• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Bir erkeği 10/10 yapan şey nedir?

Askozade
Askozade Takip Et
FenomenMaster Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
89
Yapay Zekaya Sor

Bir erkeği 10/10 yapan özellikler nedir sizce?
Erkeklere sorduk, kadınlara da soralım 🙃🌱🌸

Erkeklere Sordum: Bir kadında 10/10 ne olur dedik, bakın neler dediler!
Nedir Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KaanRahul
    KaanRahul Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 93%
    1 yıl

Güvenilirlik ve Dürüstlük: Bir erkeğin güvenilir olması, ona duyulan saygıyı ve takdiri artırır. Güven, bir ilişkinin temel taşıdır ve dürüstlük de bu güveni pekiştirir. Kendi sözünün arkasında durabilen, açık sözlü ve dürüst biri olmak, onu saygın kılar.

Empati ve Anlayış: Karşısındaki kişiye empati göstermek, onu anlamaya çalışmak, onun duygusal ihtiyaçlarına duyarlı olmak bir erkeği mükemmel yapar. Empati, bir erkeğin karşındakiyle bağ kurma kapasitesini artırır ve ilişkiyi daha derin, anlamlı hale getirir.

İyi İletişim Becerileri: İyi iletişim, ilişkilerde çoğu zaman en kritik unsurdur. Bir erkeğin duygularını ifade edebilmesi, karşındakinin duygularını dinlemesi ve doğru şekilde konuşabilmesi, onu hem etkili bir partner hem de değerli bir insan yapar.

İlgi ve Şefkat: Bir erkeğin karşındaki kişiye ilgi göstermesi, onun küçük detaylarına dikkat etmesi, şefkatli ve sevgi dolu olması çok değerli bir özelliktir. Bir erkeğin sadece fiziksel değil, duygusal ihtiyaçları da göz önünde bulundurması, onu özel kılar.

Kendine Güven: Kendine güvenen bir erkek, hem kendini hem de çevresindekileri daha iyi anlar. Bu güven, kibirli bir şekilde değil, içsel bir denge ve olgunlukla ortaya çıkar. Kendine güvenmek, bir erkeği kararlı, güçlü ve çekici yapar.

Zeka ve Hızlı Düşünme Yeteneği: Hem pratik zekâ hem de duygusal zekâ, bir erkeği özel kılar. Zeki olmak, birinin karşılaştığı problemleri hızlıca çözme yeteneğini artırır. Ayrıca, zekâ sadece bilgiyle değil, insanları anlayabilme ve duygusal zekâyla da ilgilidir.

Saygı: Bir erkeğin başkalarına, özellikle kadınlara duyduğu saygı, onu gerçekten “10/10” yapar. Saygı, ilişkilerde temel bir gerekliliktir ve hem kişisel hem de toplumsal düzeydeki ilişkilerde önemli bir yere sahiptir.

İyi Bir Dinleyici Olmak: Bir erkeğin karşındakinin söylediklerine gerçekten kulak vermesi, konuşmalarını yalnızca duymaz, aynı zamanda anlamaya çalışır. Bu, ona karşı duyulan güveni pekiştirir ve ilişkisini derinleştirir.

Mizah Anlayışı: Hayat bazen zorlayıcı olabilir, ama bir erkeğin insanları güldürebilme yeteneği, onun çevresindekilere moral verir. Mizah, stresli durumları hafifletir ve bir erkeği çok daha çekici kılar.

Hedef ve Motivasyon Sahibi Olmak: Hayatta ne yapmak istediğini bilen, hedefleri olan bir erkek, kararlı ve odaklanmış bir imaj çizer. Kendi hayatına dair tutku ve motivasyonu olan biri, aynı zamanda ilişkiye de daha tutkulu ve kararlı yaklaşır.

Alçakgönüllülük ve Olgunluk: Bir erkeğin sahip olduğu başarıya rağmen alçakgönüllü olması, ego kaygıları taşımaması ve hayatın zorlukları karşısında olgun bir duruş sergilemesi, onun çok daha saygıdeğer ve etkileyici bir insan olmasını sağlar. Egoist olmak, genellikle ilişkilere zarar verir.

Tüm bu özellikler birleştiğinde, bir erkeğin sadece fiziksel değil, duygusal ve zihinsel düzeyde de "10/10" olduğunu gösterir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.

Kadınların gözünde bir erkeği 10/10 yapan şey, karmaşık ve çok yönlü bir konudur. Bu, kadından kadına değişen kişisel tercihler, değerler ve deneyimlerle şekillenir. Ancak, genel olarak kadınların çoğu tarafından takdir edilen bazı evrensel özellikler bulunmaktadır. Güvenilirlik ve Dürüstlük: Güvenilir bir partner: Kadınlar, güvenebilecekleri, sözüne sadık ve dürüst bir partner ararlar.
    Açık iletişim: Duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, dürüst ve şeffaf bir iletişim kurabilen erkekler, kadınların güvenini kazanır. Saygı ve Empati: Kadınlara saygı: Kadınlara ve onların görüşlerine saygı duyan, onları dinleyen ve anlayan erkekler, kadınların gözünde değerlidir.
    Empati yeteneği: Partnerinin duygularını anlayabilen, onunla empati kurabilen ve destek olabilen erkekler, kadınların kalbini kazanır. Zeka ve Mizah: Zeki ve esprili: Kadınlar, zeki, esprili ve kültürlü erkeklerden hoşlanırlar.
    İyi sohbet: İlgi çekici sohbetler edebilen, farklı konularda bilgi sahibi ve mizah anlayışı olan erkekler, kadınları etkiler. Özgüven ve Kararlılık: Özgüvenli duruş: Kendine güvenen, ne istediğini bilen ve kararlı bir duruş sergileyen erkekler, kadınlara çekici gelir.
    Hayat amacı: Hayatta bir amacı olan, tutkulu ve başarılı erkekler, kadınların ilgisini çeker.

0
    0 Yorumla
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bu karşı cinse göre imkansız.

Namuslu, dürüst, merhametli, vicdanlı, kendi halinde karıya kıza bakmayan biri olsun derler ama bir zaman sonra onu da sıkıcı bulurlar.

Hiç eğlenceli değil, sosyal değil, öyle değil böyle değil diye yine bir kulp bulup beğenmiyorlar. Af edersiniz zibidi hobbala olmak lazım...

Yani mükemmellik neye göre kime göre.

Sanma ki Gül, dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde...

Gül dediğin bir Dikenli daldan ibaret. O Goncasını açmasa ona kıymet verir misin.

O yüzden karşınızda ki insanı kusırlarını örterek, o kusurları severek karşılık verin.

Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

26

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Sevdiği kadına olan sadakati dürüstlüğü

1
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Kimseyi 10/10 yapacak bir özellik yok. Hiç kimse 10/10 olamaz. Mükemmel ya da kusursuz kavramı yok çünkü hayatta. Bana kalırsa kişisel olarak beklentiler değişken olsa da, aşağı yukarı aynı noktada buluşan istekler; nezaket, zeka, saygı, sahipleniş, kendisi için ve hayatındaki insan için elinden geleni yapma olayıdır. Bunun altında ya da üstünde beklentileri olanlar da elbette mevcuttur.

Benim için zekası, duruşu, genel izlenimi ve olumsuz durumlarda bile gösterdiği tutum önemlidir. Ne de olsa ak koyun kara koyun o zamanlarda belli oluyor 😄

3
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Erkeği salt erkeklikten alıp cinsiyetten yükseltip yücelten, adam gibi adam yapan insanlık seviyesine ulaştıran herşeyden önce kişiliği ve karakter özellikleridir. Sağlıklı bir ruh hâline sahip olduğunu bilmesidir, bunun farkındalığı ile kendisine, duygularına, zaaflarına, öfkesine, nefsine ve korkularına hakim olabilmesidir. Bir erkeğin fiziksel ve ekonomik gücünü her zaman ahlâkî idealleriyle, prensipleriyle, vicdani bakış açısıyla, aklıyla ve zekâsıyla bütünleştirmesi gerektiğine inanıyorum, prensipleri ve vicdanı o erkeği saygıya ve güvenilmeye lâyık birine dönüştürecektir. Kendisini geliştirmeye ve yeniliklere açık, sportif, temiz ve bakımlı olması da 10/10 u tamamlayacaktır fazlasıyla..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bir erkeği 10/10 yapan şey, güven, dürüstlük ve empati gibi temel özelliklerdir. İyi bir iletişim kurabilmesi, saygılı ve destekleyici olması, aynı zamanda kendine güvenmesi de büyük faktörlerdir. Ayrıca, pozitif bir tutum, mizah anlayışı ve hedeflerine odaklanması da onu daha çekici kılar. Kısacası, içsel ve dışsal dengesi olan biri her zaman daha etkileyici olur.

Kafası sadece cinsellikle çalışanlara da selam olsun buradan. Azıcık beyinleri var onu da seksle bozmuşlar yarabbim.

1
    2 Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Azıcık beyin de yok onlar da 🤣

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Katılıyorum. jsjdj 🤣

• Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bir erkeği 10/10 yapan şey dürüstlüğü ve kendine güveni bence. Yani yapmacık değil, olduğu gibi olabilmesi çok daha kıymetli. Tabii biraz da espirili olması ve hayatı ciddiye almadan bazen gülüp geçebilmesi önemli. Ama en önemlisi başkalarına değer vermesi, saygı göstermesi ve gerçekten anlamlı şeyler söyleyebilmesi. Yani ruhu güzel olacak ki dışı da güzel olsun...🙏🏻🌷

1
    0 Yorumla
  • Kelebek_kızz
    Kelebek_kızz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Sevgi ve saygıda sınırsız, empati sahibi, dürüst ve güvenilir, yeri geldiğinde çocuk ruhlu, olaylara pozitif açıdan bakan ve doğal olup yapmacıklıktan uzak duran, herkese herşeye karşı merhametli ve yardımsever, kendini maddi manevi her anlamda geliştirmek gayretinde olan erkek 10/10 dur.

0
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Güçlü olması. Kesinlikle bir erkek güçlü ise olay bitmiştir. Güç derken fiziksel gücü kastetmiyorum sadece. Sosyal hayatta da güçlü olmalı

0
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılışş
    Parlayanyıkılışş Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bana göre herkes 10/10 dur tabi bu kişi psikolojik rahatsız değilse, katil değilse, şiddet gösteriyorsa bunlar dışında herkes 10/10 karşındaki kişinin kriterine uymuyorsab bu seni kusurlu yapmaz ki 🤔haksız mıyım.

0
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Hep bi malzeme den çalma var o yüzden Yorumsuzum hiç bir zaman 10 /10 gelmez geçinmeye gönlü ya da mayasında varsa şekil alır olur ama yine bile bi puan eksiktir insanız çünkü kimse kusursuz değil ki ömür nasıl bitecek

0
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Eee? Bu soruda, diğerinde olduğu gibi kadınlar ne düşünüyor, o yok? Önceki "bence"yi yazarken erkeklerden görüş almıştın... Olmadı böyle...

0
    8 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Erkekler için "bence" yazmaya değmez dediysen seni çok ağır şekilde kınarım bak...

• Askozade
      Askozade
      1 yıl

Hahahahha tamam bencesini de hazırlıcam söz :DD

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Kınım kınım kınarım yani...

• Askozade
      Askozade
      1 yıl

Yapıcam tamam ahshhs

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

10/10 kadın için erkeklere de sorarak "bence" yaz, 10/10 erkek için soru sor, olmaz... Çok ayıp...

• Askozade
      Askozade
      1 yıl

Tamam dedim aaa

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

Valla hiç yakıştıramadım... Tüüüüüü 🤣

• Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      1 yıl

🤣🤣🤣

• Nergis_69
    Nergis_69 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

Koruyucu, merhametli, cinsel dürtülerini kontrol edebilen, akıllı, kadınlardan kolay etkilenmeyen, ilgi gösteren... Misss 🤌

3
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.

Kadınlar ne söyledikleri değil ne yaptıkları belirler karakterlerini
    Dürüst ol ve kendi üniversite lise zamanlarını hatırla ne kadar karaktersiz hiçbir geleceği olmayan adam varsa şans verdiniz

0
    0 Yorumla
  • Kedisever2607
    Kedisever2607 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl

Dürüstlüğü
    Güvenilirliği
    Düşünceli olması
    Merhametli olması
    Kadını mutlu etmesi
    Değer bilmesi
    Sevdiğiyle çocuklaşması.. 🙌🏻

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Zekası, merhameti ve nezaketi. Bu üçünün bir arada olduğu birinin kötü olmasına ihtimal veremiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Empati yeteneğinin olması anlayışlı saygılı vicdanlı merhametli iyi niyetli olması gerekiyor

2
    0 Yorumla
  • isimsizbilen
    isimsizbilen Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Sadık ve güvenilir olması. Sözünden şüphe etmiyorsam söylediği ve yaptığı bir ise o adamdır

2
    0 Yorumla
  • dely1man
    dely1man Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 56%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

1 erkeki 10/10 yapan adamlığı duruşudur nasıl ki her kadından anne olmadığı gibi her erkekten de adam olmaz

0
    0 Yorumla
  • WiLD_ANGEEL
    WiLD_ANGEEL Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ben anlamam 10 dan 20 den benim gözümde Adamı adam yapan merhamettir bu warsa Herşy fasa fiso

1
    0 Yorumla
  • nemünoseboo
    nemünoseboo Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

cinsiyeti bile iki puan kırdırtıyor mümkün değil bu

0
    0 Yorumla
  • Milanista22
    Milanista22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Kadındır.1/10 erkek +9/10 kadın eşittir 10/10 erkek 🤣diyerek tribünlere oynayayım 😛

0
    0 Yorumla
  • Dipsizdağ
    Dipsizdağ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.

Kadındır.

Kadının elinin değdiği her şey düzelir.

0
    0 Yorumla
  • Tiryakinimtiryakinn
    Tiryakinimtiryakinn Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kadınları daha iyi tanıyormuşum.. 😄

Kısaca benim gibi olunmalı.. 😎😄

0
    0 Yorumla
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    1 yıl

para, statü, malmülk ve gülin abla gibi bir çene bixi gibi ağız devamlı mermiyi sürücek...

0
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Dürüst, samimi ve sadakati olması.
    Net olarak anlaşılıyor bu.

0
    0 Yorumla
  • SülfürükAsit
    SülfürükAsit Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Hiç bi erkek hiç bi kadının gözünde 10/10 olamaz ki. Ne yaparsak yapalım olmaz

0
    0 Yorumla
  • aysby
    aysby Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Yakisikli ilgisiz erkekten asla olmaz , ilgili yakisikli olmasa da olur. Yani bir erkegi kizin gözündə erkek yapan ilgili olmasidir. Amma vicik da olmasin yani

2
    0 Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Karakteri duruşu

2
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Güç, duruş, karakter.

1
    0 Yorumla
  • karameltopu
    karameltopu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

Herkese kendi kafasina huyuna suyuna uyan kendisi gibi olan erkek 10/10'luk geoir

1
    0 Yorumla
  • Pinksama
    Pinksama Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Ne istediğini bilmesi, net olması, kararlı olması

1
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendisssz
    AskeriiMühendisssz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    1 yıl

Güzel ahlak merhamet birde tembel olayacak çalışkan olacak

0
    0 Yorumla
  • davetsizmisafirrrrrr
    davetsizmisafirrrrrr Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

o erkek benim kocamsa 10/10 dur ahshsh

3
    0 Yorumla
  • Eade_
    Eade_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Sorumluluk sahibi ve beyefendi olması

1
    0 Yorumla
  • xzywomen
    xzywomen Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl

Gerçekten 10/10 erkek olması⚡

1
    0 Yorumla
  • Հայերեն_և_քրդերեն
    Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Para yakışıklılık uzun boy

1
    0 Yorumla
  • Cokuzgunumgecmiyor
    Cokuzgunumgecmiyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 102%
    1 yıl

Sözünde durmak

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Bıyık olabılır mi bıyık 🤔

0
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Duruşu 😌

0
    0 Yorumla
  • sk_34
    sk_34 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    1 yıl

Parasıyla 10/10 görürsünüz 😂😂

0
    0 Yorumla
  • LostThrones
    LostThrones Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

On milyon USD si olması.

0
    0 Yorumla
  • CanerDoğan1
    CanerDoğan1 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Merhamet sadık vicdan

0
    0 Yorumla
  • Avcı4444
    Avcı4444 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar için performans ve boyut 😀

0
    0 Yorumla
  • LordVoldemord
    LordVoldemord Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Iyi pompalamasj

0
    2 Yorumla
    • Askozade
      Askozade
      1 yıl

Ne kadar terbiyesizsin sen öyle. 30 yaşına gelmişsin ayıptır

Yorumla
    • LordVoldemord
      LordVoldemord
      1 yıl

10/10 yapar ama

Yorumla
  • YıldızlarınArzusu
    YıldızlarınArzusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    1 yıl

Eril enerjisinin yüksek olması

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Karakteridir

1
    0 Yorumla
  • neolldiicigerimm
    neolldiicigerimm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Adam olması

1
    0 Yorumla
  • Loreniaa
    Loreniaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Merhameti, sorumluluk sahibi olması

1
    0 Yorumla
  • ShevAlix
    ShevAlix Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Sadık olması

0
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Zekası

0
    0 Yorumla
  • Tuna8830
    Tuna8830 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 91%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

her şey dir

0
    2 Yorumla
    • Kskskls
      Kskskls
      1 yıl

@Tuna8830 pipi si olması

Yorumla
    • Tuna8830
      Tuna8830
      1 yıl

Özgüvenli oluşu sempatik olması duygusal olması rahat olması sevimli olması dürüst olması empati yapabilmesi yakışıklı oluşu sevecen olması sadık olması eğlenceli olması vs

Yorumla
  • benalhan
    benalhan Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Para

0
    0 Yorumla
  • ycihan00
    ycihan00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.

Para, boy, tip

0
    0 Yorumla
  • Pripiyat
    Pripiyat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Hanımcı olması

0
    0 Yorumla
  • Semih_ngs
    Semih_ngs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

seks performansı

0
    0 Yorumla
  • OldAynasız
    OldAynasız Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Parası

0
    0 Yorumla
  • MuratBey262626
    MuratBey262626 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.

Sadakat seks ilgi

0
    0 Yorumla
  • kitapasigi34
    kitapasigi34 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Sadık olması.

2
    0 Yorumla
  • ölcemşimdi
    ölcemşimdi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Karakteri net

1
    0 Yorumla
  • asyaaqw
    asyaaqw Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Sadakat saygı

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkeği 10/10 yapan şey nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yakışıklı bir erkek 10 üzerinden kaç puan alır? 12 cevap verildi
Bir erkeğin tipi 8/10 ise iyi midir? 17 cevap verildi
Bir erkeğe eksi puan kazandıran nedir gözünüzde? 23 cevap verildi
Bir erkeğe + puan veren şeyler neler? 9 cevap verildi
Dışardaki bir erkek 10 üzerinden kaç olmalı ? 37 cevap verildi
3/10 bir erkek nasıl 6/10 gözükür? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨