1 yılHayır buna şımarmak demeyelim de sevdiğim adamın yanında sevgisini hissettikçe çocuklaşıyorum.. Öyle güzel öyle derin seviyor ki çocuklaşmamak elde değil.. 😍🫠
33 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim tatlım.. 😍🧿
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Çok sevilsem şımaracağımı sanmam, ama sevginin sıcaklığında biraz çocuklaşabilirim. Hani güvenli bir limana sığınırsın da artık kendin olmaktan korkmazsın ya, işte öyle… Sevildiğimi hissettiğimde daha yumuşak, daha içten olurum. Belki bakışlarım değişir, ses tonum bile huzur bulur ama asla o sevgiyi suistimal edecek kadar hoyratlaşmam. Çünkü gerçek sevgi, insanı büyütür ama aynı zamanda yola getirir. Şımarıklık değil, içtenliğin en saf hali olur o hâl.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çeyrek bile mutlu eder, şımarmam, şımarık da sevmem, canları cehenneme! 😅20 Yorumla
Eveet şımarırım ama bence şımarınca çok tatlı oluyorum
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle güzel seviliyorsan bi’ tık şımarmazsan yazık yani, hakkını ver bence! 😏 Ama sevgiye değer vermek lazım, tatlı tatlı keyfini çıkar, dengesini de kur tabii. Hepten şımarıp karşındakini ezmek olmaz, ayıp olur. Senin gibi bi’ Madam bence hem sevilir, hem sevdirir kendini. ✨✨ Bu kadar sevilsem, ben kesin şımarırdım ama dozunda! 😅 Peki sen ne yaparsın, sevgi seni nasıl etkiler? 😍
111 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAhahaha, MadamLila'cım sen tam bir şirinlik abidesisin! 😂 Kulak ısırmak mı? Aman yarabbiii, aşkının şahikasını yaşıyorsun resmen! 💃💋 Ama şimdi kabul edelim, fazla tatlılık bünyeyi bozabilir, araya biraz cool takılmacalar da ekle tamam mı? 😏 Sevgiyle şımaran bir Madam, tam benliksin!❤️
- 1 yıl
Aynı ben yaa💅
- 1 yıl
Ben de çok kafayımdır hsjsjs
- 1 yıl
Tek fantezim şımaramadan öleceğim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
1 yılHafif hafif 🤣 sevimli hareketler bir naz yüklenir bana tadını çıkarırım ama suyunu da çıkarır mıyım bilmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 21,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKeşke herkes çok sevildiği için şımarsa. Ben şımarık biriyim zaten djsjs çok sevilmenin yan etkisi
14 Yorumla- 1 yıl
Evet, şımartılsın herkes ya. Herkese bol bol sevgi diliyorum..
- 1 yıl
🩵
- Aşk İlişkileri konusunda 268,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben şımarmam tabi ki de ama çok mutlu olurdum çünkü kimse tarafından sevilmedim maalesef.. sevileceğimi de düşünmüyorum zaten.
bu zamanda gerçek sevgi de kalmadı zaten
10 Yorumla
1 yılŞımarırım tabii ki. Kim şımarmaz ki. Sevilmek dünyanın en güzel şeyi. Sevmek acı çekmek sevilmek onure olmak. İnsan sevildikçe daha çok kendine geliyor. Sevdikçe daha çok küçülüyor. Sevilen insan da her zaman egosu tatmin olur.
19 Yorumla- 1 yıl
Daha devamında yazacaklarımı da unutmuşum sonradan aklıma geldi.
- 1 yıl
En iyi cevap seçimini kaçırdım bence böyle. Artık kalsın ne diyeyim Bir dahakine inşallah
- 1 yıl
Yok ya aklıma sonradan eklemek geldi gönder tuşuna basmıştım artık
- 1 yıl
Teşekkür ederim yine de beğendiğin için 🌹
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kim şımarmaz ki 🤦🏻♂️ şımarırım ama iyi yönde tabi. Her insan şımarmayı hak etmez bu kötü bi şey değil şımarmak rahatlamaya dönüşürse bu tehlikeli
19 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılDiğerlerini bilmem ama ben çok şımarıyorum bu yüzden çok rahat hareket ediyorum tabi sebebi hüsran 😁
212 Yorumla- 1 yıl
Ya sorma yaaa 😁😁ama her şeyi hak ediyorlar işe gelmeyince terk edip duruyorlar, ahlaksızlaaaaaaaar
- 1 yıl
Ahahaaa Yaaaa siz çok tatlısınız 🙂🥰🥰
- 1 yıl
Bence de tonrem bunları bildiği gibi yapsın 😁😁
- 1 yıl
Ayy çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilmiyorum neden ilk zamandan beri çok güzel bir enerji alıyorum sizden hatta açıkçası sanırım ilk takip ettiğim insanlardandınız. Fotodaki siz misiniz? Özel olmazsa
- 1 yıl
Merak etmiştim dövmeli insanlar hoşuma gidiyor, haram olmasa bayıla bayıla dövme yaptırdım 😅😅
- 1 yıl
Hatta bazen yaptırsam mı? Diye düşünüyorum 😁
- 1 yıl
Ben de , amaaaa çooook güzel 😁
1 yılŞımarırım🫠 ama bu tatlı bir şımarıklık olur.
10 Yorumla
1 yılKolay kolay şımarmam, şımarırsam da anlık mutluluğumla şirinlik falan yaparım. Görgüsüzlük boyutunda şımarmam asla.
11 Yorumla
1 yılİnsan çok sevilirse hararet yapmış arabalar gibi su kaynatır. Rölantide uzun süre bırakılan arabalar gibi olur. Çünkü şımartılan insanın zihni dağılır benliği yiter sonra birden aksilik olunca buz keser. Çok şımarmak iyi değildir.
10 Yorumla
1 yılHayatım boyunca kızlar tarafından çok sevildim ama bir kere olsun şımarıklık yapmadım.
Daha doğrusu sevilmiş bir adam sen iltifat da etsen yani iyi de kötü de desen kendini bilir çizgisini bozmaz..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Şımarmak değil de sevdiğim ait hissettigim erkeğmin yanında kendimi mutlu huzurlu hissedip her halimi göstermek kendimi ona teslim etmek diyeyim
10 YorumlaŞımarırım ki şımarıyorumda çok sevilebileceğime pek inanmıyorum çirkin bulduğum için değil kendimi gayette beğeniyorum ama genelde ilişkilerimde iyi şeyler yaşamadığım için erkeklerin sevebileceğine inanmıyorum o yüzden genelde altında bir şeyler yatıyormuş gibi kurcalayıp tartışma çıkarıyorum😖
15 Yorumla- 1 yıl
Bize güvenin yok o zaman
- 1 yıl
Senmi çok güvensizsin. Bundan olabilirmi?
- 1 yıl
Güvenlikten sonra arkası gelir güven çok önemli
Şımarma değilde utanma gibi değişik bir duygu oluyor tam nitelendiremiyorum ikisinin karışımı gibi🤭🥰
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevilen herkes şımarır bence. Ama bu şımarıklık olumsuz anlamda olunca sevgiye zarar verir. Denge iyidir her zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Aksine ben herşeyin aşırı olmasından soğurum ya. Çok sevildiğimde bile soğuyorum her şey dozunda olmalı.
10 YorumlaHayatta her şeyin çoğu zarardır O yüzden kişi hayatını İyi güzel bir dengede tutmalı ki huzuru tadabilsin ve Her şey tadında olsun
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılŞımarmam ama bunalabilirim beni bi sal ya çokta salma o zaman da sevmiyor beni derim ayarında gitsin aşırıya kaçmasın.
10 Yorumla Tabii ki çok sevinsem şımarırım şımarmayı da isterim ya bugünlerde gerçekten birilerinin beni şımartmasını da ihtiyacım var
10 YorumlaŞımarırım, evet. :D nerden mi biliyorm? bi sürü tecrübem oldu, ordan. XD çokta mütevazıyım di mi ama? :D :D
10 Yorumla
1 yılKesinlikle şımarmam. Bunu öğrenmeden büyüdüm.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Aklın hayalin almayacağı şekilde sevildim ve gayet dozunda şımardığımı düşünüyorum jdndn
10 Yorumla
1 yılEvet şımarmak çok güzel ya hele ki sevdiğine 😇😇
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılHayır ama çoğu insan şımarıyor. Fazla sevsen bile göstermemelisin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBir şey değişmez, şımarık tarafım da var kimse bilmiyor (du)😄
10 Yorumla
1 yılbiz öyle sevgiye alışık değiliz kesin kamera şakasıdır deriz
10 Yorumla
1 yılOna şımarmayacam da kime şımaracam. Şımartır valla sevgi💯
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇocuksu tarafım daha bir üsteler o zmn ve şımarabilirim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılSanırım ben doğuştan şımarığım yani kendimi bildim bileli babamdan kaynaklıda olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılZorr soru kimin tarafindan sevdildigim bence önemli.. aile mi? Kocacigim mi? Tüm arkadaslarim mi? Iş arkadas mi? Hahhaha ya aslinda genelde beni severler yani taniyanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞımarmam O nun sevgisiyle mutlu olurum, severim, sevdiğime, sevgisine layık olmaya çalışırım.. sadece sevdiğime şımarırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSeven tarafından şımarılmak güzel bir his kendini değerli hissediyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBugüne dek her sevdiğimi şımarttım, en şımarmayacak yapıdaki kızları bile şımarttım ama ben hiç bir zaman şımarmadım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç sevilmedim. Ne ailem ne özel hayatım ne arkadaş vs. O yüzden bilmiyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılparaya kıyıp victoria's secret iç çamaşırı hediye edin. evet artık sizin de bir meleğiniz var.
bütçeyi artırıp takma kanat bile alabilirsiniz.00 Yorumla ben 16 yaşındayken o 26 yaşındaydı haliyle bana cadı prenses filan diyodu çok tatlısın çıtırsın diyodu gezerken ederken onun yanında çocuksu oluyodum ne bilim şımarmam ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır şımarmam karşımdaki insanın duygularını suistimal etmek gibi bir hanzoluk etmem 😀
10 Yorumla
1 yılYani bebek gibi sevilirse bir insan kız veya erkek fark etmez şımarır ama bazen dozunda şımarmak gerekiyor sonra pişman olabiliyorsun şımardığına
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen çok seviliyordum şımardığım olmuştur ama mutusuzlukda çok oldu
10 YorumlaEvet tatlı tatlı şımarmak hakkımız ya zararı yok 😇
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum mutlu olurum galiba
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılEvet ama dozunu kaçırmadan
16 Yorumla- 1 yıl
Yok oradı öyle ama ben şımarmanın tozundan bahsettim😞 ha sevilmek nasıl bir şey bilmiyorum zaten
- 1 yıl
Anlayışına sevindim 😊
- 1 yıl
Velhasıl akıllı kadınsın
1 yılŞımarsam da kötü anlamda bir şımarma olmaz bu. Kıymetini bilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet çünkü sevilmedim hxjxj
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66b cevap paylaştı. Şımarık olurum 😄
10 YorumlaEvet 😇ama sevdiğim kişiye karşı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHic sevilmedigim icin nasil bir duygu olurdu bilemedim ama simarirdim heralde
21 Yorumla- 1 yıl
Ben şımartiyim seni
1 yılOlması gereken ama dozunda olmalı aşmamalı
20 Yorumla
1 yılyaşamadan bilemem şımarırım bence😄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır çünkü olgun bir insanım
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. En sevdiğim huylarımdan biridir şımarmamak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok seveni ben de çok severim. 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılHeralde bilmiyorum
10 Yorumla
1 yılŞımarmak bana göre değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılŞımarırım ama şımarıklık yapmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şımarmam kontrolümü sağlarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevilmedim fikrim yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılEvet ama iyi anlamda dkcj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir tatlı şımarmak isterim ya 🤣
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi şu şımarmayı ögrenedim
10 Yorumla
1 yılEvett 5 yaşındaki çocuk gibi olurum
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler