Sevgilimle 2 yıldır güzel giden bir ilişkimiz var. Ondan asla maddi bir beklentim yok, kendi maddi durumum gayet iyi, ikimiz de öğrenciyiz. Beni çok sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum ama beni rahatsız eden bazı şeyler var. Bana her özel günde çiçek alır. Doğum günü, Sevgililer Günü ve yıldönümlerinde hediye alır. Ama defalarca kez küçücük sürprizlerle özel hissetmek istediğimi söylemiş olmama rağmen asla yapmıyor. Sürpriz dediğim şey küçük bir çikolata, Petito, sürpriz yumurta. Maddi durumu kötü değil, cebine para giriyor fakat gerçekten 1000 defa söylemiş olmama rağmen bu isteğimi asla yerine getirmiyor ve çok şey istediğimi ima ediyor. Çok mu şey istiyorum sizce? Bazen gerçekten kendimi kadın gibi hissetmek için bir iki en azından çayımı ödemesini istediğimi söyledim fakat genelde onu bile yapmıyor. Ben her daim ona maddi destek sağlıyorum, asla pahalı bir şey ödemesini istemiyorum fakat 90 TL’lik bir Türk kahvesinin bile parasını onun kartından çekince ödememi istiyor. Benim en yakın arkadaşım sevgilim bazen beğendiğim şeyleri ona attığımda alması için attığımı sanıyor ondan ucuz bir şey istediğimde bile listede daha çok şey var sıra gelmiyor diyor ama hiçbirini de almıyor. Ben çok mu şey istiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkilerde maddi beklentiler ve jestler gerçekten duygusal bağlarla birleşmeli, ancak karşılıklı denge de önemli. Senin verdiğin örneklerde, küçük sürprizler ve basit jestler aslında ilişkiyi daha özel kılabilir. Bu tür şeyler, sevgilinin seni düşündüğünü ve sana değer verdiğini gösteren küçük ama anlamlı hareketler olabilir. Söylediklerine göre, senin istediğin şeyler çok makul görünüyor ve duygusal olarak karşılık beklediğin bir yer var.
Bununla birlikte, sevgilinin bu tür jestleri yapmaması, bazen onun ilişkiyi nasıl gördüğü veya ona nasıl değer verdiğiyle ilgili olabilir. Belki de onun için bu tür küçük hareketler o kadar önemli olmayabiliyor ya da onun bakış açısında bu tarz şeyler öncelikli değil. Bu durumda, ona hislerini açıkça ifade etmeye devam etmek önemli. Eğer senin duygusal ihtiyaçlarını görmezden geliyorsa, bu konuda daha derin bir konuşma yapmanız faydalı olabilir. Yine de, sadece maddiyatla değil, duygusal destek ve karşılıklı anlayışla da ilişkiyi değerlendirmeniz önemli.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, asla çok şey istemiyorsun.
Senin istediğin şey ne?
Biraz düşünülmek. Küçük bir jest. Bazen kahveni ödesin, bazen marketten geçerken bir Petito alsın, olur da canın sıkıldığında “hadi dışarı çıkalım” desin. Bunlar lüks değil, sevgiyi hissettiren küçük şeyler. Ve sen bunları yüz kere dile getirmişsin.
Ama o ne yapıyor?
Sanki Ferrari istemişsin gibi davranıyor. O da yetmezmiş gibi “çok şey istiyorsun” diye seni suçluyor. Kusura bakmasın ama çok seven bir insan, sevdiği kadının gönlünü Petito’yla bile alabileceğini anlayan insandır. Senin gözünde büyük bir şey olmayan bir jest, senin kalbinde çok büyük bir etki bırakıyor—bunu hâlâ anlamıyorsa ya gerçekten umursamıyor ya da umursuyormuş gibi yapıyor.
Üstelik mesele para da değil.
Sen “çayımı ödesin yeter” diyorsun. Ama o 90 TL’lik kahveyi bile sana ödetiyor, sonra “çok şey istiyorsun” diyor. Valla sen değil, o çok şey bekliyor: Sevgi alayım, ilgi alayım, maddi destek göreyim ama hiçbir jest yapmayayım? Yok öyle dünya.
Bir de en yakın arkadaşına attığın şeyleri “bana mı aldırmak istiyor?” diye düşünüyor ya… Orada artık olay bambaşka. Çünkü seni hediye isteyen biri gibi kodlamış kafasında. Halbuki sen “beni dinle, hisset, anla” diyorsun. Ve bence en kırıcı olan da bu: Seni gerçekten dinlememesi.
Senin beklentin normal. Hatta fazla mütevazı.
Kimse sürekli pahalı hediyeler, lüks restoranlar istemiyor. Sadece “önemsenmek” istiyorsun. Kadın gibi hissetmek istiyorsun. Bu, sana özel bir şey değil; her kadının hakkı. Ve bunu anlamayan biriyle uzun vadeli bir ilişki yürütmek, seni zamanla yorar.
Yani toparlayacak olursam:
Sen çok şey istemiyorsun, sadece hak ettiğini istiyorsun.
Ama karşındaki kişi bunu göremiyorsa, onun değer ölçüsü sende değil, kendisinde problem var.11 Yorumla
Soran1 yılcok tesekkur ederim anlasildigimi gormek cok guzel❤️
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgi bu değil ki senin çok sevdiğin besbelli başkası olsa direkt yol verirdi onu sevdiğin için onun da seni sevdiğini sanıyorsun sen söylemeden onun yapması gerek sana söylettirecek raddeye geldiyse bundan sonra ondan pek bir şey beklememek lazım evlenseniz bile bunlar değişmeyecek bunları göze alarak hayatına al derim çünkü bazen sevgi hiçbir şey sadece sevmekle olmuyor maalesef hayatını mahvetme. Bence sen kendi değerini bilmiyorsun ondan dolayı karşıdan değer beklememelisin böyle yaptıgın da ona tavrını koymalıydı O da bu kadar yüz bulup bunları yapmazdı
02 Yorumla
Soran1 yılya yasimiz daha kucuk 21 yasinda erkek arkadasim yillarca pesimden kostu ne bileyim belki daha tam olarak buyuyememistir diyorum bisey dedigimde de yaptigini yapmaya calistigini soyluyor uzuluyor laf agzima tikiliyor hic parasiz degil ama belki de cok zorlaniyordur bilmiyorum ama isteklerim cok buyuk seyler degil ki sorumluluk almiyor hic
Cevap sahibi1 yılBak misal ben 18 yaşındayım erkek arkadaşım 19 ben tam tersi küçük şeylerden bir beklentim yok hiçbir şey istemem istemememe rağmen her görüşmemizde sevdiğim şeyleri alıyor sakalını çok seviyor çok kısaltmıyor ben yakışmıyor dedim diye komple kesti sırf benim için sence gerçekten bunlar yaşla alakalı mı isteyen her türlü her şeyi yapar sen üzülme diye yapamayacağı şey yoktur yapmaya çalışıyorum diyerek bahanelere sığınıp geçiştirerek veya bir kere yaptığında yapmış olmuyor bunları hep icraata geçirmeli sorumluluk almayı bilmeyen birinden de bir şey beklememek lazım sana söyleyeceğim tek şey kendi değerini bilmen
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl böyle 2 yıl dayandınız ?
Şaka gibi
Adam bi iki çocuk bisküvisi çikolata falan bile almıyor?
İçtiğiniz kahvenin parasını bile ödemiyor ve parasıda var
Bu iş başlarken bitmiş ama siz hala polyanna gibi iyimser düşünmeye çalışıyorsunuz
Bu adam ilerde sizi cook üzer
Başkasını bulunuz02 Yorumla
Soran1 yılhic almiyor diyemem. ama dile getirmeme rağmen yapmamasi canimi skiyor. ben ona sunulabilecek her turlu seyi sunarken onun boyle yapmasi degersiz hissettiriyoe
- 1 yıl
Ben olsam bırakırdım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
24Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. sen kendi yediklerini öde oda kendi yediklerini ödesin bence böyle olmalı
00 Yorumla
1 yılBence burada kendini çok haklı hissedebilirsin. İlişkilerde denge çok önemli; duygusal olarak olduğu kadar maddi anlamda da bir paylaşımdan bahsediyoruz. Seninle ilgili duyduğun istekler, gerçekten makul ve küçük şeyler. Küçük sürprizler ya da bir çay parasının ödenmesi gibi şeyler, sevgilin seni mutlu etmek için yapabileceği basit ama anlamlı jestler. Eğer sürekli olarak bunları dile getirmişsen ve hâlâ göz ardı ediliyorsan, bu durum biraz daha fazlasını beklemekle ilgili değil, gerçekten sevgilinin sana değer verme şeklini sorgulamaya dönüşebilir.
Bu durumda, maddi beklentilerinden çok, seni özel hissettirme konusunda onun tutumu seni rahatsız ediyor gibi görünüyor. Maddi konuda ona destek sağlıyorsun, ama o da senin mutlu olman için herhangi bir adım atmaya istekli değil gibi. Bunun üzerine 1000 defa söylemene rağmen hâlâ küçük sürprizler yapmıyorsa, burada bir iletişim sorunu ya da senin hislerini anlamamışlık olabilir.
Bunları açıkça, yargılamadan ama duygusal olarak nasıl hissettiğini anlatacak şekilde konuşmak önemli. “Benim için bu küçük şeylerin anlamı çok büyük, bunları istemek bence normal ve basit bir şey” gibi bir açıklama yapabilirsin. Eğer gerçekten sevgi dolu bir ilişki istiyorsan, bazen karşılıklı olarak bu tür duygusal ihtiyaçlar göz önünde bulundurulmalı.
Bunu söyledikten sonra, bu konuda bir değişim olup olmadığını gözlemlemen gerekebilir. Aksi takdirde, beklentilerinin anlaşılmadığını ve karşılanmadığını kabul edip, bu konuda nasıl bir yol alman gerektiğine karar verebilirsin.00 YorumlaHâlâ onunla beraber olmana şaşırdım. Sevgi falan geç bunları. Öyle birinden şimdiye kadar nasıl soğumadın acaba, mesele para değil zaten sen de beni anlamışsındır. Kadınlar anlar ne demek istediğimi şu an ama erkekler mutlaka bu yorumumu linçleyeceklerdir. İşlerine geldiği gibi işte. Çok sevsem de öyle cimri birine katlanamam, kimse de katlanmamalı .
11 Yorumla
Soran1 yılhaklisin
1 yılÇok şey istemiyorsun bu sadece bir denge meselesi. İlişkilerde küçük jestler her iki tarafın da birbirine değer verdiğini hissetmesi için önemli. Anlaşılan o ki senin duygusal ve maddi olarak karşılık beklediğin şeyler var ama o bu ihtiyaçları görmezden geliyor. Kendini değerli hissetmek tamamen hakkın. Ona defalarca söyledikten sonra hala değişmiyorsa, belki daha ciddi bir konuşma yapman gerekebilir. Kendini ihmal etme.🌸🌸
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılPardon da daha öğrenciymişsiniz ikiniz de neden ödesin senin hesabını? Ya da neden sana bir şeyler almasını bekliyorsun? İş güç sahibi ve kendi parasını kazanan birinden bunları bekleyebilirsin de bir öğrenciden beklemen , talep etmen, istemen yanlış. Bırak küçük hesap yapmayı. Çocuğu rahat bırak bence bu konuda yanlış yapıyorsun.
01 Yorumla- 1 yıl
Lütfen alttaki yorumları hesaba alma daha 21 yaşındaki çocuk ne yapsın. Onu zorlama bu konuda da. Kendi işi gücü ve parası kazancı değil. Takılma bunlara.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılAdam değil bu. 2 yıl nasıl dayandın ki buna. Eminim daha bir çok absürtlükleri vardır bunun.
Takıntılımısın ne sin anlamadım ki? Boş beleş bir tip bu.
08 Yorumla
Soran1 yıltakintili degilim sadece 2 yillik beraberligimizi boyle bir konudan dolayi sonlandirmak istemiyorum. cidden cok ilgili biri benimle
- 1 yıl
Adam buluşmalarda bir şeyler yediğiniz, içtiğiniz zaman hesabı ödemiyorsa problem çok daha büyüklerine gebe demektir.
Bununla sorun yaşarsın, sen bilirsin. - 1 yıl
Niye adam değilmiş? Çocuk daha öğrenciymiş ailesinden gelen parayı kızla bölüşmek zorunda mı.. Değil. Kız ayıp ediyor bu talepleriyle.
Soran1 yılben fazla bir istekte mi bulunmusum ki? bir petito olsa yeter diyorum
- 1 yıl
Bazen istemediğinde gelir isteme…..
- 1 yıl
Bir petito ile dünyan değişmez..
Soran1 yılablacim dunyam duzelicek demiyorum ki onu bile yapmiyor di̇yorum
- 1 yıl
Başka bir bakış açısıyla bakarsan Ona bile tenezzül ediyorsun sen de. Çocuk iyiyse küçük şeylere takılıp mutluluğunu bozma.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmek böyle birşy değil böyle herkes sever.. ona biraz sorumluluk yüklediğin zaman bunu severek yapıyorsa seviyor demektir.. bununki kolay sevmek.
02 Yorumla
Soran1 yıl🥹🥹 Şu an cidden parcaladi bu yorumunuz beni
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSürekli hesabı sana ödetiyorsa sıkıntı o zaman ya. Onunda arada elini cebine atması lazım erkek sonuçta böyle alıştırma. Dışarıda buluşma sende bundan sonra.
00 Yorumla Dört yıllık ilişkim var yurtdışında öğrenciyim hiç bir şekilde para sorgusu olmaz ben istemem ama oda kartımı boş koymaz ne zaman buluşsak her seferinde bir şey görsem baksam hiç sormadan söylemeden alir yemek yediğimiz zaman bilene asla istemez ben sürekli derim yapma beraber yapalım diye dinlemez dahi para senden değerli değil der cunku gerçek seven elini taşın altına koyar kısmır adam uzak dur daha güzel seven bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle birinin sevgisindende ilgisindende şüphe ederim... daha şimdiden kahve hesabı yapan bir ilerde neler yapar düşün..
02 Yorumla
Soran1 yılama çalışan biri değşl zaten ben 19 yasindayim o 21 o yuzden normal oldugunu dusunuyordum ama bu kadar da hic olmamasi uzmeye basladi beni
- 1 yıl
Bu bildiğin ot gibi belkide öyle yetiştirilmiş aileden öyle görmüş bir şey diyemem ama kahve parasında kadar senden istemesi normal değil.
Çok şey istemiyorsun aslında beklentin 0 ama maalesef sana değer vermiyor. Sana almadığı yüzünden değil seni mutlu etmeye çalışmadığı için.
04 Yorumla
Soran1 yılevet istediğim şeyleri açık açık söylüyorum ona rağmen yapmıyor sonra üzülüyor belki de bilmiyorum ama inan istediğim şeyler pahalı ulaşılamaz şeyler değil. 2 senedir bir tane dönemlik gelen süpriz yumurta istiyorum güncel fiyatı 175 tl ve bir gün yemeği dışardan yemese alır. ama hala sırada çok şey var ona sıra gelmiyor diyor
Soran1 yıltrip attığımda küstüğümde hemen yapıyor istediğim şeyleri. beni gerçekten seviyor ama beni bir tık cepte gördüğünü düşünmeye başladım. benim için çabalamıyor sanki. çevremdeki herkes çok değer verdiğini söylüyor erkek arkadaşımın ama birkaç ufak erkeksi şey yapmasını istediğimde tamam diyip yapmıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni kullaniyor gelmis hala çokmu şey istiyorum diyorsun. Yazik cidden bide yas 30-35araligi. Nasil bu kafada ola bilirsin. Senin cayini kahveni bile odeyemeyen biriyle ne isin olur ya. Millete neler neler yapiyorlar haberin var mı
04 Yorumla
Soran1 yıl20 yaşındayım yaşımı yanlış yazdım
Cevap sahibi1 yılHemen ayril. Korkunc bir tiple berabersin. Yakinda borç da ister
Soran1 yılya korkunç da demeyelim cidden kalbi temiz biri sadece yaşım ilerliyor ve evlilik çağına geldiğimde bunları yaşatan biriyle olmak istediğimden emin değilim. en basitinden çok zayıf biri spora gitmesini söyledim bin defa. ben kendim kültürlü güzel bakımlı eğitimli bir kızım ve yanıma yakışmak için biraz çaba sarfetmesi gerektiğini düşünüyorum. spor konusunda sürekli yok yakınımda spor salonu yok çok pahalı vs diyor. asla araştırmadığını bildiğim için gidip ona çok ucuza belediyenin spor salonunu buldum. şimdi de sürekli erteliyor.
Cevap sahibi1 yılKendi kararin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSen çok şey istemiyorsun aslında mutlu olmak istiyorsun haklı olarak ozaman ilişkinizi gözden geçirmelisin
03 Yorumla
Soran1 yılilişkimizde mutsuz değilim aslında beni sevdiğini biliyorum ilgileniyor her zaman ama ilgilenmeyi safece güzel söz söylemek sanıyor genelde
- 1 yıl
ilişki de mutsuz olduğunu düşünmüyorsun ama ilişkinde mutlu olduğunu hissetmiyorsun işte sorun burada insan her kişiyi deli gibi sevebilir ama sevgide bir yere kadar o ilgiyi sevgiyi hissetmiyorsan o ilişki değildir
- 1 yıl
Seni seviyorum diyerek bitmez bu iş
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHediye konusunu abartıyosun diye düşünüyodum ama kahve parasını bile geri ödemeni isteyen birine neden vaktini ziyan ediyorsun?
00 Yorumla Siz bu insanla sevgili olduğunuzumu düşünüyorsunuz?
01 Yorumla
Soran1 yılyasimiz kucuk ben 19 o 21 yasinda
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılbu adamdan olmaz canım evlenirsiniz evin kirasını mutfak masraflarını a sana ödetir bu
02 Yorumla
Soran1 yılabla ben zaten kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kadınım ailem her zaman arkamda bu konuları konuştuğumuzda formaliteden dahi olsa ben sana bakarkm demesini istiyorum ama onu bile demiyor biliyor musun
- 1 yıl
işte tamda bu yüzden bende çalışıyorum aslanlar gibi kendimi paramı kazanıyorum ev kiram ve bütün giderlerimi kendim karşılıyorum ama bi zahmet sevgilimle buluşunca kahvenin parasını ödesin ya da ne bileyim bir çikolata alıp üstüne bir sticker yapıştırıp ağzımızın tadı hiç kaçmasın falan yazsın ya da yemeğe çıktığımızda hesabı o ödesin o kadar da değil
Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Hesap ödeyen erkekten sevgili olmaz değerli KS üyesi kendine bi dön bak seni enayi yerine koyuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kusura bakma ama seningibi birini bulmuş niye kaybetsin,?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. şunu bilirim seven adam bunları yapmaz pahalı olsa bile bulur buluşturur kadınını mutlu eder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ilişkiniz güzel gitmiyor aslında cimri ve paragöz manitan var
02 Yorumla
Soran1 yılparagoz degil ama cimri olduğunu dusunmeye basladim🥹 belki daha tam olarak ergenligi bitmemistir diye buna yormak istiyorum 21 yasinda. ileride duzelir belki daha erkeksi olur
Sevgilini battal boy çöp poşetine koy ve kapının önüne bırak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilinin a*mı da var mı? O nasıl bir zihniyet? Seni kullanıyor, seni sömürenlere izin vermemelisin...
02 Yorumla
Soran1 yılama çiçek ve özel günletde hediye alıyor çevremdekiler yeter diyor fakat ben büyük istekleri olan biri değilim sadece diğer kızlar gibi sorumluluğun bazen üstümden alınmasını istiyorum
Cevap sahibi1 yılYolunu bulmuş, kanma, ilerde daha fazla sömürü seni bekliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılİlişkiniz güzel gidiyorsa ağlama 👍
Tadını çıkar.
Güzel gitmiyorsa ki durum onu gösteriyor. Gereğini yap.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok şey istemiyosun ama daha öğrencisiniz ve yaş olarak tam oturmamış o yüzden beklentini biraz düşürmelisin.
00 Yorumla
1 yılArkadaşım terk et onu onun tek bir sorunu var kafasının poposundan büyük olması terk et gitsin o zibidiyi seni yiyor kaç arkadaşım nerden dönersen kerin biliyorum seviyorsun ve bu yüzden katlaniyoraun o sevgiden hayır gelmez sana
01 Yorumla- 1 yıl
21 yaşındaki bir öğrenci için ne kadar acımasız yorumlar bunlar. Ailesinden gelen parayı harcıyordur o çocuk daha..
Gizli Üye(18-24)1 yılSana değer vermeyen birini hayatında tutarak kendi kendini daha fazla değersizleştirme istersen
04 Yorumla
Soran1 yılama bana değer veriyor. sadece açıkça söylediğim isteklerimi yerine getirmiyor.
Cevap sahibi1 yılDeğer vermiş olsa emin ol böyle küçük şeyler için seni kırmaz elinden geleni yapar kuru kuru seni seviyorum demekle sevgi olmaz hissettirmek emek vermek gerek herseyi geçtim içtiğin kahvenin parasını bile alacak kadar düşmemeli bi insan cimri insanla yol yürünmez
Soran1 yılhaklısınız söylediklerinizde benim de içime kurt düşmesi bu yüzden. mesela regl olduğumda bana bir çikolata pasta tatxı bir şeyler almasını istediğimi biliyor bazen ben demeden alıyor. sonra param bitti ya diyip moralimi bozuyor
Cevap sahibi1 yılSözde erkek olacak adam dediğin üç kuruşun lafını yapmaz herşeyi geçtim bi kızın sevgilisinin yanında paranın hesabını yapmaz emin ol dağdan inmiş mağradan çıkmış adamlar bile ondan daha kültürlü ve görgülüdür ayy çok sinirlerim bozuldu benim ex te öyleydi en son lunaparkta biletleri bana aldırıp paranın üstünü cebine koymaya çalışınca tekmeyi vurdum biz kendi değerimizi kıymetimizi bilmezsek hiç kimse bilmez
Gizli Üye(36-45)1 yılParadan ziyade seni ve isteklerini anlamayan bir insan ile ilişkini devam ettirmen oldukça zor, bir noktada kopacaktır..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye kendini kadın gibi hissetmek bir erkege muhtaçsınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet neler neler istiyor. Sen kendini ezdiriyorsun haberin yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlerde evlilik düşünüyorsan sıkıntı olur bu çocukla. bune böyle pinti resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla bak deneyimle sabit aynısını yaşadım, ayrıl. Ayrılmazsan aklı başına gelmiyor.
00 Yorumla
1 yılİkimizde ogrencisiniz askım belki onun hiç maddi durumu yoktur bilmem ama eğer varsa ona kibar bı dille şöyle bence
00 YorumlaEvlenirken nasıl olcak bir de onu düşün o kadar masraf yapılcak ve kararını kendin ver adam eve ekmek almaz parası gitmesin diye bsjdjdnd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılsevgilin çok bencil sadece kendisini düşünüyor
00 Yorumla
1 yılAbla senin ayrılıcan benmi ayrılayım hemen ayrıl kız mı o ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni kullanıyor gibi anlattıklarına bakılırsa
02 Yorumla
Soran1 yılaslında benden para vs almıyor ama dediğim gibi açıkça istediğim şeyleri bile yapmıyor bir gün yemeğini evinde yiyip halledebileceği şeyleri kendinden verip de yapmamasına üzülüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle insanları sevmeyin bile
00 YorumlaO da hesap ödemeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Nasil dayandın birgün katlanmam.
00 Yorumla
1 yılOlmaz ondan. Beğenmedim ben. w
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUlen ne erkekler var... takdir ediyom..🤣
02 Yorumla
Soran1 yılneyini
Cevap sahibi1 yılHatunu her turlu yiyorr 🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Demekki öyleleri seviliyo yapacak bişi yok devam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendin al
06 Yorumla
Soran1 yılanlamadım benim zaten maddi durumum çok iyi. ufak beklentilerim olması anormal mi?
- 1 yıl
Çocuk ve ergence
Soran1 yılneyi çocukça bunun? bir erkeğin kadınının içtiği çayı ödemeyecek kadar sorumluluk almaması normal geliyor mu size?
- 1 yıl
Karşıdan beklemen anormal zaten. Babandan ya da annenden bekle melisin öyle şeyleri. Başkasının maddi durumunu düşünerek sürpriz beklenmez bilakis sürpriz yapılır karşıya.
Soran1 yılabi büyüğümsün sana düzgüncr sorayım bu çocuktan olur mu sence
- 1 yıl
Evet, sürpriz yumurtadan bahsediyorsun. Fizik ve yaşça büyük olabilirsin ama beynen maalesef. Kendin alabileceğin şeyleri karşıdan bekliyorsun. Hem beklenmez ki, insanda azıcıkta gurur olur.
1 yılSenı kullanıyor.. cuzdanı olmussun onun..
02 Yorumla
Soran1 yılama büyük çoğunlukla alman usülü yapıyoruz. sadece bir çayı bile ödemesini istediğimde yapmıyor
- 1 yıl
Adım acık. Arkides ol
1 yılKarakter olarak cimri bence
10 Yorumla
1 yılSevgilin olmak vermış
00 Yorumla
1 yılKullanıyor kanka seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle ilişki yürümez
00 YorumlaSana değer vermiyor
00 Yorumla
Devamını Gör(34)