İyi akşamlar 🥰😂
İkisi de olsa iyi olurdu ama biri olunca diğeri eksik kalıyor maalesef 🙊😂

Amin Allah'ım çok çok sjsj
İyi akşamlar 🥰😂
İkisi de olsa iyi olurdu ama biri olunca diğeri eksik kalıyor maalesef 🙊😂

Amin Allah'ım çok çok sjsj
Sevmek ve sevilmek isterim, çünkü ne kadar zengin olursam olayım, kalbim boşsa o paranın bana sunabileceği hiçbir şey gerçek bir anlam taşımaz. Ruhumun doyduğu yer sevgiyle başlar. Birinin gözlerinde kendimi bulmak, değerli hissetmek, bir kalpte yerim olduğunu bilmek… işte bunlar gerçek zenginlik bana göre. Para ihtiyaçları karşılar ama duyguları beslemez. Kalpten gelen bir sevgi, dünyanın en lüks malından daha kıymetli gelir bana. O yüzden tercihim hep sevgi olur, çünkü kalpten yaşanan hiçbir şeyin maddi karşılığı yoktur.
Dürüst olayım gerçekten sevilmek öyle parayla satın alınacak bir şey değil. Kalbinin içini bilen, sessizliğini anlayan, yokken bile yanında olan biri varsa… o lüks bir arabadan daha kıymetli. Çünkü o sevgi seni var eder. Kendin gibi olabilirsin, yorulmazsın, oynama yapmazsın. Ama öte yandan… zenginlik de bir tür özgürlük. Yük olmadan yaşamak, hayal kurarken sınır çizmemek. Parasızlıktan yorgun düşen insanlar için “sevmek yetmez” bazen çok acı ama gerçek.
Zenginlik geçici olabilir. Güzellik geçici olabilir. Ama seni sen olduğun için seven biri o kalır. İkisini birden isteyenler haklı, ama seçmek gerekirse ben sevilmeyi seçerim. Çünkü para kazandırır, ama sevgi yaşatır.
Kesinlikle sevmek ve sevilmek isterim. Zengin olmak güzel tabii ama gerçek anlamda mutluluğu insanın kalbinde ve sevdikleriyle bulduğunu düşünüyorum. Zenginlik maddi açıdan rahatlık sağlar ama sevgi insanın ruhunu besler. Birini sevip onun seni sevmesi hayatı anlamlı kılar. Zengin olmak tek başına her şeyi çözmüyor. Önemli olan sevdiklerinle mutlu bir hayat yaşamak ve birlikte güzel anlar biriktirebilmek bence. O yüzden kesinlikle sevmek ve sevilmek derim.🙏🏻🌷
İyi akşamlar. Açıkçası sevmek ve sevilmek her şeyin önünde gelir benim için. Zenginlik elbette hayatı kolaylaştırır ama paranın getirdiği mutluluk sınırlıdır. Gerçek bir sevgi varsa, cebinizde üç kuruş olsa bile huzurlu olursunuz. Ama ne kadar paranız olursa olsun, yanınızda sizi gerçekten seven biri yoksa hep bir boşluk kalır. Ben sevgiyle kurulan bir hayatı tercih ederim. Zenginlik bir gün bitebilir ama sevgiye dayalı bir bağ kolay kolay yıkılmaz. Tecrübe ile sabit.
İyi akşamlar
Cevap
59Cevap
Sevmek sevilmek isterdim sadece.. hayatta ki tek isteğim bu çünkü
Bu zamana kaadar seven olmamış, başlarım sevmeye, zengin olmak isterdim :D
Anlık durumum böyle olurdu :D
@r_engarenkyollar Ne yapayım :D
Maddiyatata hiçbir zaman gözüm olmadı şükür gözümde gönlümde tok cano.. sevgi sevdiğim değer gördüğüm bir yürekten olursa olur olmasada cansağlığı hiç bir dileyim Arzum yok huzurum sağlığım olsun yeterli benim için canparem🙏🌹
Ben zengin olmayı isterdim, zenginlerim yanında zaten en güzelleri oluyor jxjdjd
Önemli olan güzel olması mi, ya paran için seninle olurlarsa
Olsunlar ya zaten parasız biriyle kimse olmaz ki
Bilemedim
Zor soru
Paran için gelen para bitince de gider 😊
Evet bu da doğru haha🤭
Doğru olan bu zaten önemli olan sevmek sevilmek
Anlaştıkk 🤝 öyleyse 🙃🥳
Aynen 🧚
🌸🙏
Ben varlığı da gördüm yokluğu da sevdigim adamı cok bekledim. Yedim onumde yemedim ardimdayken sevdim adam icin varligi yok sayip ona gittim. Ona kavusmanin verdigi huzur mutluluk ona ait olmak cok guzeldi. Hic bir beklentim olmadi ondan sadece sev beni dedim. Ayni zamanda onu cok sevdim kocam da kocam modu ama sonuç ne borc yakamizi birakti nede ask onun icin ayni kaldi. Bir kavgada 5gun eve gelmiyor. Parami sevgimi degilde sevdin mi sevenmi dersen ben seni cok seveni sec derim cunku ben evlenirken hayat dolu civil civildim. Simdi sadece yanlizim.
Bu bakış acisina bağlı.
Hayatinda kimseyi istemeyen biri Zenginliği tercih eder, gezip tozar hayatini yaşar.
Hayatinda birini isteyen kisi Aşkı tercih eder. Sevip sevildiğin biri hayatinda olunca en zenginden bile daha mutlu olabilirsin.
Ne yazik ki dediğin gibi hepsi bir arada olmuyor.
Rızkı veren Allah, ben sevmekten yanayım. ❤️
Zengin olmak. Zengin olduğum zaman herkes sever beni. Kemal Sunal'ın piyango çıktı zannettiği film aklıma geldi. Bir sürü akrabası ortay çıkıyordu.
Hep seviyorum hem seviliyorum hem zenginim hehehe🤣🧿
İnsanları sevdim ama onlar beni sevmedi sevmiyor da o yüzden zengin olmak daha iyidir o zaman daha çok sevilirsin
Parayla mutlu olabilen bir insan değilim, maneviyatci bir ruha sahibim oyüzden sevdiğim adam tarafından sevilmek çok isterdim 🤗
Yerimmm 🥰 biz sevgiyle mutlu olan çiçekler açan insanlarız para dediğin nedir ki bugün var yarın yok
Benim tercihim her zaman satın alınamaz
Çıkarsız yalın şeyler oldu
Kadını güzelliği için isteyen erkek yarın daha güzelini bulunca gider
Erkeği parası için seven kadında daha zenginini bulunca gider
Sevilmek isterdim birde beni sevenin zengin olmasinu
😂
Haksız mıyım fakir erkeği napim ben
Haklısın shhd
Allah herkese huzur versin sağlık versin mutluluk versin 🤲🏻🌱
Sevdik sevildik biraz zengin olsak olmaz mi😅😬😬😅
Param var şükür sevilmeye gelince ben kendimi sevdiririm huzur isterim bestim huzur
Şu saatten sonra zengin sayılırım Allah'ın izniyle, hep sevdik bundan sonra da sevilsek ne olur 🥲
Sevgiye ihtiyacım paraya olan ihtiyacımdan daha fazla
Zengin olmak😂 herkes kendinde eksik olanı isteyecektir sonuçta🥲
Tolstoy insan sevgiyle yaşar diyor. O nedenle gerçek zenginlik sevgi olsa gerek.
İyi akşamlar 🌃
İkisini de seçemiyor muyuz acaba?
(Ayrıca görsele çok güldüm 😁)
Peki madem 😂 Öyleyse sevmek sevilmek diyorum. Çünkü gerçekten seven-sevilen biri zengin olmasa da sever-sevilir. Haksız mıyım? 😊
Teşekkür ederim 😊🤗🌷
Önce zengin olayım sonra zengin bir koca bulurum. 😁😁
(Sevmek + Sevilmek) İkisi bir arada olacaksa en büyük zenginlik bu zaten.
Sevmek ve sevilmeyi isterim fakir zengin olmak ister gençler yaşlanmak işter yaşlılarda genc olmayı zenginler ise kaybettikleri masumiyeti kişiliğini ve saygısını kaybeder halimize şükür
Zengin olmak.
Paran varsa insanlar seni tanır. Paran yoksa sen insanları tanırsın.
İnsanları tanımak zorunda kalırsan seni sevmelerini de önemsemek zorunda kalırsın.
Zengin olmak.
Zengin olmak tabiki. Para olunca sevmek sevilmek sebil gibi akıyor 😄 zenginliğin diğer getirileri de pastanın üzerindeki vişne gibi 😄
10 yıl önceki ben muhtemelen sevgi derdim ancak şimdi, sevgi karın doyurmuyor olacaktır cevabım:)
Sevmek ve sevilmek isterim ne veriyorsam o derecede almak isterim.. Sevmiyorsam zengin olması benim için hiç bir anlam ifade etmiyor
önce biraz sevilsem sonra para beni bulsa sonra yine sevilsem
artık her şey para. ben zengin olmak isterdim. hayatım boyunca yetecek kadar bir param olsun. ben kendimi severim başkalarının sevgisine ihtiyacım yok açıkçası
Seksi cilveli ayrıca zengin bir hatunun sevmesi djsjsj
Sevilmek zamanla parada olur gelip geçici para ama sevgi kalıcı toprağım
Zengin olmak isterim. Sevgi karın doyurmuyor. İnşallah da olurum
Duygularımı anlayacak birine ihtiyacım yok. Yaşım 23 bu arada dhhdjd
Bazı şeyler parayla pullu'da olmuyor onları aşalı çok oldu. Sevmek sevilmek isterim
Sevmek ve sevilmek çokkk isterim onun parası yoksa benim var gelsin artık şdlfşdkd
parası olanı herkes sever.. hemen hemen herkes
Esasen sağlık herşeyin başı aşk ve para çok ta mühim değil.
Zengin olmak ya zengin olunca zaten seni seviyorlar, sahte de olsa... 😂
Sevmek, sevilmek istesem de para da önemli..
Bu devirde zengin olmak iyi olur para herseyi alır ne dersin, düzene ayak uydurmuşmuyuz
Ay ne yapacam âşkı, zengin olayımm 🫠
Parayı alabilirmiyim muhasebe nerde sen parayı ver ben kendimi sevdiririm 🍹😂🍹
Sen ne bela çıktın ne siyasetci gibisin laf bol icraat yok
Zengin olursam seven çok olur.
Zengin koca iyi olmaz mı
Zengin olmak isterim
Sevilmek , zaten sevilirsek severiz heralde o kadar da şey değiliz
Zengin olmak isterdim
Hiçbişey istemem ne yaşam ne ölüm nede kalım her şey boş herkes kötü ve dahası sayamayacağım kadar dahası var!!!
Valla hepsinden alsam bi tabağa serpme😂😂😂😂👏👏
Aaaa Peki o zaman para diyeyim hep bizi mi satacaklar birazda biz satalım😂😂😂
Sorunun cevabını tam olarak vermişsin hayatım
Hepsi olsun sonuçta istemek bedava
Para olmadan sevmek sevilmek anlamsız boş bir şey anca platonik kalırsınız tabi bu erkekler için geçerli sadece
zengin olayım ki sevdiklerime dağıtayım 🤣
Amin 🙂
O. Money. Seviyor. Cunku. Para varsa. Love, da. Cok olur. Size (paraniza). Asik olan cok olur.
Zengin olursam herkes beni sevmez mi zaten
Tüm tuşlara basılmış😀
Fakirde olsam doya doya iliklerime kadar sevildiğimi hissetmek sadece ben olduğum ıcın sevilmek yetecek kadar kurulu düzen mutlu hayat
Zengin olmak olsun lütfen asktan bı halt olmuyor
İkisine de isterim ikisi bir arada olursun sjsj
3 de olsa olmaz mı 🤣
Tamam Sevilmek diyelim bari 😅
Zengin olmak 😂 parayla çok bulurdum 🤪🤪
Olur olur. Para olunca seven daha çok olur
Ben olduğum için sevenler de boş çıktı. Param için sevsinler artık 😬
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?