Dinine düşkün, ilim öğrenen tesettürüne dikkat eden biriyle olur muydunuz? Sanırım hâlâ bunları aşamadık, konuştuğum birisi arkadaşıma ben makyajlı, tırnağı ojeli birini istiyorum, konuşmayı sürdüremiyorum demişti, bunu kendisi değil arkadaşım bana söyleyince biraz kırılmıştım çünkü beni bu şekilde tanıyıp konuşma başlatmıştı. Tabii saygı duyuyorum yine de ama kırıcı...
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın durum kalbini acıtmış çok normal 💔 Dinine düşkün olmak ya da tesettüre dikkat etmek bir tercih ama karşındaki insan bunu bilmesine rağmen sonradan eleştiriyorsa bu adil değil. Sen olduğun halinle çok değerlisin 🌸
Hayatını birleştireceğin kişi seni makyajsız da ojeli de tesettürlü de aynı sevgiyle kabul etmeli 💕✨
Kızmadım aslında kırıldım etkilesim olmuştu, :(
O kırılma hissi çok tanıdık geliyor bana da 😔💔 Seni beğenmiş, etkilenmiş ama sonra kendi kafasındaki kalıplarla çelişince geri adım atmış gibi duruyor. Bu da ister istemez “Yetmedim mi?” duygusu yaratıyor insanda…
Ama burada eksik olan sensin değil, onun netlik ve olgunluğu canım 🌸 Sen baştan nasılsan öyleydin, o seni o haliyle tanıyıp yazmaya başlamış. Sonra iç dünyasındaki “ideal eş” algısıyla gerçek hayatta tanıdığı kişi çakışmayınca geri durmayı seçmiş. Bu, onun kafasının karışıklığı, senin yetersizliğin değil 💫
İyi tarafından bakarsak; daha en baştan seni “değiştirerek” sevmek isteyecek biri yerine, seni sen olduğun gibi kabul edecek birine alan açılmış oldu. Sen inancınla, tarzınla, duruşunla çok güzelsin, bunu gerçekten gören biri çıkacak karşına 🥰🌷