Sevgilimden ayrıyız 1 aydan beri ama annesiyle iletişimdeyim?

6 senedir beraberdik ve yarım senedir annesiyle yazışıyorum. Annem kanser hastasıydı ve tedavi sürecinde annesi dua edip halimizi soruyordu. Annesine benden bahsettiği ilk andan beri direkt annesi isteyelim diyormuştu yani beni tanımadan da kabullenmiş. Benim ailem ilişkimize baştan beri karşı ve onun annesi bizi sahip çıktığı için daha da çok seviyorum onu. Annesine anne diyordum her cuma, bayram ve durum atınca yazıp halini soruyordum. Sonra işte sevgilimle 1 ay önce kavga ettik ve beni terk etti. Ailesinden uzak durmamı da istedi. Annesi durumlarımı beğeniyordu ve bir keresinde yazdı bana. Normal cevap yazdım. Ayrıldığımızı bilmiyordur, sevgilim pek bizim hakkımızdaki özel şeyleri anlatmaz. Neyse baktım ramazan boyunca devam like atıyor. Bayramda kendimi kötü hhissettim yazsam mı yazmasam mı bilemedim. Sevgilime yazmıştım izin istedim ama bor şey yazmadı. Baktım bayram resimlerimi likelıyor ve o gün bayram mesajı attım. Gecen gün yine durumuma yazmış. Normal yine sohbet ettik kısaca. Sizce hata mı yaptım yazmakla? Sonuçta ama sevgilimle kavga edip ayrıldık annesiyle sorunum yok ve ilk adım pndan geldi

Sevgilimden ayrıyız 1 aydan beri ama annesiyle iletişimdeyim?