18 yaş farkı çok mu anormal ailemi nasıl ikna ederim?

Ben 20 o 38 yaşında. 2 senedir birlikteyiz evlenmek istiyoruz ama ailem kesinlikle karşı. Çünkü kendisi bosanmis , 38 yaşında ve üstelik arap ( ürdünlü) . Delirtecek beni adamın fotoğrafını görmeyi bile kabul etmediler. Ya bi görün fotoğrafını dedim asla diyorlar. Eminim fotoğrafı görseler kabul ederler. Otur universiteni oku diyorlar.

Biz internetten tanıştık. 2 sene önce. Tanışır tanışmaz geldi beni görmeye sözde arkadaştık gelir gelmez sarıldık hatta ablamin düğünü vardı. Ablamin düğününe geldi tabi ailemin haberi yok. 6 kere geldi toplamda gelecek ay yine gelecek. Bu arada o üniveriste okumama bir şey demiyor. Evleniriz okumaya devam edersin istersen evlenince turkiyede okumaya devam edersin dedi ayda 4 kez yanına gelirim. Istersen de urdunde benimle yaşamaya gelirsin ürdünde özel bir üniversiteye yazdiririm seni dedi. Ailemden ayrı şehirde okuyorum kac kere tatile goturdu. Baya iyi anlaştık yani zaten ilk tanistigimizda ben yaşıtım sanıp ona instagramdan yürümüştüm asla 38 gibi durmuyor 😭😭 fotoğrafı da aradi ki yaş farkının göze batmadigini görün diye koydum.

Ailemi ikna etmem lazım nolur ya 😭😭

Güncellemeler
1 yıl
Ablam dediğim öz ablam değil teyzemin kızı ama beraber yetiştik diye ablan diyorum