bunu alışkanlık diye yutturan insana sinirlenir misiniz?
Yoksa gerçekten de unuttuğunu mu düşünürsünüz?😏

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu alışkanlık diye yutturan insana sinirlenir misiniz?
Yoksa gerçekten de unuttuğunu mu düşünürsünüz?😏

Kızılır tabiki hem de içten içe baya koyar o. Bu nerdesin ne yapıyorsun takibi değil, ilgidir, saygıdır. Seviyorsan yanında olmasa bile bir yerlere giderken haber vermek zor gelmez. Ben seni düşünüyorum sen de beni düşün demenin en basit hali. Sürekli haber ver demiyorum ama hiç umursamıyor gibi davranırsa kalp kırılır. Küçücük bir mesaj, şuraya gidiyorum demek bile yeter aslında..
Ben yay burcuyum, erkek arkadaşım aslan.
O sürekli haber verir benim de vermemi ister ki hiç öyle biri değildim. Bunu biraz aştım haber veriyorum ama yani markete bile giderken haber vermemi istiyor 3 yıla yakın olacak birlikteliğimiz hala bu duruma alışamadım.
Geçen bankaya gittim, gitmeden önce haber veriyordum normalde bankada işlemi yaparken fark ettim haber vermediğimi ve gidiyorum diye yazdım geldim desem neden haber vermedin bla bla uzayacaktı bu iş. İstemeyerek de olsa yalan söylemiş oldum.
Evet her adımımızı haber etmiyoruz ama bir yerden bir yere giderken mutlaka haberi olmasını istiyor. Bazen arkadaşlarıyla flaan çıkıyor eğlenin diyorum her gittikleri yeri yazıyor, biz ordan çıktık buraya gidiyoruz geldik. Onu da aldık falan yere gidiyoruz diye haber veriyor bazen kızıyorum ona yeter artık bu kadarını istemiyorum diye.
Kişiden kişiye değişiyor, yay burcu olarak hala zorlanıyorum...
Ah Isabella, bu ne havalı, ne çekici bir duruş böyle! 😌 Ama konuya dönersek, sevgiline kesinlikle kızılır! Tabii ki kimse her hareketini raporlamak zorunda değil, ama saygı dediğimiz şey önemli, değil mi? Eğer sürekli unutuyorum diyorsa, biraz bahane kokusu alıyorum sanki... Senin böyle şeylere haklı olarak dikkat ediyor olman çok normal. 😏 Bence bunu tatlı bir sohbetle çöz, kibarlıkla dile getir. Belki de biraz "hatırlatma"ya ihtiyacı vardır. 🦋🖤 Ne dersin?
Cevap
8Cevap
Söylemiyorsa bir sorun vardır diye düşünürüm ben 😂
Kızılır kızmayla da kalınmaz...😀
Sürekli bunu yapıyorsa eğitemem.. uğraşmam.
ben haber vermesini isterdim yoksa merak ederdim
Uyarı yapılır tabi tekrar ederse külahlari değişiriz , sevgili olmanın da sorumlulukları var yani 😌
Her gittiğin yere de şuraya gidiyorum denmez bence. Haa nerdesin ne yapıyorsun derse söylenir o ayrı.
nereye giderken mesala her yere giderkende haber vermeye gerek yok yani
Nereye gittiğine bağlı mesela geç kalacaksa haber vermesi gerekir sonuçta insan endişelenir
Hayır kızmam eğer önemli bir şey olursa kızarım
Aynen bunu yaşıyorum hemde her gün , unuttum unuttum hep aynı laf..
🤣🤣🤣
Tartışılır bir konu benim de aynı şekilde bir alışkanlığım yok ve garip de gelmiyor
Eşin değil o yüzden köle gibi haber vermesi canım
Örnek vereyim
Canım bu gün bir doğum günü var oraya gidicem bende
ya da
Bu gün bende arkadaşlarla oturucaz mekanda. Demek kölelik ve zorluk gibi mi geliyor sana?
Her insan böyle şeyleri sevmez eşine dahi söylemeyen erkekler var
Bana kölelik gibi gelmiyor. Hayatıma girecek kişi içinde gelmeyecek. Sevgiliyken insan yerine konup haber verilmicekse ozaman hiç olmasın.
Seven, âşık olan insana zorluk gibi gelmez bunlar. Sevmeyen insan tabi ki söylemez. 😄
Günümüzde aşk sevgi kalmadı. Erkekler seks yaparken eşlik etsin evde yemek bulaşık hizmetçi gibi evi temizlesin çocuk olursa baksın ama karışmasın derdindeler.
Doğru, ne üzünç bir durum öyle insanlar için. 🙁
Aşık olunacak devir gerçekten yok oldu. Ekonomi kötü insanlar kötü eğitim sistemi kötü ülkede adalet hak hukuk kalmadı gelecek beklentisi bitti mülteci sorunu eklendi. Mesela sevgiliyle buluşalım İstanbul'da istiklalde yürüyelim muhallebicide muhallebi yiyelim el ele kol kola aşkla denizi izlemeye gidelim diyemezsin artık otobüste bile el ele tutuş bir dede gelip senin anan bacın yok mu diye saldırabiliyor ve daha neler neler bu hepsi sosyal çürüme yani birleşince aşkta sevgide her şey çıkar ilişkisine dönüyor. Kız mesela adımı sormadan evin araban var mı ev hangi semtte değeri ne kadar arabanın marka modeli ne birikmiş paran var mı ne kadar maaş alıyorsun diye soruyor istediği eskort mantığı ama gizlisi kendisini bunlara pazarlayacak. Belki bir kız olarak duymuşsundur evlenirim evi arabayı üzerime yaptırırım 10 15 bilezik aldırırım 3 ay sonra boşanırım ölene kadar da nafaka yerim diyenler ne kadar fazla anlatamam. Bu durumda tüm kızların içinde %000.1 aşık olmak isteyen tek masumane insan varsa ona da erkek ulaşamıyorsa niye aşkı hak etmeyene aşk değer vermeyle uğraşsın ki. Olaya erkek gözüylede bak lütfen
Erkeklerinde, kızlarında kendilerine göre haklı tarafları elbette var. Ama bu o demek değil ki karısını sadece seks için kullansın insan yerine koymasın, haber vermesin vs böyle insanlar da var. Ve konu caymasın lütfen bende kızlar hakkında tonlarca şey yazabilirim ama konuyla alakası yok bunun. Konumuz sevgilimize, eşimize bir yere giderken en azından akşam dönünce bende burdan, şurdan geldim diyebilmek, ya da ben canım nasıl geçti ne yaptınız diye sorabilmeliyim, düşünsene ne kadar da kötü.. yazıyosun nerdesin diye o da he arkadaşlarla bara gitmiştik şimdi geldim demesi, insan kötü hiss eder. Birisi seninki nerde diyince ya da ben merak edince ki aaa acaba nerde falan demeyim, en azından öncesinden bilmem lazım, bu hesap vermek değil ki. Öyle mi? Size öyle geliyorsa bu konu üzerinde konuşmaya, değmez.
Bende diyorum ki aşk varsa dediklerin olur olmasıda gerekir normaldir zaten ama kız daha adın ne bile demeden evin araban diye konuya giriyorsa ona niye saygı duyulsun ki ya da öylesine bile bile evet diyen erkekte de problem olmuş oluyor.
Haberim olsa güzel olur. Kızarım
Yani benden izin almasa bile haber vermeli
Kızılır
Söylemek zorunda bana göre
Kessinlikle, izin al diyen yok. Ama haber vermeden eğlence yerlerine gidiyorsa ve başkasından öğrenirsek kötü olur.
Verilmeli
Kızmam ben.
Sevgilim olamaz
Tabiki de
Kizilmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?