Para & Ekonomi 26 gü Zengin olmayı mı yoksa aşık olmayı mı istersin? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 84 Aşk cepte, biraz da süper yatımda keyif yapmak istiyorum :D Zengin olmayı mı yoksa aşık olmayı mı istersin? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 26 gü Kral ikisinide istiyorum fakirlik bizi bitiridi, ayıp olmazsa yap bir güzellik bende görürüm seni sonra😀 1 3 Yorumla nomercy7 26 gü Benden mi bekleniyor :D Yorumla tıme-traveler 26 gü Sorunun sahibi sensin 😀 Yorumla nomercy7 25 gü Ağanın eli tutulmaz diyorsun :D Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 25 gü Aşk parasız yaşanmaz. 😅ikisi bir arada isterim 1 6 Yorumla nomercy7 25 gü Parasız olmuyor :D Esrihbaenl 25 gü Bu tarz soruları görünce aklıma. Yasemin Sakallının annesinin sözleri geliyor😅 Esrihbaenl 25 gü https://youtu.be/7RNLREJmyM8?si=Czge-_BIDLo9aqSB İzlemeni tavsiye ederim 😁 nomercy7 25 gü Biliyorum bunu, teyze sonuna kadar hakli 😂 Esrihbaenl 25 gü Tabi ki haklı, kiramı ödeyemiyorum ama kocamı seviyorum… 🤣🤣 nomercy7 25 gü Sevgi onemli 😂
portakallıjöle Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% 26 gü ikisinide istemiyorum kimse bana karışmasın ben herkese bulaşayım istiyorum 😀 1 2 Yorumla nomercy7 26 gü Enteresan :D Yorumla portakallıjöle 26 gü ikiside esaret kölelik baska bir sey degil özgürlük istiyorum william wallce gibi özgürlük diye bagirmak istiyorummm 😀😀😀 Yorumla
m Papatiam Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 26 gü Zenginler aşık olamıyor mu? Zengin olmayı seçiyorum 😅😅 1 1 Yorumla nomercy7 26 gü Hiç :D Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 24 gü Çok uzun zaman geçti üstünden ama çok zengindi ama kıskanç olduğum için işi bırakıp Almanya ya döndüm. Aşk bazen zengin fakir dinlemiyor 1 0 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 26 gü aşık olmayı tercih ederdim ama karşı taraf beni seviyorsa yani karşılıklı. çok para huzur getirmez 1 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 24 gü Aşık olmak kolay zengin olmak zorKarşılıklı aşk dersen o daha zor 1 0 Yorumla
m Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% 25 gü Aşık olmak yıpratıyor ama karşılıklı güzel bir aşk olacaksa aşkı seçerim 1 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 26 gü Şişme kano cepte, biraz da aşık olup keyif yapmak istiyorum🙂 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 26 gü Önce bi zengin olup denize sıfır yalımın balkonunda kahvemi yudumlamalıyım 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 26 gü Aşık olmayı beceremedik bari zengin olalım anasını satıyım 😅 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 26 gü zengin olmayi isterim banane asktan artik gecti o islerr 1 3 Yorumla ateş31çekerim 26 gü Neden🥰 Yorumla ateş31çekerim 26 gü Benimle aşk yaşamak ister misin Yorumla Gödksndn 26 gü Tm ozama ımısnı bırde yapacaz Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 26 gü Zenginlik aşktan fayda yok bari cebimiz para görsün 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 26 gü Tabi ki zengin olmayı isterim. 🤣 1 2 Yorumla nomercy7 26 gü Sen zaten zenginsin :D Yorumla melankolikMelaike 26 gü Doğru. Ama yine istiyom. Aşk istemem. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 26 gü Para & Ekonomi konusunda 12,1b cevap paylaştı. Zengin olursam aşık da olurum zaten 1 1 Yorumla nomercy7 26 gü Bence de.
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 26 gü Aşk yok ben diğer seceneği alayım. 1 1 Yorumla nomercy7 26 gü Napolyon amcam zamanında özetlemiş :D Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 25 gü Zenginlik gel beni bul🐱 1 2 Yorumla nomercy7 25 gü Hadi insallah 😂 Yorumla HayalperestPisicik 24 gü 🐈🐈🌸 Yorumla
eflandeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 24 gü Zengin olunca peşinde kuyruk olurlar doğru yatırım yapmak lazım 1 0 Yorumla
Çılgın_Mike Takip Et Xper 5 Yaş: 28 24 gü Zengin olayım sonra zaten her gün başka başka aşklar beni bulur ben aramam.. djsdiskdks 1 0 Yorumla
benimbukafa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 25 gü Aşkım karşılıklı olmayacaksa zengin olayım en azından karnım doyar ajsjsjsj 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 26 gü Para & Ekonomi konusunda 336 cevap paylaştı. Zengin olayım. 2 1 Yorumla nomercy7 26 gü İnşallah. Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 99% 25 gü Para & Ekonomi konusunda 820 cevap paylaştı. Zengin olursam herkes sana bakar 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 25 gü Aşktan canım çok yandı zenginliğin zararı olmaz 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 25 gü Para & Ekonomi konusunda 752 cevap paylaştı. Zengin olmayı 1 0 Yorumla
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 26 gü Zengin olup aşık olmayı seçiyorum 🙃 1 1 Yorumla Gödksndn 26 gü 😄😄😄 Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 25 gü Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı. İkisini de olmadık be 0 0 Yorumla
Marswkin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 25 gü Aşk boştur zengin olmak tek aşkım o sadece 😎🙈 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 25 gü Para & Ekonomi konusunda 305 cevap paylaştı. İkiside olabilir.. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 25 gü Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zengin olmak 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 26 gü Para & Ekonomi konusunda 547 cevap paylaştı. Zengin olmayı 1 0 Yorumla
mesafeler123 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 25 gü Zencin olmakkkk 1 2 Yorumla mesafeler123 25 gü Zenci olmak gibi duruyo Yorumla nomercy7 25 gü Anladim 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 26 gü Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. aşığım zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kral ikisinide istiyorum fakirlik bizi bitiridi, ayıp olmazsa yap bir güzellik bende görürüm seni sonra😀
Benden mi bekleniyor :D
Sorunun sahibi sensin 😀
Ağanın eli tutulmaz diyorsun :D
Aşk parasız yaşanmaz. 😅ikisi bir arada isterim
Parasız olmuyor :D
Bu tarz soruları görünce aklıma. Yasemin Sakallının annesinin sözleri geliyor😅
https://youtu.be/7RNLREJmyM8?si=Czge-_BIDLo9aqSB
İzlemeni tavsiye ederim 😁
Biliyorum bunu, teyze sonuna kadar hakli 😂
Tabi ki haklı, kiramı ödeyemiyorum ama kocamı seviyorum… 🤣🤣
Sevgi onemli 😂
ikisinide istemiyorum kimse bana karışmasın ben herkese bulaşayım istiyorum 😀
Enteresan :D
ikiside esaret kölelik baska bir sey degil özgürlük istiyorum william wallce gibi özgürlük diye bagirmak istiyorummm 😀😀😀
Zenginler aşık olamıyor mu? Zengin olmayı seçiyorum 😅😅
Hiç :D
Çok uzun zaman geçti üstünden ama çok zengindi ama kıskanç olduğum için işi bırakıp Almanya ya döndüm. Aşk bazen zengin fakir dinlemiyor
aşık olmayı tercih ederdim ama karşı taraf beni seviyorsa yani karşılıklı. çok para huzur getirmez
Aşık olmak kolay zengin olmak zor
Karşılıklı aşk dersen o daha zor
Aşık olmak yıpratıyor ama karşılıklı güzel bir aşk olacaksa aşkı seçerim
Şişme kano cepte, biraz da aşık olup keyif yapmak istiyorum🙂
Önce bi zengin olup denize sıfır yalımın balkonunda kahvemi yudumlamalıyım
Aşık olmayı beceremedik bari zengin olalım anasını satıyım 😅
zengin olmayi isterim banane asktan artik gecti o islerr
Neden🥰
Benimle aşk yaşamak ister misin
Tm ozama ımısnı bırde yapacaz
Zenginlik aşktan fayda yok bari cebimiz para görsün
Tabi ki zengin olmayı isterim. 🤣
Sen zaten zenginsin :D
Doğru. Ama yine istiyom. Aşk istemem.
Zengin olursam aşık da olurum zaten
Bence de.
Aşk yok ben diğer seceneği alayım.
Napolyon amcam zamanında özetlemiş :D
Zenginlik gel beni bul🐱
Hadi insallah 😂
🐈🐈🌸
Zengin olunca peşinde kuyruk olurlar doğru yatırım yapmak lazım
Zengin olayım sonra zaten her gün başka başka aşklar beni bulur ben aramam.. djsdiskdks
Aşkım karşılıklı olmayacaksa zengin olayım en azından karnım doyar ajsjsjsj
Zengin olayım.
İnşallah.
Zengin tabi banane aşktan
Zengin olursam herkes sana bakar
Zengin olayım. Aşık olmak beni yipratiyor
Aşktan canım çok yandı zenginliğin zararı olmaz
Zengin olmayı
Bi duble zenginlik alayım ben 😇
Zengin olmayı tercih ederim.
Bu dönemlerde hiçbirini
Aşık olmanin hazzı daha buyuk
Zengin olup aşık olmayı seçiyorum 🙃
😄😄😄
Her zamn zenginlikten yanayım. :)))
Zaten zengin olamayacak o yüzden aşık diyelim
İkisini de olmadık be
Aşk boştur zengin olmak tek aşkım o sadece 😎🙈
Zengin olmayı
Zengin olmayı
Zengin olmayı
Zengin olmak
Zengin
Zengin olmak
İkiside olabilir..
Zengin olmak
Zengin olmak tabiki de gerisi zaten gelir.
zengin olmayi
Zenginlik tabiki aşkı nabcam
Çok zengin olmak
Tabi ki aşık olmayi ne zengin olupta ne olacak 😉
Zengin olmayı.. aşk insana elem acı verir sadece
Zengin olmayı
Zengin oak tabiki
Zengin olmayı
Zencin olmakkkk
Zenci olmak gibi duruyo
Anladim 😂
Zengin olayım..