Ne kadar keyif insanısınız? Dışarıda dondurucu bir soğuk, içimizi ısıtan bir ateş ve gökyüzünde yıldızlar 🤣 bir insan başka ne ister ki 🤔

Ne kadar keyif insanısınız? Dışarıda dondurucu bir soğuk, içimizi ısıtan bir ateş ve gökyüzünde yıldızlar 🤣 bir insan başka ne ister ki 🤔

Aşırı keyif insanıyım yani keyif yapmak için daha çok çaba harcayacak kadar değişik bir insanım :D yani mesela 10 dakika mutlu olmak için 1 saat yorulurum gibi. bu yüzden keyif yapmayı seviyorum rakunun insan versiyonu gibiyim
Cevap
0Cevap
Gereğinden fazla keyfime düşkünüm ve görsel tam benlik orada olmak isterdim.
Buyrun gelin efenim her zaman kapımız açık ☺️
Teşekkürler
Çok şey ister. Romantizm işleri bu toplumun hamuruna hiç uygun değil üzerinde komik duruyor. O yüzden sahte geliyor.
Romantizm bizim adımız 🤪
bana başka bir yalan söyle inanayım
Sen çok farklısın 🤪
Can evimden vurdun 😂😜
Haha yaparım huyum kurusun 🤪
Canım istedi diye saati önemsemeden gidip kokariç yiyebilecek kadar keyifçi, bunu sık sık tekrar edemeyecek kadar tembelim😂
Onu ben çok yapardim canim çekti diye gece gider çorba kokoreç Aspava antrikot yerdim şehrin bir ucundan diğer ucuna kelle paça içmeye giden adamım ben 🤣
Ciğer yemeye Edirne'ye gidememişsin ama🤪
Onu askerlik döneminde yaptım 🤪
E bi zahmet🤪
Ama ciğer başarılıydı
Sen birde Arnavut ciğerini dene 😂
Offf güzel yapan yer varsa acımam gömerim 🤣
Ahshs bulursan bana da haber et
Hahaha tamam haber ederim 🤣
Görseldeki keyif değil ki Aralık ayında donmak 😄😄
keyif sıcacık salonda orta sehpaya ayağını uzatıp korku filmi izlemektir..
Ateş ısıtıyor bir kere viskimizi de içiyoruz gökyüzünde yıldızlar şehirden daha net görünüyor
aşırı keyifçiyimdir tam keyif kadınıyım keyif istifimi bozmaya bile üşenirim
Ben de öyleyim gider gün batımını izlerim bir yerde oturup şimdi ki gibi ateş karşısında keyif yaparım vs
ben üşürüm ya böyle üşümüyor musun 😒
Zevki orada zaten 🤣
Ben keyfime fazla düşkünüm ya çevremdeki insanlar bile keyif almak istediğim şeyde engel olsa bile umursamam yani. d
Keyif insanıydım bir zamanlar şimdi ise keyif yaptığım anı şanslı hissediyorum
Yerine Göre değişiyor
keyfimden ödün vermem
asiri
Çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?