Bir hata yaptım ve kız arkadaşım aldattıgımı düşünüyor?

ocak ayında kız arkadaşımla aramız kötüydü sürekli tartışmalar konuşamamalar sıkılmıştım açıkçası aynı durumdan sonrasında ben aramamaya başladım o her aradıgında ise tartışıyorduk tekrardan ben hep alttan aldım kendimi ifade etmeye çalıştım konuşmaya çalıştım aramızın düzelmesi için farklı şehirde çalışıyorum 6 saatlik bir mesafede yakın bir ile gittim fırsattan istifade kız arkadaşımın oldugu ile gittim normalde yakalansam mesleğim tehlikeye giriyor ve buda onu biliyor buna rağmen gittim görüştük konuşmaya çalıştım yüzüme bile bakmadı anlamadı dinlemedi beni aradan bir ay zaman geçti konuşmadık ve bende bulunduğum ilde bir kızı ekledim instagramdan ufak bi sohbet ettim daha sonrasında konuşmayı kestim ama instada ekli duruyordu canım silsilesi silmedim ekli durdu ve geçen zamanda bir haftalık bir sürede kız arkadaşım yakın arkadaşları aracılığıyla profilime giriyor ve bu kızı görüyor ona yazıyor kızda bütün konuşmaları atıyor kız arkadaşıma ben sadede sohbet etmek için konuşmuştum mesajlardaki tek falsom yeni tanıştıgım kişiye tanışmak istediğimi söylemem sonra görüyor mesajlaşmalarımı aradı telefonla ağzıma...

aradan geçen zamanda ben tekrar kız arkadaşıma yazdım konuşmaya çalıştım fakat aldattıgımı zannediyor bulundugum farklı durumlardan ötürü psikolojim bozul biraz zamana ve iyileşmeye ihtiyacım var aksine kız arkadaşımda sırtını dönüyor zamanındada dönmese bu duruma düşmezdik tek ihtiyacım olan konuşacak birini aramamdı sohbet maksadım

kız arkadaşım aldattıgımı düşünüyor ve konuşmayı kesti bu durumun içinden nasıl çıkabilirim aramızı düzeltmek için ne yapabilirim

herşeyin bittiğini söylüyor ve gerek olmadıgını söylüyor konuşmamızın fikirlerinize ihtiyacım var

Bir hata yaptım ve kız arkadaşım aldattıgımı düşünüyor?