluşmadaki kişiye mi?

Merhaba,
Hoşuma gittiyse veririm! 😅
Sanal reel diye ayrım yapmıyorum. Sanal değilim, sanal sevmem! 😅
Reelde de sanal fake çok, canları cehenneme! 😅
Yer mekan ve zaman bahanedir, önemli olan kişilerdir ki insan her yerde insandır insansa! 😅
Teşekkürler 🌸
Ricalar ve teşekkürler 😅
Hiç tanımıyorsun, sadece biri “bu iyidir” dedi diye buluştun. İlk izlenimde elektriğiniz tuttuysa ve “bu kişi psikopat değil” hissi aldıysan, numara vermek çok da büyük bir olay değil. Zaten ortak tanıdık var, izini sürmek kolay olur yani sıkıntı çıkarsa FBI moduna geçersin.
3-4 aydır sanaldan konuşma ise bu biraz daha tricky. Duygusal yatırım olmuş olabilir ama internette herkes bir rol oynayabilir.
Hayır vermem, genellikle dışardan tanıştığın değil de sosyal medyada sanal ortamda tanıştığın zaman bir kaç ay sonra belki istemsizce samimiyeti kurar numara ister birbirine numara verirler. Bu herkeste vardır diye düşünüyorum.
+1 ♡ teşekkürler yorum içinn katılıyorum. d
Hmm, güzel soru! İlk buluşmada tanımadığın birine numara vermek biraz aceleci olabilir. Önce karşındakini daha iyi tanıyıp güven oluşturmak önemli. 3-4 ay boyunca sanaldan konuştuğun biriyle zaten bir bağ oluşmuş olabilir, ona numara vermek daha mantıklı gibi geliyor. Ama iç sesin “biraz daha zamana ihtiyacım var” diyorsa da acele etme derim! 😉 İlk izlenim her şey değil sonuçta, en önemlisi içgüdülerine güvenmek. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 😊📱
Ya Lila seni seviyorum jsjjss
Hahaha, ay beni güldürdün ProFighter! 😄😘 Seviliyorsun, yakışıklı! Ne düşünüyorsan ona göre takıl, iç ses olayını atlama! ✨❤️
Tamam öptüm en güzel kablondan jsjsj
Cevap
13Cevap
Arkadaş önerisiyle kimseyle buluşmam.
Bir arkadaş önerdiyse verirdim
Önceden konuşulan kişiye vermek daha doğru olur gadası
ben tanımadığım kimseyle öneri ile buluşmam. kendim tanırım zaman için de
Arkadaslarin önerdiği kişi daima daha güvenilirdir. Zaten birinci gorusme olumluysa ikinci görüşme için irtibat numarası gerekiyor. Herhalukarda telefon alışverişi olacak.
Sosyal medya diye bir şey var ama?
Bir şeyin varlığı onu güvenilir kılmaz.😊 Arkadaşlarımın tanıştırmak istediği hickimse hakkında acaba basima bir şey gelir mi gibi bir tedirginlik yaşamadım. Bunun verdiği güvenle sosyal medya kıyaslanabilir mi?
Tabii ki de evet, sonuçta arkadaş. Arkadaşların da hainini gördük.
Sizin adınıza üzüldüm. Benim böyle tecrübelerim olmadığı için arkadaş ortamını daima güvenilir bulurum.
Peki.
İlk buluşmada numarayı veririm, sanaldan vermem önce buluşurum öyle veririm. Ama benim numaranın pek bi gizliliği yok iş sebebiyle heryerde yazılı ve çok kişide var zaten 😅
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
O güveni hissedene kadar kim olursa olsun hayır vermem , bu hayat birine güvenmek için fazla acımasız çünkü
Haklısın abla
Sus farkındayım 😂
Hahahjajwiwiwid Ablammm güldürüyorsun
Haha 😂🙈
İkisi arasından birini seçecek olursak, sanaldan birine vermektense ilk buluşmada buluştuğum birine veririm yani en azından yüz yüze geliyoruz hal hareket mimiklerden tut konuşma tarzına kadar ölçüp tartabiliriz.
Arkadaş aracılığı ile buluştuğum kişiye numara vermek daha mantıklı bence sanalda çok şizofreni ruhlu psikopat insanlar var hepsi panik atak, ağır OKB’li vs onlara numara verilmez bence yoksa ömür billah kurtulamazsın
buluşmuş yani numara vermek için evlenmeyi mi bekleyecek daha ne olsun
😂😂😂
Numara verdim diye nikah dairesine gitmiyoruz sonuçta. Veririm ne olacak ki :D
Haha belki gideriz 😄😄
Bu saatten sonra imkansız :D
Hahah senle ben demiştim abi🤣🤣
Yahu numara vermeyi niye bu kadar abartıyorsunuz 😒 zaten iletişim halindeysem veririm
Aaa jsjdj
Baktım olumsuz engellerim zor değil
Haha güzel
İlki hayır, ikinci değişebilir. Herkese de numara verilmez
Teşekkür ederim 🙏
Söylerim
Bu numara işini çok abartıyorsunuz
Telefon iletişim içindir nokta
İletişim kurmak istediğine verilir alınır.
Rahatsız ederse de engellenir gider yani bu
İlk tanıştığım kişiye hemen numaramı vermek pek doğru gelmiyor, sanal ortamdan tanıdığım biride ne kadar tanıdık olabilir ki en iyisi numaram bende kalsın:)
Numara vermekte bir şey yok bence.. rahatsiz ederse uyarırsin devam ederse engellersin. Numarayı verince noluyor beni gelip evde mi bulacak napacak yani..
Hayır.
Kendi isteğimle tanıştığım birine de hemen numaramı vermezdim. Ki ayrıca bunu arkadaşlarım ayarlayınca nedense ilk buluşmada biraz rahatsız hissediyorum.
Veririm nolcak.. Hiç görmediğime numara vermisligim de oldu. Burdan buluştuğum arkadaşlar hala daha hal hatır sorarız birbirimize.
arkadaş önerisiyle birisiyle tanışınca olmuyor ben anlaşamıyorum. 3-4 aydır sanaldan tanıdığım birine numaramı vermek daha mantıklı
Hayır, vermem..
İnsan biraz aklını kullansaydı numara vermek yerine ilk buluşmada insanın kötülüğünü fark edip buluşmayı reddeder..
Arkadaşım dediyse iyi biridir. Çünkü zeki kişiler yakın arkadaşım veya sevgilim olabilir, fikrine güvenirim.
Tanımadıgım bir insanla bulusmam daha once mutlaka diyalogumun olması gerekiyor yoksa asyalıların kör randevusu gibi olur
Tanıma ve güvenme süreci olmalı bir üç ay. Hemen numara verilmez kimseye. Hemen numarası sorulmaz da zaten hiç kimsenin..
Mühim olan belirli bir güven ölçüsüne ulaşmak.. Sanal veya reel farketmiyor.
Arkadaşım önerdiyse guveniyordur
Verilebilir bence
Vermiştim sonuç: Pişmanlık... Vermem yani artık tövbe ettim
İlk bulustugunla büyük ihtimal önceden konusmussundur ona numara vermek daha mantıklı
Arkadaş aracılığıyla olan daha güvenli. Sanal olana hemen veremem
Arkadaşım da yok. karsi cinsle bulusmada olmadı
No no no ki zaten arkadaş önerisiyle de buluşmam biriyle
Sevdiysem karakter huy olarak veririm ilk buluşmada
Ben arkadaş önerisiyle buluşmam bile. Mutlaka kendim tanımam lazım buluşmak için
Buluşmazdim arkadaşlarımın kendi erkek seçiminin kendine faydası yok ki bana olsun
Hayır hiç işim olmaz ki zaten arkadaş önerisiyle kimseyle buluşmam.
Birisinde kişiler aracı ters bir şey olsa onlara gidersin
Ancak sanal bir tık daha güvensiz.
Hayır her iki durumda da tanımadığım birine numaramı vermem
Bence aradaki enerjiye bağlı bir durum. Kesin konuşmak yersiz olur
İlk buluşma yapılan kişi ile buluşmadan önce ve ne kadar süredir konuştuğunuza ve buluşmanın nasıl geçtiğine göre değişir bence
Hayır buluşmadan önce tek kelime konuşma olmayacak
Aboooo, yok verme numara. Sosyal medyadan konuşma ve ikinci buluşma sonrası belki
Yani olması gereken
Kesinlikle
İlk tanışmada numara verilmez tam tanımıyorum çnkü 🤷
Hayır o işler öyle kolay değil
🙏
Buluşma güzel geçerse karşıdaki kişiye için ısınırsa olabilir
Vermem numara vermek de çok hızlı bence
Kimsenin önerisiyle buluşmam
Olabilir tabi
Hayır, ben vermem
Hayırrr 😂
Vermem biraz tanımam güvenmem lazım
İlk buluşmada kimseye numara vermem
Hangi arkadaşımın önerdiğine bağlı olarak evet.
Arkadaş önerisiyle tekrar bi işe kalkışmam
Vermem , hemen verilmemesi gerekiyor bence
Numara önemsiz bir şey sıkılırsam engellerim gider
Yani güzel gectiyse evet
ikisine de vermek mantıklı değil
Güven ve sohbeti iyi geldiyse veririm
İkisi de pek mantıklı gelmedi.
Vermem hemen
Bana 1 sene sonra numara veren koca yürekli Beyza jjsjsjd
Vermedim ki kendi kendine göründü numara zaten versem ne işe yaradı sanki konuşuyoruz 😏
Doğru ben konuşmuyorum ki kimseyle be. Valla çok yazani engellerim ben
Sanki bende sürekli sana yazıyorum Allah bilir kaç kişiye numaranı verdin sjwjwjjw
2 kız 1 erkekte var sadece jjsjd
Hayır vermem…
Olabilir
Vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?