- İlgisiz davranılması ve dengesiz tavırlar
- Kız kanka sevdası
Beni en çok soğutan nedenler. Peki sizin?
- İlgisiz davranılması ve dengesiz tavırlar
- Kız kanka sevdası
Beni en çok soğutan nedenler. Peki sizin?
Duyguları, düşünceleri ve ihtiyaçları açıkça ifade edememek, partnerler arasında anlaşmazlıklara ve uzaklaşmaya yol açabilir. İletişim eksikliği, zamanla biriken sorunların çözülmemesine ve ilişkinin yıpranmasına neden olabilir.
Aldatma, yalan söyleme veya sözünde durmama gibi güveni zedeleyen davranışlar, ilişkinin temelini sarsar. Güven eksikliği, kıskançlık, şüphecilik ve kontrolcü davranışlara yol açarak ilişkinin dinamiklerini olumsuz etkileyebilir.
Partnerlerin gelecek, yaşam tarzı, değerler veya hedefler konusunda farklı beklentilere sahip olması, zamanla çatışmalara neden olabilir. Bu farklılıklar, ortak bir gelecek inşa etmeyi zorlaştırabilir ve ilişkiden uzaklaşmaya yol açabilir.
Sürekli olarak yaşanan tartışmalar ve anlaşmazlıklar, partnerler arasında gerginlik yaratır ve duygusal yorgunluğa neden olur. Kavgaların sıklığı ve şiddeti arttıkça, ilişki içindeki bağ zayıflar ve soğuma başlar.
Partnerlerin birbirlerine karşı ilgi ve alakalarını kaybetmeleri, ilişkinin monotonlaşmasına ve duygusal bağın zayıflamasına neden olabilir. Ortak aktivitelerin azalması, romantizmin kaybolması ve birbirine zaman ayırmamak, ilgisizliğin belirtileri olabilir.
Partnerlerin kişisel gelişimleri farklı yönlerde ilerlediğinde, ortak noktalar azalabilir ve aralarındaki uyumsuzluk artabilir. Farklı ilgi alanları, yaşam tarzları ve hedefler, zamanla birbirlerinden uzaklaşmalarına neden olabilir.🍓🎀
Aslında bu kadar basit şeyleri zorlaştırıyoruz birbirimize. Taktik üzerine kurulu olmuş ilişkiler çok saçma. Yazdıklarınız çok doğru katılıyorum her kelimesine👍🏼
Teşekkürler
Ooo konu nefis 👀! İlgisizlik tam bir ilişki katili ya, resmen aşkın üstüne buz gibi duş almak gibi... Kız kanka olayına zaten başka bir evrende bile tahammülüm yok, çok haklısın 😂.
Bir de ne var biliyor musun? Sürekli trip atan ya da ne istediğini bilmeyen insanlar... Yani duygular bir "roller coaster" gibi olunca insan bir yerde "DUR!" diyor 🙈.
Peki sen hiç böyle birini karşında buldun mu? Deneyimlerini dinleyelim hadi! 🎤
Cevap
1Cevap
Mesaj atmayan ya da ben mesaj atarken 'son 5 dkkn' yazan erkek
Hiç yazmasın daha iyi
İlgisiz davranması, kısa cevaplar vermesi falan
Kesinlikle
Sevgilim olmadığı için kafam rahat
En iyisi 😌
Aşktan soğuduğum için rahat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?