Kız arkadaşım beni aldatıyor olabilirmi göğsünde morluk farkettim , farkedeceğimi anlar gibi oldu kalkıp su alıcam dedi , bende birşey olmamış gibi davrandım , sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Not: Benden kaynaklı olmadı o morluk kendimi biliyorum
Not: Benden kaynaklı olmadı o morluk kendimi biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olduğu yerden gitmesi işkilendirmiş açıkçası bir şey olabilir ama günahını alma iyice bir sor konuş.
Sormadım seviyorum onu , sorarsam ilişki bitebilir
Yetersiz geldiğini düşünüyorsan aldatma ihtimalini yükselir
Yeterliyim sanıyorum her akşam oluyor bişeyler
Kadınlar çok güzel rol yapabilirler, gördüğün kadar haz almıyor olabilir. Her akşam oluyorsa da bilemedim durumu ama memede de çarpmayla morluk oluşmaz savunulsun bu durum
yani belki kendi yapmıştır yanlışlıkla ama ben hiç göğsümü yanlışlıkla morartmadım yani
Kendi yapması imkansız ısırlmış gibi
tamam aldatmış o zaman evlenmeden sana göğsünü açtıysa başkasına da açabilir şaşırma
boynuzlandın hayırlı olsun
Öyle deme ya ciddi bir ilişkimiz var 4 yıldır
kesin aldatmış. göğüste morluk kendi kendine oluşmaz safım benim
srn bu saflıkla daha çok boynuz yersin
Saf olduğumu nerden çıkardın
çünkü aşağıda sormadım seviyorum onu sorarsam ilişki biter demişsin. biraz cesaretin olsa hayatım göğsüne ne oldu diye sorardın.
Göğsü ısırılmış , sadece ne var yani zevk almadıysa öbemli biley değildir
önemli değil mi hahahshhsh 4 yıllık sevgilini adamın biri göğsünden ısırıyo ve önemli değil diyosun öyle mi? senin gibilere ne dendiği belli de ağzıma yakışmaz. boynuzlu gezmeyi gururuna yediriyosan sorun yok ama göğsünü ısırtan veriyodur ya da verecektir haberin olsun.
Peki böyle bir sevgilim olmadığını söylesem kafamdan senaryo uydurdum desem 😅😅 kim saf acaba bence alayınız dünden beri 150 kişi yorum yaZmış hahaha
iyi de bu saflık değil senin işsizliğini gösterir ahshgdfsa bence sorunun trol olması iyi olmuş yoksa gavatlık olurdu bu
Evet 3 gün işsizim pazartesi devam , ama çok canım bir kezbansın😂🤣🤣
valla ben taşım senin çirkin ve işsiz bi mal olduğuna eminim bana ne sorduğun soruya bak Hhahaha a mq işsizi
Taş yerinde ağırdır , bende taşım ve taşlarım yerinde ağır :)) ama sen genede kezZbansın
a mq ergeni muhattap olduğum kekoya bak hshshshsh
Kesin aldatıyor
Nasıl bir şekilde o iz?
sert seks olayi
Kesin aldatıyor