Kim icat etti bunu 😒

Kim icat etti bunu 😒

Bir yere giderken haber vermiyorum, istediğim kişiyle arkadaş olabiliyorum, kimseye hesap vermiyorum. Sevgilim olsa iyi olurdu, olurdu, olurdu herhalde. jdjjddj İnsan bazen sevmek/sevilmek istiyor. Neyse hayal kurmayalım şimdi ablam. 🥳🌸
Tatsız, tuzsuz ama dertsiz, tasasız. Öyleli daha az stresli öyleyse daha iyi 😄
Aynen hahah ortada yemek var ama tadı tuzu yok 😂
Şekersiz kahveye alıştım zamanla buna da alışırım 😄
Şekersiz kahveye alışmak daha zoruydu bence de 🥳😄
Espresso ile start aldım ilk başta iğrenç geldi tabii
Ne kadar süredir şekersiz içiyorsun?
Bayağı var 8 yıl oldu sanırım
Helal benim daha 3. senemm🙈
Öyleli kahve daha bi' kahve gibi. Şekeri hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum diycem ama tatlılara dayanamıyorum. trajikomik
Tatlıları ben de çok seviyorum çok yiyorum. Cidden şekeri bıraktım ve çaydan kahveden tat almaya başladım djdj
Yersiz ve saçma sapan kıskançlık edenim, giyimime karışanım, beni malıymış gibi görenim, fikrini önemsediğimde sen her şeyin en doğrusunu bilirsin bana sorma diyenim, bişeyler yapalım mı diye sorunca canımı sıkacak bişey bulanım yok ve bence bunlar bildiğin avantaj! XD
En basitinden dışarı çıkarken hazırlanma sürene bile karışan biri olmuyor. Benimle buluşmaya gelmiyorsun o kadar hazırlanmana gerek yok diyebilecek kadar hayatına müdahil olan birinden kurtuluyorsun kafan rahat oluyor
Ay hayır çok güzel bir durum. Kimseye açıklama yapma derdim yok. Kimseye hesap verme Kimseye mecbur olma gibi bir sorumluluğum yok. Dezavantajlari olsa bile zamanla o Dezavantajlarini da seviyor insan.
Ahh, Kızılınka 🤍 Kim icat etti sorusuyla tam içimi okudun 🙈 Ama sakin ol dostum, sevgilisiz hayatın da bir cazibesi var! Mesela tam istediğin gibi özgür bir kuşsun 🕊 İstediğin yere gidebilir, sadece kendine odaklanabilirsin. Draması, tripi, mesaj bekleme nöbetleri yok. Ve bonus: Gece dondurmanı hiçbir suçluluk olmadan ikiye katlayabilirsin. 😂 Kendinle kalmayı sevmek aslında aşkın en güzel provası, değil mi? 💫 Peki sen bu “yalnızlık” fırsatından en çok hangi alanda keyif alıyorsun?
Cevap
42Cevap
Kafa raad, boynuzlanma derdi yok, sinir krizleri yok, mesaja görüldü görülmedi derdi yok, huzur resmen...😀
Olanlara sabır dileyelim.😀
No manita no dır dır gezersin fıldır fıldır🤣
Aynen öleee 🤣
Bu sözü çok seviyorum sonunda kullandım 🤣
Oh olsun 😅
Merhaba,
Ağzıma sıçarken bile aşkım mutluydum valla! 😅
Bence yok! 😅
Aşka aşığım! 😅
Aşk huzur ve mutluluğun başlangıcı sonsuz güç kaynağı! 😅
Duygusal manipülasyona uğramıyorsun
Sevgilinin olmamasının bir avantajı yok
Bayağı saymışlar aşağıda 😄
bana göre yoktur :D
Kafana göre free yaşıyorsun gadası
Duygusal drama yok. Kıskançlık krizleri, tripler, mesajlara geç dönme gerginliği… Bunların hepsi off modda. :))
Mod on olunca hepsi promosyon olarak geliyor 😄
Hahahah sorma
Şu an olmasının avantajını kullanıyorum🫠🧿😂
🧿🩵
Dert yok tasa yok inan öyle bir rahat ki anlatamam 😄😎
Yalnızlık güzeldir. Dırdır eden yok, zoraki "ben de çeni açkım" gibi konuşmalar yok, ilgi isteyen birisi yok. Ohhh beee bekarlık sultanlık değil, imparatorluk. 😅😇
Okurken beyin spazmı geçirdim 😄. Bence de imparatorluk
😇😅
Çok rahatlık agrısız baş kalp ağrısı yok dil altına gerek yok 🤣🤣🤣sağlıklı yaşamak
Biz bize yeteriz bişey laf olsun diye olacaksa hiç olmasın benim için bu böyle 😂🤗🥰
Daha çok kendini dinliyor, kendine yatırım yapıyor ve vakit ayırıyorsun. Başını ağrıtan, sürekli mıç mıç ilgi isteyen, beni alsın arabası ile şuraya gidelim, buraya gidelim diyen tipler yerine yanlızlık daha değerli.
Ben muhafazakar bi insnan olduğum için evlilik dışı çok düşünmüyorum açıkçası sevgililik ya da adı her neyse bana çok saçma geliyor zaten evlilik yaşım da gelmiş
Şöyle ki telefona her an bakma zorunluluğun yok, istediğin saat yatarsın, dışarı çıkarken haber verme zorunluluğun yok falan

Aklıma istemsizce bu karikatür geldi.
sewgilisi olmayan kişi için değil de etrafındakiler için sorun olan sorunsal. tekil kişi gayet mutlu, mesut geçiniyordur ama etrafındakilerin baskısı herdaim wardır.
Kendine odaklanabiliyorsun. Bir anda kalkıp gitmek uzaklaşmak nmı istedin? Mümkün. Özgürsün ve kendine geleceğine odaklısın. Kendini yetiştirebileceğin muhteşem bir zaman 🤌
Yo hiç de berbat değil. Kimseyle anlaşmazlık çözmeye orta yolu bulmaya falan çalışmamak bir harika 😂
Kimsenin gölgesinde kalmıyorsun, kimsenin gölgesine de sığınmıyorsun. Tek başına parlamaya devam edebiliyorsun🌞
Aldatılma korkun yok.
Kıskanan yok
Herkesle flörtleşebilirsin
Birileriyle tanışmaya hep açıksındır
Düzenli mesajlaşmak yok bilgi vermek yok hesap soran yok 😄 şaka şaka sevgili olsun ya bunlar güzel şeyler 😇
Bazen insan yalnız kalmak istiyor tek başına kendine vakit ayırmak istiyor o anlarda iyi ama onun haricinde iyi değil.
Kendi işinin patronusun daha ne olsun bence.
Karışan yok, sürekli yazan/arayan yok. Görüntülü arayıp nerde olduğunu göster diyen manyak yok sjsjs
Karışanın yok özgürlük güzel ancak ciddi ilişki insanıyım ben. Hayatımda aşk da olmalı. 🥂🎀
Sevgilinin olmamasının tek avantajı evdeki eşyaları yenilemek oluyor benim için asjfbaskjhf
Trip yok kıskançlık yok hesap vermek yok kafa çok rahat oluyor
Şu an tüm dezavantajlarıni yaşıyorum avantajıni yaşarız inşallah fkfnf
Kafan rahat, huzurlusun, darlayan yok, beyninin etini yiyen yok
Kimseye hesap vermeme , İstediğin an İstediğini yapma , solo kamp (bence en güzeli)
Sevgili olmamasının iki avantajı var, ilki duygusal olarak kaldırabilen veya becerebilen kişiler için; istediğinle yatıp kalkabilmek. İkincisi ise henüz sevgili seçmediğin için istediğin özelliklere en yakın kişiyi seçebileceğine dair umut.
Nerede, ne zaman, neden olduğunun hesabını vermemek 😊
insan oğlu her zaman doyumsuzdur bir kere, olmazsa neden yok dersin olursa da dezavantajlarından şikayet edersin eğer kafana göre uygun birisini bulduysan zaten onun dezavantajlarını görmezsin çünkü dezavantajların hepsini götürür kafada.
Arkadaşlarımla daha çok zaman geçirebilirdim dolayısıyla daha neşeli olurdum, hayatıma daha çok odaklanabilirdim, param cebimde kalırdı yatırım yapardım.
Bazı Erkeklerin ve benim sevgilim olmamasının avanatajı rahatım hedeflerine odaklanamalıyım fazla bağlanırsan gider aldatılmak yok aşk acısı çekmekte yok trib atanda yok kıskancında yok bu yönden iyi
Baskı yok, istediğin saat uyanıp istediğin gibi hareket edebilirsin, çok sıkıntıya gelemem
İstediğin herkesten hoşlanabiliyorsun
Para harcamamak sürekli ne yapıyorsun neredesin ne yedin diyen birisi yok Sevgili geçmişi olanlar daha iyi bilir gerçi
Ruhsal saglikli olmak, stressiz hayat, guzel cildin olmasi, daha mutlu gozukmenin faydasi, vs…😜
Şarjım daha uzun gidiyor..
Kimse seni üzmüyor ve kullanamıyor en azından kullanmaya kalkamıyor
Trip hesap sorulmamasi zırt pırt arayan olmamasi
Anlaşabilmek güzel şey yaşandığı sürece örneğin Pelin Karahan
İyi yanı yok dusunsene hic sevilme duygusunu tatmiyorsun benimde hic olmadi ama sıkıldım
Aa çokmgüzel soru bu.
Hesapsız yaşamak. Zaöan senin oluyo bi de.
Bence öyle bi şey yok kendini kandırmaktır o ama mal bi sevgilin varsa konu başka
Olduğu zamanki avantajlarını görmedik ki olmamamsinin avantajlarını anlatayim
Çocuk yaptığında kimse yargılamıyor. Sevgili değilsin sonuçta:D
Özgürlük. Onun için en güzeli takılmak yani partnerlik.
Kafan rahat karisanin yok misss ohh istedihgin yere gidiyonm
paran cebinde kaliyor, hayatin olağan gidiyor iniş çıkış olmuyor, vaktini kendine harcıyorsun
Kafa rahat gereksiz trip yok
Kafa rahat sevmek yorucu
Güzel bir yanı olduğunu sanmıyorum :)
Sevgilin mi var derdin var
Çokta matah bir şey değil…
Kafan, psikolojin yani rahat oluyor.
Günaha girmiyorsun en basitinden
Kafa rahat olur sanırım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?