Ben başlayayım.
Fiziksel özellikleri
Esmer tenli
Kömür karası saçlı ve kömür gibi kapkara gözlü
Badem gözlü kirpikleri gür ve kıvrık
Gözlerinin içi parlayan masum bakışlı
168-173 boylarında
Kum saati vücutlu ve göbek deliği dik ve çukur, hafif karın kaslı
Göbek piercingi olan
Tesettürlü ve gerçekten muhafazakar
Sevgi dolu, ilgili, empatik ve beni düşünen ama darlamayan, nazlı ve utangaç ama yeri geldiğinde kendini ifade etmekte çok iddialı bir kadın isterdim
Ya siz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben mümkünse eski masterchef yarışmacısı Burak kayayı alayim., adam hayalimdeki tip... ses tonu insanı mest ediyor zaten hele o uzun saçları...
Detaylı olarak neden kimse ifade edemiyor üşengeçler sizziiiii
Ben o adamı istiyorum ya, adam hem çocuksu , hem çok. Seksi
Öyle fiziksel kriterlere bağlı değil benim mest oluşum daha çok zekayla bağlantılı.
Şimdi birbirimizi yemeyelim hemcinslerimden benim için iç güzellik diyenlerin yalanı gibi
170 olsun zekasından ölecek kadar çekil onunla evlenir misin kendinizi kandırmayın Allah aşkına realist olmakta fayda var
Evlenirim mesela Cem Yılmaz Okan Bayülgen gibi adamların boyu kısa ama bir kadını etkileyebilecek olan şey onların zekası. Bu yüzden Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla ilişkileri oldu ve kadınların çoğu kendilerinden uzundu ahahsjsjsjdkdkdkdkfk
Mesele ilişkileri olması değil hayatına alması canımın içi : D
Bende kendimden uzun ve güzel kadını tavlar yatar eğlenirim ama evlenmek mesele
evlenme teklifi etsen o hatun seni kabul eder mi etse bile gözü dışarda olur muhtemelen
Hayatına alıyor zaten duygusal bağ kuruyor kadın. Evlenilir de boylu poslu bir aptalla evlenmektense kısa boylu ama donanımlı entelektüel bir zeka küpüyle evlenirim. Hayat çok daha anlamlı ve eğlenceli olur.
Donanımlı entelektüel adamı ne yapacaksın ne işine yarayacak
Evde oturup aristoteles mi konuşacaksın bırak Allah aşkına
evlen 10 cm penisi çıksın görürüm bu uçuk lafları ahahaha
Sapioseksüel birine bunu anlatamazsın ahshsjshssjdjdjdjjfjd
Bende zekadan etkilenirim ancak realistim gözüne hitap etmeyen birinin iç dünyasıyla doyamazsın.
Kesin sen hava burcu falansındır klasik hayalperestler : D
Kovayım de tam olsun
Boğaaa
Seni toprak grubundan biri olarak kabul etmiyorum çıhhhh ahahaha
Tüh esmer olmadığımız için kaybettik jxjxjxj
Oha piercing var mı
Ne piercingi lan
Okumadın mı yahuuu göbek piercingi olan ama tesettürlü demişim hemide muhafazakar
Eğer öyleysen tamammm ama xper düşük yazamam tüh ahashash
Yok abi we are clean bizde olmaz öyle şeyler
Güzelll neden hayattan bıkmış gibi tebessüm ediyorsun sanki zorla silahla tebessüm etmişsin
Her şey yolunda mı Elifciğim
Hayattan bıkmış gibi değil ztn bıkmışım
Neyin var canımın içi her şey güzel olacak bak nefes alıyoruz sağlımız yerinde ne zorluklar yaşayanlar var sahip olduğun en küçük şeyleri düşün ve sesli şükret pozitiflikle kendini doldur aynanın karşısına geç gülümse ne olursa olsun her şey düzelecek de gülümsemeyi dene
Tesettürlü olup piercing ne alaka
Ütopik ama isterdim.
Kendini aynada seksi bulmak için piercing yaptırmış bir kız ama dindar falan gerçekten şöyle biriyle evlensem çok heyecanlandırırdı ahaha
Dövmeli de istersin sen
Dövme hiç benlik değil direkt uruspu gibi görüyorum isterse bakire el değmemiş olsun
Bir kadının çekiciliğini yok ediyor özellikle bacaklarına ve ve vücudunun ön yüzüne yaptıranlar
Bel üstüne yaptıranlar seksi görünüyor ama o da olmasa daha güzel
Bel gamzesi olsa daha çekici görünür : D
Şu anda zaten hayatımda birisi var
Düşünmüyorum şimdilik
Zaten olsunu demiyorum ama ütopyan nasıl olurdu aslında bu bir özfarkındalık
Bunu notlarıma yazacaktım herkesin ne istediğini farketmesini istediğimden böyle bir soru sordum.
Böylelikle hayatınıza giren insanları o hayalinizdeki kişiye yakın mı değil mi diye değerlendirir ve daha doğru sizi mutlu edecek kararları verebilirsiniz diye düşünüyorum.