Bir erkeği 10/10 yapan özellikler nedir sizce?
Erkeklere sorduk, kadınlara da soralım 🙃🌱🌸

Bir erkeği 10/10 yapan özellikler nedir sizce?
Erkeklere sorduk, kadınlara da soralım 🙃🌱🌸

Güvenilirlik ve Dürüstlük: Bir erkeğin güvenilir olması, ona duyulan saygıyı ve takdiri artırır. Güven, bir ilişkinin temel taşıdır ve dürüstlük de bu güveni pekiştirir. Kendi sözünün arkasında durabilen, açık sözlü ve dürüst biri olmak, onu saygın kılar.
Empati ve Anlayış: Karşısındaki kişiye empati göstermek, onu anlamaya çalışmak, onun duygusal ihtiyaçlarına duyarlı olmak bir erkeği mükemmel yapar. Empati, bir erkeğin karşındakiyle bağ kurma kapasitesini artırır ve ilişkiyi daha derin, anlamlı hale getirir.
İyi İletişim Becerileri: İyi iletişim, ilişkilerde çoğu zaman en kritik unsurdur. Bir erkeğin duygularını ifade edebilmesi, karşındakinin duygularını dinlemesi ve doğru şekilde konuşabilmesi, onu hem etkili bir partner hem de değerli bir insan yapar.
İlgi ve Şefkat: Bir erkeğin karşındaki kişiye ilgi göstermesi, onun küçük detaylarına dikkat etmesi, şefkatli ve sevgi dolu olması çok değerli bir özelliktir. Bir erkeğin sadece fiziksel değil, duygusal ihtiyaçları da göz önünde bulundurması, onu özel kılar.
Kendine Güven: Kendine güvenen bir erkek, hem kendini hem de çevresindekileri daha iyi anlar. Bu güven, kibirli bir şekilde değil, içsel bir denge ve olgunlukla ortaya çıkar. Kendine güvenmek, bir erkeği kararlı, güçlü ve çekici yapar.
Zeka ve Hızlı Düşünme Yeteneği: Hem pratik zekâ hem de duygusal zekâ, bir erkeği özel kılar. Zeki olmak, birinin karşılaştığı problemleri hızlıca çözme yeteneğini artırır. Ayrıca, zekâ sadece bilgiyle değil, insanları anlayabilme ve duygusal zekâyla da ilgilidir.
Saygı: Bir erkeğin başkalarına, özellikle kadınlara duyduğu saygı, onu gerçekten “10/10” yapar. Saygı, ilişkilerde temel bir gerekliliktir ve hem kişisel hem de toplumsal düzeydeki ilişkilerde önemli bir yere sahiptir.
İyi Bir Dinleyici Olmak: Bir erkeğin karşındakinin söylediklerine gerçekten kulak vermesi, konuşmalarını yalnızca duymaz, aynı zamanda anlamaya çalışır. Bu, ona karşı duyulan güveni pekiştirir ve ilişkisini derinleştirir.
Mizah Anlayışı: Hayat bazen zorlayıcı olabilir, ama bir erkeğin insanları güldürebilme yeteneği, onun çevresindekilere moral verir. Mizah, stresli durumları hafifletir ve bir erkeği çok daha çekici kılar.
Hedef ve Motivasyon Sahibi Olmak: Hayatta ne yapmak istediğini bilen, hedefleri olan bir erkek, kararlı ve odaklanmış bir imaj çizer. Kendi hayatına dair tutku ve motivasyonu olan biri, aynı zamanda ilişkiye de daha tutkulu ve kararlı yaklaşır.
Alçakgönüllülük ve Olgunluk: Bir erkeğin sahip olduğu başarıya rağmen alçakgönüllü olması, ego kaygıları taşımaması ve hayatın zorlukları karşısında olgun bir duruş sergilemesi, onun çok daha saygıdeğer ve etkileyici bir insan olmasını sağlar. Egoist olmak, genellikle ilişkilere zarar verir.
Tüm bu özellikler birleştiğinde, bir erkeğin sadece fiziksel değil, duygusal ve zihinsel düzeyde de "10/10" olduğunu gösterir.
Kadınların gözünde bir erkeği 10/10 yapan şey, karmaşık ve çok yönlü bir konudur. Bu, kadından kadına değişen kişisel tercihler, değerler ve deneyimlerle şekillenir. Ancak, genel olarak kadınların çoğu tarafından takdir edilen bazı evrensel özellikler bulunmaktadır. Güvenilirlik ve Dürüstlük: Güvenilir bir partner: Kadınlar, güvenebilecekleri, sözüne sadık ve dürüst bir partner ararlar.
Açık iletişim: Duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen, dürüst ve şeffaf bir iletişim kurabilen erkekler, kadınların güvenini kazanır. Saygı ve Empati: Kadınlara saygı: Kadınlara ve onların görüşlerine saygı duyan, onları dinleyen ve anlayan erkekler, kadınların gözünde değerlidir.
Empati yeteneği: Partnerinin duygularını anlayabilen, onunla empati kurabilen ve destek olabilen erkekler, kadınların kalbini kazanır. Zeka ve Mizah: Zeki ve esprili: Kadınlar, zeki, esprili ve kültürlü erkeklerden hoşlanırlar.
İyi sohbet: İlgi çekici sohbetler edebilen, farklı konularda bilgi sahibi ve mizah anlayışı olan erkekler, kadınları etkiler. Özgüven ve Kararlılık: Özgüvenli duruş: Kendine güvenen, ne istediğini bilen ve kararlı bir duruş sergileyen erkekler, kadınlara çekici gelir.
Hayat amacı: Hayatta bir amacı olan, tutkulu ve başarılı erkekler, kadınların ilgisini çeker.
Bu karşı cinse göre imkansız.
Namuslu, dürüst, merhametli, vicdanlı, kendi halinde karıya kıza bakmayan biri olsun derler ama bir zaman sonra onu da sıkıcı bulurlar.
Hiç eğlenceli değil, sosyal değil, öyle değil böyle değil diye yine bir kulp bulup beğenmiyorlar. Af edersiniz zibidi hobbala olmak lazım...
Yani mükemmellik neye göre kime göre.
Sanma ki Gül, dikenin himayesinde. Dikenin itibarı Gül sayesinde...
Gül dediğin bir Dikenli daldan ibaret. O Goncasını açmasa ona kıymet verir misin.
O yüzden karşınızda ki insanı kusırlarını örterek, o kusurları severek karşılık verin.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
Cevap
26Cevap
Sevdiği kadına olan sadakati dürüstlüğü
Kimseyi 10/10 yapacak bir özellik yok. Hiç kimse 10/10 olamaz. Mükemmel ya da kusursuz kavramı yok çünkü hayatta. Bana kalırsa kişisel olarak beklentiler değişken olsa da, aşağı yukarı aynı noktada buluşan istekler; nezaket, zeka, saygı, sahipleniş, kendisi için ve hayatındaki insan için elinden geleni yapma olayıdır. Bunun altında ya da üstünde beklentileri olanlar da elbette mevcuttur.
Benim için zekası, duruşu, genel izlenimi ve olumsuz durumlarda bile gösterdiği tutum önemlidir. Ne de olsa ak koyun kara koyun o zamanlarda belli oluyor 😄
Erkeği salt erkeklikten alıp cinsiyetten yükseltip yücelten, adam gibi adam yapan insanlık seviyesine ulaştıran herşeyden önce kişiliği ve karakter özellikleridir. Sağlıklı bir ruh hâline sahip olduğunu bilmesidir, bunun farkındalığı ile kendisine, duygularına, zaaflarına, öfkesine, nefsine ve korkularına hakim olabilmesidir. Bir erkeğin fiziksel ve ekonomik gücünü her zaman ahlâkî idealleriyle, prensipleriyle, vicdani bakış açısıyla, aklıyla ve zekâsıyla bütünleştirmesi gerektiğine inanıyorum, prensipleri ve vicdanı o erkeği saygıya ve güvenilmeye lâyık birine dönüştürecektir. Kendisini geliştirmeye ve yeniliklere açık, sportif, temiz ve bakımlı olması da 10/10 u tamamlayacaktır fazlasıyla..
Bir erkeği 10/10 yapan şey, güven, dürüstlük ve empati gibi temel özelliklerdir. İyi bir iletişim kurabilmesi, saygılı ve destekleyici olması, aynı zamanda kendine güvenmesi de büyük faktörlerdir. Ayrıca, pozitif bir tutum, mizah anlayışı ve hedeflerine odaklanması da onu daha çekici kılar. Kısacası, içsel ve dışsal dengesi olan biri her zaman daha etkileyici olur.
Kafası sadece cinsellikle çalışanlara da selam olsun buradan. Azıcık beyinleri var onu da seksle bozmuşlar yarabbim.
Azıcık beyin de yok onlar da 🤣
Katılıyorum. jsjdj 🤣
Bir erkeği 10/10 yapan şey dürüstlüğü ve kendine güveni bence. Yani yapmacık değil, olduğu gibi olabilmesi çok daha kıymetli. Tabii biraz da espirili olması ve hayatı ciddiye almadan bazen gülüp geçebilmesi önemli. Ama en önemlisi başkalarına değer vermesi, saygı göstermesi ve gerçekten anlamlı şeyler söyleyebilmesi. Yani ruhu güzel olacak ki dışı da güzel olsun...🙏🏻🌷
Sevgi ve saygıda sınırsız, empati sahibi, dürüst ve güvenilir, yeri geldiğinde çocuk ruhlu, olaylara pozitif açıdan bakan ve doğal olup yapmacıklıktan uzak duran, herkese herşeye karşı merhametli ve yardımsever, kendini maddi manevi her anlamda geliştirmek gayretinde olan erkek 10/10 dur.
Güçlü olması. Kesinlikle bir erkek güçlü ise olay bitmiştir. Güç derken fiziksel gücü kastetmiyorum sadece. Sosyal hayatta da güçlü olmalı
Bana göre herkes 10/10 dur tabi bu kişi psikolojik rahatsız değilse, katil değilse, şiddet gösteriyorsa bunlar dışında herkes 10/10 karşındaki kişinin kriterine uymuyorsab bu seni kusurlu yapmaz ki 🤔haksız mıyım.
Hep bi malzeme den çalma var o yüzden Yorumsuzum hiç bir zaman 10 /10 gelmez geçinmeye gönlü ya da mayasında varsa şekil alır olur ama yine bile bi puan eksiktir insanız çünkü kimse kusursuz değil ki ömür nasıl bitecek
Eee? Bu soruda, diğerinde olduğu gibi kadınlar ne düşünüyor, o yok? Önceki "bence"yi yazarken erkeklerden görüş almıştın... Olmadı böyle...
Erkekler için "bence" yazmaya değmez dediysen seni çok ağır şekilde kınarım bak...
Hahahahha tamam bencesini de hazırlıcam söz :DD
Kınım kınım kınarım yani...
Yapıcam tamam ahshhs
10/10 kadın için erkeklere de sorarak "bence" yaz, 10/10 erkek için soru sor, olmaz... Çok ayıp...
Tamam dedim aaa
Valla hiç yakıştıramadım... Tüüüüüü 🤣
🤣🤣🤣
Koruyucu, merhametli, cinsel dürtülerini kontrol edebilen, akıllı, kadınlardan kolay etkilenmeyen, ilgi gösteren... Misss 🤌
Kadınlar ne söyledikleri değil ne yaptıkları belirler karakterlerini
Dürüst ol ve kendi üniversite lise zamanlarını hatırla ne kadar karaktersiz hiçbir geleceği olmayan adam varsa şans verdiniz
Dürüstlüğü
Güvenilirliği
Düşünceli olması
Merhametli olması
Kadını mutlu etmesi
Değer bilmesi
Sevdiğiyle çocuklaşması.. 🙌🏻
Zekası, merhameti ve nezaketi. Bu üçünün bir arada olduğu birinin kötü olmasına ihtimal veremiyorum.
Empati yeteneğinin olması anlayışlı saygılı vicdanlı merhametli iyi niyetli olması gerekiyor
Sadık ve güvenilir olması. Sözünden şüphe etmiyorsam söylediği ve yaptığı bir ise o adamdır
1 erkeki 10/10 yapan adamlığı duruşudur nasıl ki her kadından anne olmadığı gibi her erkekten de adam olmaz
Ben anlamam 10 dan 20 den benim gözümde Adamı adam yapan merhamettir bu warsa Herşy fasa fiso
cinsiyeti bile iki puan kırdırtıyor mümkün değil bu
Kadındır.1/10 erkek +9/10 kadın eşittir 10/10 erkek 🤣diyerek tribünlere oynayayım 😛
Kadındır.
Kadının elinin değdiği her şey düzelir.
Kadınları daha iyi tanıyormuşum.. 😄
Kısaca benim gibi olunmalı.. 😎😄
para, statü, malmülk ve gülin abla gibi bir çene bixi gibi ağız devamlı mermiyi sürücek...
Dürüst, samimi ve sadakati olması.
Net olarak anlaşılıyor bu.
Hiç bi erkek hiç bi kadının gözünde 10/10 olamaz ki. Ne yaparsak yapalım olmaz
Yakisikli ilgisiz erkekten asla olmaz , ilgili yakisikli olmasa da olur. Yani bir erkegi kizin gözündə erkek yapan ilgili olmasidir. Amma vicik da olmasin yani
Karakteri duruşu
Güç, duruş, karakter.
Herkese kendi kafasina huyuna suyuna uyan kendisi gibi olan erkek 10/10'luk geoir
Ne istediğini bilmesi, net olması, kararlı olması
Güzel ahlak merhamet birde tembel olayacak çalışkan olacak
o erkek benim kocamsa 10/10 dur ahshsh
Sorumluluk sahibi ve beyefendi olması
Gerçekten 10/10 erkek olması⚡
Para yakışıklılık uzun boy
Sözünde durmak
Bıyık olabılır mi bıyık 🤔
Duruşu 😌
Parasıyla 10/10 görürsünüz 😂😂
On milyon USD si olması.
Merhamet sadık vicdan