Aldatılıyorum herhalde kız arkadaşım tarafından?

Öncelikle merhaba ikimiz de 18 yaşındayız ikidebir aldatıldığımı sanıyorum şöyle başladı kızın ailesi beni öğrendi ve ailesi iyice karıştı kız arkadaşımın elinden telefonu tuşlu telefon verdiler eline ve babası dakika da bir müşteri hizmetlerinde online işlemlerden kimle mesajlaştığına konuştuğuna herşeyine bende eski kullanmadığım tuşlu telefonu mu hat verdim kızın babası da bana karşı alkol masasına babasıyla oturan çocuk bize saygı göstermez diyip duruyor ama kız da hepsini çiğneyip bana yöneliyor ailesinin maddi durumu oldukça da iyi ama kızı kısıtlıyorlar ve babası da bizim sosyal medyada paylaştığımız fotoğrafları görmüş yıkmış evi annesi de kız arkadaşımın arkadaşlarına demiş babası fotoğrafları gördü falan diye bende kıza nedense inanamıyorum geçmişiyle ilgili bir kaç kere yalan söylemişti hep de yalan konuşuyor sanıyorum ama her şüphelendiğim şeyde de ben hep hatalı çıkıyorum yalan konuşmuyor ben o kafaya giriyorum. neyse işte aldatma mevzusu da şöyle geldi aklıma geliyor daha doğrusu babasına her kız arkadaşımla paylaştığım zaman da fotoğraf gidiyor sosyal medyamdan ss alınıp babasına atılıyor babası da diyor ki yakın arkadaşı atıyor o çocuğun bana bende daha bulamadım aldatma mevzumdan şöyle kuruyorum belki de benim yakın bi dostum var bende hem ondan şüpheleniyorum hem de kız arkadaşımla beni kandırdıklarını düşünüyorum şöyle ki baştan anlatayım aldatmayı benim kız arkadaşım ilişkimizin başlarında arkadaşımı hiç sevmedi mal mal gülüyor dedi değişik halleri var dedi benim arkadaşım da tam * * derken onunda 1 senelik ilişkisi bitti ama kızı halen seviyor ben dostum dediğim çocukla hep kız arkadaşımı almaya falan gidiyordum ediyordum neyse aradan zaman geçti ve ben her fotoğraf attığım da babama geliyor dediğinde ben bi akşam sinirlendim sosyal medyama ağzıma be geliyorsa yazdım beni sonra dostum dediğim çocuk aradı ve nası bulacaksın kanka zor ss varsa sarj yüzdesinde bile buluruz dedi hattından bile falan ama kız arkadaşım da bana diyor ki sarj yüzdesi olan yeri bile kırpılmış atılmış sadece hikayeye yanıt ver kutucuğu var dedi. neyse ben bu dostum dediğiç çocuğu çıkarttım instadan daha da snap atmadım ara verdim kız arkadaşım dedi ki bak arkadaşınla ara verdin ses soluk yok dedi ben bi durdum orada neyse ben 2 gün önce wp den kız arkadaşımla fotoğraf attım sadece de o dostum dediğim çocuğa açtım durumumu WHATSAPPDAN kız arkadaşım da bana şey yazdı (bu gun babam ablanın vıdeosunu izledi... abiyle olan bıde sen bızı hıc paylastn mı ) direk böyle bende bunda bi şüphe aradım ve hep arıyordum. açıkcası çünkü Ramazan ayında dostum dediğim çocuk kız arkadaşımın annesiyle her gün geçtiği sokak da ki fırından pide alıyordu normalde dostum dediğim çocuğun evinin tam altında tanıdığı fırıncı vardı ordan neden almıyorsun kanka dediğim de de buranın pidesi daha güzel kanka diyip durdu kıza da beni bunla aldatıyorsan veya böyle bir şey varsa göz yaşına bakmam dedim bana da şunu dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
senin arkadaşlarından banane ya * o bacım çocuğunu hayatını diyerek ben sana ilk de de dedim bakışları bana karşı iyi değil diye) dedi ama bugünde tekrardan bi durum attım ve dostum dediğim çocuk görmedi dünde attım yine görmedi sizce bunun altında ne var (ben de kafam da o kadar çok kuran biriyim ki böyle bir kurma yok)
Güncellemeler
+1 yıl
ben ne konuşuyorsam dostum dediğim çocuğun yanın da akşama evde sıkıntı çıkıyor şöyle sanıyorum acaba kız arkaşımla sevgililer de benim attığım şeyleri görüp kıza mı sarıyor kız da hazır babamda biliyor babamı öne süreyim bari diyip mi böyle oluyor diye düşünüyorum kafam allak bullak bana yardımcı olursanız sevinirim.
Aldatılıyorum herhalde kız arkadaşım tarafından?