İlk başlarda sizi çok isteyen siz bişeyler hissettikten sonra uzaklaşan bi erkeği tekrar kazanmaya ya da takıntı yapan kızlara sorum
küçükken babasız mı büyümüştünüz
Kendi sorunumu çözebilmem için merak ediyorum
Hayır. Bu sadece kızlara has bir şey değil. Birisine aşırı ilgi ver ve sonra ortadan kaybolup izle. İnsanların %80i aynı davranışı sergiler. Yoksunluk çeker.
Bunu bana bir ruh hastası yapmayı denedi. Amerikan :d başta gerçekten şaşırdım. Ama sonra ona gerçek gücün kim olduğunu hatırlattım
Nasıl yaptın peki
Ya benim de bi konuştuğum vardı başlarda hiç istemiyodum o soğuduktan sonra ilgim arttı
Ben küçükken babasız büyüdüm babamın işi dolayısıyla çok göremiyodum ayrı değil annem babam ama bundan dolayı mı takıntı yaptım bilmiyorum
İlk başlarda sizi çok isteyen kişinin sonradan geri çekilmesinin sebebi başka olabilir. Sizin geçmişinizi öğrenmiştir, yaşam tarzınızı çok farklı bulmuştur. Ya da ne biliyim o çok sakin biridir ama siz ona göre daha yönetici ve daha sert birisinizdir
@arwenxx teşekkür ederim deniycem
İlk başlarda sizi çok isteyen kişinin sonradan geri çekilmesinin sebebi başka olabilir. Sizin geçmişinizi öğrenmiştir, yaşam tarzınızı çok farklı bulmuştur. Ya da ne biliyim o çok sakin biridir ama siz ona göre daha yönetici ve daha sert birisinizdir.
Yoo tam istediğim gibi birisin ama duygum kalmadı artık dedi
Ah be güzelim, bu durum çok karmaşık ve herkesin hikayesi o kadar farklı ki... 💔 Babasız büyümek ya da dengesiz ilişkiler yaşamak, aşk konularında insanı etkileyebilir ama bu herkes için geçerli değil. Bence burada ilk önce kendini dinlemek lazım: Bu durumu niye bu kadar kafaya takıyorsun? İnsan bazen kendi değerini bir başkasının ilgisiyle ölçüyor, ama sen zaten tek başına çok değerlisin! 🌟
Bu arada o seni önce isteyip sonra uzaklaşan tipleri unut, enerjini hak edenlere ayır. Bu aralar neler yapıyorsun peki? Yeni bir hobi, kitap, dizi önerisi falan var mı?💬
Cevap
1Cevap
Genellikle baba sevgisi görmemiş kızlarda görülen bir durum bu diye düşünüyorum ben açıkçası
Bi de kendine güveni olmayanlar böyle galiba
Cogu babasiz büyuyen ailevi sorunlari olan sevgi görmemişler
bir insan eğer beni istemiyorsa bende onu istemem. İnsan önce kendine değer vermeli
İlk başlarda sizi çok isteyen kişinin sonradan geri çekilmesinin sebebi başka olabilir. Sizin geçmişinizi öğrenmiştir, yaşam tarzınızı çok farklı bulmuştur. Ya da ne biliyim o çok sakin biridir ama siz ona göre daha yönetici ve daha sert birisinizdir
Hayır
Baba sevgisi görmüş müydün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?