Sevgilim asla hesap ödemiyor, çok mu şey istiyorum?

Sevgilimle 2 yıldır güzel giden bir ilişkimiz var. Ondan asla maddi bir beklentim yok, kendi maddi durumum gayet iyi, ikimiz de öğrenciyiz. Beni çok sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum ama beni rahatsız eden bazı şeyler var. Bana her özel günde çiçek alır. Doğum günü, Sevgililer Günü ve yıldönümlerinde hediye alır. Ama defalarca kez küçücük sürprizlerle özel hissetmek istediğimi söylemiş olmama rağmen asla yapmıyor. Sürpriz dediğim şey küçük bir çikolata, Petito, sürpriz yumurta. Maddi durumu kötü değil, cebine para giriyor fakat gerçekten 1000 defa söylemiş olmama rağmen bu isteğimi asla yerine getirmiyor ve çok şey istediğimi ima ediyor. Çok mu şey istiyorum sizce? Bazen gerçekten kendimi kadın gibi hissetmek için bir iki en azından çayımı ödemesini istediğimi söyledim fakat genelde onu bile yapmıyor. Ben her daim ona maddi destek sağlıyorum, asla pahalı bir şey ödemesini istemiyorum fakat 90 TL’lik bir Türk kahvesinin bile parasını onun kartından çekince ödememi istiyor. Benim en yakın arkadaşım sevgilim bazen beğendiğim şeyleri ona attığımda alması için attığımı sanıyor ondan ucuz bir şey istediğimde bile listede daha çok şey var sıra gelmiyor diyor ama hiçbirini de almıyor. Ben çok mu şey istiyorum?
Sevgilim asla hesap ödemiyor, çok mu şey istiyorum?