Evliler sürekli bekarlara ne zaman evlilik diye soruyor. Sorsan hemen hiç biri mutlu değil. Hele çocuk varsa hayatları bitmiş gibi.
Sizce gerçekten mutlular mı yoksa biz yandık siz de yanın diye mi düşünüyorlar😀

Evliler sürekli bekarlara ne zaman evlilik diye soruyor. Sorsan hemen hiç biri mutlu değil. Hele çocuk varsa hayatları bitmiş gibi.
Sizce gerçekten mutlular mı yoksa biz yandık siz de yanın diye mi düşünüyorlar😀

Yemin ederim bu soruyu yıllardır düşünüyorum.😹
Evliler sanki gizli bir, biz yandık siz de yanın tarikatına üye olmuş gibiler. Mutlu olan da var elbet ama çoğu zaman ses çıkaranlar pişmanlıkla karışık bir yalnızlık yaşıyor. Çocuk varsa hele uykusuzluk, sorumluluk, eşle çatışmalar... Bütün yük üzerlerinde. Sonra da seni görünce evlen artık diyorlar, sanki ellerindeki bombayı sana vermek ister gibi. Kafalar karışık bence.😸🌷
Seni evlendirince yükleri azalacak hissedecekler😅
He valla şaka gibi😹
Çalıştığım bi yerde iki tane teyze vardı yaprak dökümü nunişle cevriye gibi iki yaşlı kadın, bana 40lı yaşlarda birini ayarlamaya çalışıyolar adam hiç evlenmemiş yaşlı yatalak bi annesi varmış, biri diyo olur öteki diyo olmaz adamın yaşı var, kaldım aralarında.
Beynimi yediler bide kanka diyolar birbirlerine :D yaşı küçük gösterse ne yazar göstermese ne yazar ben onun yaşlı annesine mi bakıcam :D
Amin de herkesin hayattan beklentisi farklı, ben hiç gün görmedim mesela bu yüzden evliliği ön planda tutmuyorum 9 sene sonra 40ım istiyorum ki biraz hayatımı yaşayım, çok şeye hasret kaldım.
8 yaş normal analsirsan neden olmasin
Çoğu yandığının farkında bile değil. Bildikleri başka bir yaşam şekli yok.
Büyük bir çoğunluğa göre evlilik başarı. Belli bir yaşa gelen herkes istisnasız evlenmek zorunda (!) Evlenmeyene eksik gözüyle bakılıyor..
Biz s.. tık siz de sı.. ın hesabı dhfh
Koptum😅
Cevap
17Cevap
Bunu iki sebepten dolayı düşünebiliriz ya karşıdaki kişi de evlensin mutsuz olsun istiyor ya da gerçekten kendi evliliğinden mutlu karşı tarafta evlenip bu hissi yaşasın istiyor
Ne yapsınlar çevresindeki herkes bekar olunca gezip tozma olmuyor gadası ha deyince en azından evlenirse gezmeleri daha kolay olur
biz yandık siz de yanın diye olabilir :)
Kesinlikle "biz yandık, siz de yanın" sendromu bu
Evliler, bekar görünce otomatik olarak şöyle düşünüyor
Bu fazla huzurlu, uykusunu almış... Demek ki hala çamaşır asmamış, bir çocukla markette sinir krizi geçirmemiş. Bu adalet mi şimdi?
Ve o meşhur soru gelir
E hadi artık, ne zaman evleniyorsun?
Aslında demek istedikleri
Yalnız kalma lüksünü, sıcak yemek yeme özgürlüğünü ve Netflix’i sessiz izleme hakkını neden hala kullanıyorsun?
Hadi hadi, sıra sende artık. Bu huzur fazla sana.😃😂
bekarların özgürlüğünü kıskanıyorlar sanırım. :D Evli olunca ister istemez tek birey gibi yaşayamıyorsun. :) Özel alan o kadar darılıyor ki insan kendini unutuyordur. :)
Kimseye evlen demem. Çocuk yap da demem. Evlilik kolay da çocuk cidden zor anne için. Evlilik erkeğin hayatını kolaylaştırıyor bence erkekler evlensin kadınlar eminse evlensin şahsi fikrim
Evli olarak tavsiyem asla evlenmeyin ben evlendirmemeye çalışıyorum ahahhagaga yazık gidin hayatınızı yaşayın kendiniz için
Benim başım yandı onunkide yansın o benden rahat yaşamasın diye düşünüyor olabilir bu kötü bir düşünce tabi🍓
Mutluluk göreceli bir kavramdır. Kimse tam manası ile mutlu olmaz bu mümkün değil. Lafın gelişi sorarlar. Sen onlara inanıp da pat diye acele karar verme. Evlenmeden iyice düşün tam uyum yoksa evlenme sakın. 😎
Kıskanıyorlar
Biz yandık siz de yanın kafası..
Yer miyizz
Var öyleleri birinide bulmazlar sürekli evlen diye kafa ütülerler🙂
Biz yandik sende yan, biz mutsuzken senin mutlu olmaya hakkin yok, evliler (erkekler ozellikle) bekar arklari ile gezemiyor (yengeler ariza cikariyor)
Ben mutlu değilsem kimse mutlu özgür olamaz deyip hahaa espri yapıyorum tabiki.🙂 Evlenin yuva kurun diye neden olacak
Kesinlikle çok haklısın arkadaşım benim @ebru2777
Bilemiyorum. Öyle bir şey başıma gelmedi.
Genelde soruyorlar.
Bilmem, bana bir tek annem sorar😂 artık sormuyor😂
''Benim başım yandı, seninde yansın'' mantığı galiba.
Genelde çoğu çift eşinin bekarlarla görüşmesinden hoşlanmadığı için. Şeytana uymasın diye 🤣
Onlarin bizden xok mutlu olmaya ne haklari var :)))
Evlenin de gorun ebenizin horekesini diye 😀
Kendi mutsuzlugunu başkalarında da görmek istiyor da ondan
Kendileri o bataklığa düştükleri için yalnız kalmamak için
Bilmem belkide kıskandırmaya çalışıyorlardır 😄
Yıllar geçtikçe, şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim diyecek tayfadır :)
Bekarların evlilerden daha mutlu olmaya hakları yok çünkü
Biz mutsuz olduk bekarlarda mutsuz olsun diyorlar bence
@gunes_92 mutsuz musun
kendileri gibi beyinsizlerin beyinsiz çocukları tüm dünyayı b*kla kaplasın diye. ödleri kopuyo millet evlenmicek diye andavalların
evlilik düğün sektöründeyim her girdiğim evde bu tip teyzeler var sürekli beni alip kizlarina vermeye çalişiyorlar siz düşünün evde kalan kiz çokmuş onu anladim
kaçarim yok eli sonu bi tanesi kapaklayacaklar evde kalan bi kiza :)
Bekarların benden çok mutlu olmaya hakkı yok
Hahaha neden mutsuzsun
Aslında çok mutluyum çok aşık olarak evlendim bütün imkansızlıklar içinde 12 yıl sonunda evlenebildim tek huzursuzluğum eşimin de benim gibi alttan alan biri olmaması yoksa bekarlardan daha mutluyum 😂
Lütfen 🙏
Niye sizin de şöyle bi fotoğrafınız olmasın mi 😀
Hepiniz ebenizi görün diye
Teşekkür ederiz 😀
Ben yandım sizde yanın diyolar herhâlde 😂
Para yok diye tersliyorum hepsini
Mutluluğumuz batıyor onlar mutsuzken neden olacak
O evliler niye bana denk gelmiyor yaw..
Evliler mutsuz bekarlarda mutlular kıskanıyolar nolucak canım hep bizmi çile çekicez alsın başına belayıda görsün bakim diyolar.
Gerçekten haklısınız nedir bu 🤷
Demekki güzel bişeymiş jdjdjgj
Bence ole bise yok
Eğlence arıyorlar kendilerine
Herkes yansın diye
Mutluluğumuzu kıskanıyorlar
Biz yandık siz de yanın diyorlar bence
Kendileri yanmış bu da yansın diye
Öyle bir gayem olmadi
Başımızı yakmak için
Canımız sıkılıyor
Ma*llar çünkü