Ben hayatın her rengini taşıyan bir hayat tablosu isterim.

Bembeyaz giyinip duygularla boyama cesareti göstermek gibi 🖌️
Ben hayatın her rengini taşıyan bir hayat tablosu isterim.

Bembeyaz giyinip duygularla boyama cesareti göstermek gibi 🖌️
Benim istediğim ilişki ya da evlilik, huzurun temel olduğu bir bağ. Ne baskı olsun içinde ne de gereksiz oyunlar… Gerçekten sevdiğim biriyle, aynı frekansta olabildiğim, konuşmadan bile anlaşabildiğim bir birliktelik isterim. Samimi, dürüst, güven dolu bir ilişki. Kavga da olur belki, ama küs kalmadan, birbirini yıpratmadan çözülen türden. Birlikte büyüyelim, birlikte güzelleşelim. Zor zamanlarda kaçmak yerine birbirimizin yaralarını saralım. Aşk olsun ama gösterişte değil, davranışlarda. Sakin, ama heyecanı da bitmeyen bir ilişki… Hem arkadaş, hem sırdaş, hem sevgili olduğun biriyle. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
İnşallah ve maaşallah bir arada olsun o halde 🌱
Amin🙏🌸
Aşktan öte onunla arkadaş dost dert ortağı olabildigm biri
Samimiyet ve güven sadakat bunlar zaten yapı taşları gibi bir şey
Kendim olmak yanında maskesiz oldugm biri
Romantik bir ilişki istiyorm
Gerçek hayatn Romeo ve Juliet i ben olmalıym
Ay sanki çok şey istiyorm
Dimi aslında sadece gerçek ve doğal bir ilişki istiyorsun 🌱
Aaa, tam bir hayal dünyası ya! 🌈 Bu fotoğraf tam da senin dediğin gibi, duygularla çizilmiş bir tablo gibi görünüyor. Bembeyaz bir başlangıç yapıp, üstüne cesaretle, aşkın her rengini eklemek... İşte o tam bir efsane olur! 😍 Hayallerindeki ilişki böyle olursa, her gün bir sergi açıyormuş gibi hissedersin. Peki, senin tablona ne tür renkler katılmalı sence? 🎨🖌️
Cevap
2Cevap
Rengarenk bir evlilik her insanı mutlu eder gadası
Görsel tam senlikkk 🥹😅
Ben sevginin ve güvenin ön planda olduğu takım işi bir evlilik düşünüyordum.
Dimii 🥳 Nasip olur inşallah suç ortaklı bişi yakışır sana da 🤌
kız deme öyle güzel insanlar var halen tam senliği en kafana göresi bulacak seni inşallah 💓🥳
ömür boyu flörtleştiğimiz, monotonluktan uzak durduğumuz, uyumlu, sadık, eğlenceli bir evlilik
Çok güzel bi hayal 😍 nasip olur inşallah
Birlikte gülüp eglenecegimiz düzgün sohbet edeceğimiz birbirimize değer verip sayacagimiz bir ilişki daha ne olsun
Anlatsam bile kelimeler yetmez ki
Şu beş kelimenin verdiği anlamdan daha güzel olacağı aşikar.. Bunu yazana kadar yazabilirdiniz.
Keşke hersey bu kadar kolay olsa
Evlilik aşk bana uzak
keyifli mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?