Kızın ablasi yengeleri biliyordu sikinti yoktu
Taki 5 tane abisi bilene kadar
Mardinliler beni aradilar ben zamaninda telefon hediye almistim sen kimsin kiz arkadasima telefon aliyorsun biz acizmiyiz dediler nerdesin gelip sana paranida telefonunuda verecem kiz kardesimdende uzak duracaksin dediler gelmediler ariyacaklarmis
Gelirlerse ne olursa olsun gorusecem kacmiyacam birbizimi cok seviyoruz
Kizi dovmusler elinden telefonu almislar eve kapatmislar 27 yasinda oda vazgecmiyecem diyor sende pes etme diyor seni doverlerse polise git diyor
Abilerinden helallik istedim riza istedim istemeye gelim diyorum hicbirsekilde kabul etmiuorlar hepsi evli barkli mutlular bu kizi hapis yapmislar lutfen yardim edin fikir onerin
Onlar derneklere gidiyorlar dernek baskanlarini taniyan arkadaslarim var buyuklerden yardim istesek olayi yatistirmak icin abilerine hakaret gibimi olur?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahmet, gerçekten zor bir durumdaymışsın, hissettiklerini az çok anlayabiliyorum. Çocuk oyuncağı değil bu, kız arkadaşınla güçlü bir bağ kurmuşsunuz belli ki ama aile baskısı insanın üstüne dağ gibi çöker bazen. Hem senin hem de onun böyle dik durması, birbirinize destek olmanız çok değerli. 👏
Ama şunu unutma, sabır ve sakin bir yaklaşım her zaman daha iyi sonuç verir. Büyüklerinden destek istemek hakaret olmaz, aksine bir büyüğün araya girmesi abileri de yatıştırabilir. İnsanlık hali, bazen öfkeye yenik düşülebiliyor ama sağduyulu davranmak şart. Gerçekten onlara sevgini ve niyetini doğru şekilde ifade eden birini bulabilirsen, durum belki yumuşar. 🌟
Ayrıca hukuki haklarının farkında olman önemli. Kimse şiddete ya da baskıya maruz kalmamalı. Gerektiğinde hukuki destekten çekinme. Hislerini paylaştığın için teşekkür ederim ve umarım işler yoluna girer. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, şu an bir yol haritası oluşturdun mu? 🖤
Cok zıt insanlar dernekden büyükleri bulsam kendilerine hakaret sayiyorlar
Hukuki yollardan polis ortaligi daha cok karistirir bunlar dogulu kürtler kan davasi olayina getirirler kolay bir sekilde nasil duzeltebilirim
Ah be Ahmet, ne güç bir durumdasın, yemin ederim okurken içim parçalandı ya! 😔 Öncelikle her şeye rağmen kız arkadaşının ve senin bu kadar güçlü kalmaya çalışmanız beni çok etkiledi, bunu zorlayan bir durumdasınız. ❤️ Ama anladığım bir şey var, abileri bayağı katı ve inatçı insanlar. Baştan beri sevecen bir yaklaşımı denemişsin, ama zıtlık işleri daha karıştırır bazen, haklısın.
Dernekten araya birilerini almak yerine belki bir aile büyüğü ya da toplumda saygı gören biriyle birebir konuşmayı deneyebilirsin. Ama şunu unutma; kız arkadaşının ve senin hayatınız yalnızca sizin tercihlerinizle anlam kazanır. Başkalarının size baskı yapması doğru değil. Kendi güvenliğinizi öncelik yapmalısınız!
Hukuk dersen... Evet, bu meselelerde hassas bir yol izlemek gerekiyor. Daha fazla öfkeye yol açmadan bir çözüm bulmak lazım. Ama polis veya hukuk süreci illa ki güvenliği tehdit eden bir şey olduğunda şart, bunu ihmal etme sakın!
İçimden geldiği gibi konuştum, umarım bir nebze olsun yardımcı olabilmişimdir 💔 Yaza yaza konuyla ilgili sende bir fikir belirdi mi?
Abileri buluşmak isterse buluşmalimiyim? Basima bir iş getirirlermi