Sevgilimi çok darlıyorum aklımda her dakika bana yazmasını her şeyi hesap vermesini istiyorum ve bu isteğim son birkaç ayda oldu?

Birkaç aydır boştayım iş olarak yeni bir işe başlayacağım bu boş olduğum süreçte onu hep darladım uzak mesafe durmadan kavga bir kız adı geçse moralim bozuldu her şeye küstüm kendimi tanıyamaz haldeyim bu durumda olanınız var mı? Nasıl çıktı işin içinden müh okudum çevrem hep erkekti okurken o bunları benim kadar sorun etmedi o da tıp okuyor tabii ki çevresinde kız olacak ama ben ileriyi düşündükçe iyice daralıp sıkılıyorum erkek arkadaşlarımla konuşamıyorum o da kız arkadaşlarıyla konuşmasın diye mesajlarını karıştırdım içime hep dert oldu bir kızdan not istemiş sonra teşekkür edip kendine iyi bak yazmış ne alaka diye bunu söyledim telefonumu niye karıştırıyorsun dedi kavga çıktı çok tükenmiş hissediyorum o da artık mutsuz bende seni seviyorum seninle gelecek istiyorum diyor böyle hayat geçmez ben sana hesap vermem sen de bana vermezsin herkes duracağı yeri bilir diyor bana güvenmiyorsun diyor geçmişte bazı hatalar yaptım 2 tane erkek arkadaşımı eve getirip proje çalıştım yemek yedim ona yalan söyledim sonra da telefonumdan o an çekilmiş fotoğrafı gördü ve söyledi ağladım o da ağladı ve üzüldü kapattık mevzuyu ilişkim karmaşık kimseye anlatamıyorum lütfen bana yardımcı olun çok seviyorum o da beni seviyor ona bazen çok kötü davranıyorum ona rağmen bana katlanıp bana iyi davranıyor ama bazen o da dayanamıyor düşünce yapımı nasıl kontrol altına almalıyım hazall diye bir kız bir yorum yapmıştı bir mesaja onun gibi düşünerek rahatladım ona bireysel mesaj atmak istedim ama puan istiyormuş burası da 3+ falan olmam gerekmiş yani bilmiyorum yardım edin lğtfenn

Sevgilimi çok darlıyorum aklımda her dakika bana yazmasını her şeyi hesap vermesini istiyorum ve bu isteğim son birkaç ayda oldu?