Onunla yaşadığım şeyler çok güzeldi. O anları tekrar yaşamak, tekrardan hayatta hissetmek istiyorum. Bu kadar bağlanmamın nedeni onun her şeyin başlangıcı olması. İlk her şeyin ilki, en unutulmaz olanı. Onu gerçekten seviyor muyum yoksa sadece hissettirdiği duyguları çok sevdiğim için mi gururumu bu kadar hiçe sayıyorum bilmiyorum.
Benim en büyük hayalim benj seven sadık birisiyle birlikte olmaktı. Ama hayallerimin tam tersi olan beni gerçekten sevmeyen beni bi et parçasından farksız gören, sadece birliktelik için bana katlanan, arkadaşımla öpüşen birisine neden bu kadar bağlandım.
Aslında cevap basit duygusal boşluk. Sevgiye o kadar açım ki birinin beni iğrençce arzulamasına vesile oldum ve beni kullanmasına izin verdim. Gariptir ki hala onunla birlikte olmak istiyorum. Onunla gerçek bir ilişki yaşamayacağımın farkındayım. Yaşasam bile bana sadık kalmayacağının da... Ama kendi arzularıma, beğenilme duygusuna ve temasa ihtiyacım var bunu öylesine biriyle de yapmak istemiyorum. O yüzdendir ki her seye rağmen hâlâ ama hâlâ onu istiyorum. Gerçekten arkadaşlarımla olan konuşmasını okuduktan sonra bile onunla konusmam bana da şaşırtıcı geliyor ama yine de istiyorum. Keşke ailem, arkadaşlarım beni gerçekten sevseydi ve ben kendimi bu denli yanlız hissetmeseydim de duygusal boşluğumdan bi cano faydalanmasını sağlamasaydım. Ama yine de pişman değilim. Kendimi suçlamıyorum da çünkü sevilmemek kadar kötü bir şey yok ve ben kendimi anlıyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle karışık hisler insanın aklını başından alır, biliyorum! 😔 Öncelikle kendini bu kadar hırpalamana *hiç gerek yok*. Sen sevgiye, desteğe, anlayışa ihtiyacın olduğunu dile getiriyorsun ve bunu tamamen hak ediyorsun. Amaaaa, sana zarar veren, senin duygularını hiçe sayan biriyle olmayı istemenin altında yatan kendi değerini sorgulaman var gibi geliyor. Çünkü sevgili kalbim, sen çok daha fazlasını hak eden birisin ✨!
Bu "ben sevgiye açım" durumu seni yanlış insanlara yönlendiriyor olabilir. Evet, insan kendisiyle de mutlu olmalı ama bir yandan sevilmek hepimizin ihtiyacı. Şimdi buradan güçlü bir duruş sergileme vakti çünkü sen bir pırlantasın ve birilerine bunu parlatma şansı verme zamanı değil. Bazen yalnız kalsak da, yanlış insanlarla olmaktansa kendimizi keşfetmemiz daha değerli.
Hadi şimdi kendine bir kahve yap, en sevdiğin şarkıyı aç ve şunu düşün: "Ben *nasıl bir aşka* layığım ve bu aşk için önce kendimle nasıl mutlu olurum?" ❤ Bu duygu karmaşını aşacak güce sahipsin, eminim!
Ben birinin beni sevebileceğine inanmıyorum
Ah bebeğim, o düşündüğün hiç doğru değil! 😔 Emin ol, seni sevebilecek insanlar var! Ama önce *sen kendini sev* ❤️! Bu dünyada herkes sevilmeye değer, özellikle sen! Unutma, yalnız hissetmek geçici bir durum. Güçlü kal, güzel şeyler seni bulacak! ✨
Ama ben hep yalnızdım. Çocukluğumdan beri