10 senelik iliskimiz vardi bana hep benimle evlenmek ve cocuklarinin annesini olmami istedigini söylerdi. Evlenemedik maadi durumlar izin vermedi, iliskinin son dönemlerindede kavgalar arti. O beni ayrilmadan iki sene önce aldatmis ve terk etmisdi sonra yeniden döndü yine denedik ama o neden aldattigi hakkinda bir kelime bile etmedi... sadece önümde cocuk gibi agladi, o dönem iyi olmadigini söyledi. Son iki senemiz o konu yüzünden inisli cikisliydi, annesi seni istemeye gelmek istiyoruz kizim dedi ama biz kavgaliydik o kavga tamda corona dönemine denk geldi asili olmadigim icin yanina gidemedim.. ozamanlar daha hukkuk ögrencisiydim. Diplomami elime aldigim gün karar verdim tamam dedim ne yasandiysa yasandi... silip onunla hayal ettimiz yuvayi kurmaya gidecem. Yanina gittim o iyse neden simdi geliyorsun, neden bukadar gec olmaz dedi ve yine yikildim. Yasadigi sehirden aglayan bir ruh gibi ciktim.
Benden hemen sonra baska bir kiz geldi (alman biri)- yurtdisinda kaliyoruz- bizim ozamanlar birlikte dösedigimiz evde birlikte yasadilar. Kizin tipi ve meslegi bile benden farki... onu hic bir zaman kiskanamadim... Allah sanki bilerek önüme cikardi hepsini- internetden istemedigim halde gördüm. O kizi yarabandi sandim acikcasi... bende yoluma devam ettim. Hayatima odaklandim, gezdim, eglendim bol bol tatil yaptim. O kiz bana yazdi iyi cvplamadim. Annesi bir kac kez emoji gönderdi cvp vermedim... babasi kansere yakalandi cok agladim ama mutlulugunu bozmamak icin yazmadim. Iste o adam o kizla birlikteligin iki sene sonrasi evlenmis, benimle kurdugu hayalleri bir baskasiyla yasiyor... illahi adalet var mı gercekten bilmiyorum ama hayati toz pembe. Ben hergün düsünmesem bile bir cogu zaman aklimdan gecti, arada rüyalarima girdi ben hic mi aklina gelmedim. Ne cabuk unutuldum... insan 10 sene kurdugu hayalini bir baskasiyla kisa zamanda nasil yasar... onunla olsaydi nasil oldurdu sorusu hic mi aklina gelmez?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer