Aşk İlişkileri Neden hep geri dönerler ki 🙃? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 4 ay önce icardinin sakatlanmasını anlattığım için (aynı seyi yasamıstım) benimle konusmayı kesmisti. Benimle evlenmek istediğini söylemisti ama o günden sonra bir daha hic iletisime geçmedi. Neden hep geri dönerler ki 🙃? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı. Demek ki boşta kalmış gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 265,1b cevap paylaştı. yokluktan neden olacak 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Tamam icardi mühim bir futbolcuda evliliğini niye bozdu bu oğlak eheheheh 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ecnebi bi de yani Yorumla ElCuco 1 yıl Sensin o eheheheh Yorumla
Kombatyeah Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Kalitesiz gurursuz erkek hareketleri... Cool erkek tükürdüğünü yalamaz. 0 0 Yorumla
Esingulseren Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Senden iyisini bulamadığı içindir bulsa da ona bakmadıkları için. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Biriyle konuştuğun için buradan redd yedim senden sanırım 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçi Yok, 4 ay önce ise bilmiyorum Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Daha iyisini bulmadığı için olabilir 1 0 Yorumla
Sofsoff Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Bi gün birine böyle dönersem boynumu vurun 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Tamam vurcaz Yorumla Sofsoff 1 yıl Dündende hazır Yorumla Soran 1 yıl İkna turuna çıkacak değildik ya Yorumla Sofsoff 1 yıl Helal hazır cevap senden iyi kanka olur Yorumla Soran 1 yıl Olmaz bosuna heves etme Yorumla Sofsoff 1 yıl Yaa ben evrakları hazırlamıştım ama 🥲 Yorumla Soran 1 yıl Baskasını buluruz dert etme Yorumla Sofsoff 1 yıl Yok aramıyorum zahmet etme Yorumla
XLVIIIZephyr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl engellemişsin nasıl iletişim kursun şimdi sfsf 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Engel listesinde durmasından da rahatsız oldugum için kaldırmıştım kaldırmamak gerekiyormuş bdjsndks Yorumla XLVIIIZephyr 1 yıl engel listeme yıllardır bakmıyorum valla Yorumla
m Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Pişman olurlar.. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Ya tutarsa icabı işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl inanma 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok zaten kapattık defteri insallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl iyi olmuş Yorumla
Bilnmeyenbri Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Tam da unuttunugun zaman gerı gelirler. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Dönmesinin de bi anlamı olmayacagı bi vakitte Yorumla Bilnmeyenbri 1 yıl Evet işte vazgeçtiğinde, toparlandıginda. Yorumla
melikeysrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl kim olduğunu anlamaya çalışıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kimin Yorumla melikeysrr 1 yıl mesaj atan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Demek ki boşta kalmış gadası
yokluktan neden olacak
Tamam icardi mühim bir futbolcuda evliliğini niye bozdu bu oğlak eheheheh
Ecnebi bi de yani
Sensin o eheheheh
Kalitesiz gurursuz erkek hareketleri... Cool erkek tükürdüğünü yalamaz.
Senden iyisini bulamadığı içindir bulsa da ona bakmadıkları için.
Kaybedince değerinu anlıyorlar o yüzdennn
Biriyle konuştuğun için buradan redd yedim senden sanırım
Gerçi Yok, 4 ay önce ise bilmiyorum
Daha iyisini bulmadığı için olabilir
Bi gün birine böyle dönersem boynumu vurun
Tamam vurcaz
Dündende hazır
İkna turuna çıkacak değildik ya
Helal hazır cevap senden iyi kanka olur
Olmaz bosuna heves etme
Yaa ben evrakları hazırlamıştım ama 🥲
Baskasını buluruz dert etme
Yok aramıyorum zahmet etme
engellemişsin nasıl iletişim kursun şimdi sfsf
Engel listesinde durmasından da rahatsız oldugum için kaldırmıştım kaldırmamak gerekiyormuş bdjsndks
engel listeme yıllardır bakmıyorum valla
Pişman olurlar..
Ya tutarsa icabı işte
inanma
Yok zaten kapattık defteri insallah
iyi olmuş
çünkü it gibi giden at gibi döner..
Tam da unuttunugun zaman gerı gelirler.
Dönmesinin de bi anlamı olmayacagı bi vakitte
Evet işte vazgeçtiğinde, toparlandıginda.
kim olduğunu anlamaya çalışıyorum
Kimin
mesaj atan
Dönmesinler mi