Hepsi değil tabi ama bu aralar çevremde çok denk geliyor bu tarz şeyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılCahillikten. Evlenmek isteyenler evliliğe free sks olarak bakıp evli çiftlerin her gün mutluluktan kırmızı şarap içerek kadeh tokuşturduklarını sanmaları, evlenince ise durumun böyle olmadığını görmeleri hasediyle evliler mutlu değil. Dikkat et belli bir süre evli kaldıktan sonra o mutsuzlukları da gidiyor. Çünkü kabullenmeye başlıyorlar. O kadıla olmayabilir o erkekle olmayabilir ama yine de evlenirler. Bekarlar bu yüzden bilmedikleri için evlenmek istiyor. Evliler de bekarken bekledikleri gibi olmadığından evlenmeyin diyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılEvliler ruh ikizleri ile evlenmediği için ve kendi özgürlük alanlarını kısıtlayan sahiplenici bir tarz ile bir birlerine sevgilerini gösterdiği için ve kadınlarımız erkektir fazla güven olmaz deyip sürekli kontrolcü bir yapı ile kontrol edip bununda adını özledim merak ettim bahanelerinin altına saklayarak ilişki yürüttüklerinden evliler mutsuz.. bekarlar da biran önce aile kurup çoluk cocuk ya da cinsel anlamda birtakım rahatlıklara ermenin hevesi ile evlenip sonradan pişmanlık listelerinde kendilerininde yerini alacağını bile bile bu ateşten gömleği giyme hevesindeler
32 Yorumla- +1 yıl
Tskler
+1 yılBir çok sebebi olabilir mutsuzluğun ama bence en büyük sebebi bir heves uğruna evlenenlerden kaynaklı, karşısında ki insanı düzgün tanımıyorlar, bazı fikir ayrılıklarını görmezden geliyorlar sonra o fikir ayrılıkları fikir çatışmalarına dönüyor, geçimsizlik oluşuyor, bu manevi boyutu, bir de maddi boyutu da var tabii
10 Yorumla
+1 yılBence evlenmeden önce her şey yaşandığı için evliliğe bişey kalmıyo. Şimdi düşünelim. Evlenmeden önce her azdığında sevişiyosun (çoğu kişinin can alıcı noktası olduğu için bunu dedim) yalnızken yanına gidip sarılıyosun dertleşiyosun öpüyosun kokluyosun sonra ayrılıyosun. Evlendikten sonra yaşadığın ve karşındakini sevmeni sağlicak şeyleri önceden yaşamışsın ve sürekli kız değiştirdiğini düşün. Sürekli farklı kişilere alışınca ömür boyu 1 kişiyle olmaktan sıkılırsın. Tabiki bişey yaşamayın demiyorum ama bi sınır olmalı en azından
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvliler yanlış kişiyle evlendiği için ya da odun olanla evlendiği için. bekarlar da evlenip sevdiği ile bir ömür mutlu olmak için evleniyor. evlenmeden önce hayal ettikleri o peri masalı olmadığı için de evliler mutsuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence bi heves evlenip sonra istedikleri gibi bi hayat süremeyince mutsuz oluyolar hayallerindeki gibi olmuyo hiçbir şey mesela benim için evlilik ciddi bi olay boşanmak için evlenmek istemiyorum 28 yaşındayım hala bekarım doğru insanı bulana kadar evlenmeyi düşünmüyorum
22 Yorumla
+1 yılBana göre evlilik veya bekarlık mutluluğun tek belirleyicisi değil. Evli insanlar, zamanla hayatın getirdiği sorumluluklar ve kültür anlaşmazlıkları nedeniyle mutsuz hissedebiliyor, bekarlar ise bir ilişki içinde olmanın getireceği sevgiyi ve desteği istiyorlar. Ancak, mutluluğun kaynağı öncelikle insanın kendi iç dünyasında yatıyor. Hem evli hem de bekar insanlar, kendi mutluluklarını keşfetmesi ve bu mutluluğu paylaşmayı öğrenmeyi bilmiyorlar öncelikle bunu öğrenmek gerekiyor. Önemli olan, yaşam tarzından bağımsız olarak, kendinle ve çevrendeki insanlarla uyum içinde olabilmek, çoğu insan laf olsun diye evlilik yapıyor. Aynı kültür yapısına aynı fikir yapısına sahip birisiyle birlikte olmak yerine yaşım geçiyor kafasıyla yapılan evlilikler büyük pişmanlıktır. O yüzden evlenmek avantaj ya da bekar olmak dezavantaj değildir kişiden kişiye elindeki imkanlara göre değişir.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet bende önceden onu konuşuyordum.. evli insanlar boşanmak istiyor bekarlarda evlenmek istiyor ne anladım ben bu olayı? Evlilik öncesinde çok mutlu olacağına inanıp evleniyor sonrasında içini görüyor kötü karaktersiz biri olduğunu görüyor bu genellikle herkeste var diye tahmin ediyorum.
11 Yorumla
+1 yılBunun bir çok sosyal kültürel ekonomik duygusal ruhsal nedeni faktörü
Etnik dini sınıfsal faktörü var
Ama bence en önemli olan
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat
Ve cinsel sorunlar diyalog eksikliği11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
evliliğin getirdiği stress sıkıntı ve monotonluktan olabilirmi. sürekli aynı kişiyle yatmak başlı başına sıkıntı
12 YorumlaHicbir ortak yonun olmayan birisiyle evlenirsen mutsuz olursun. Bekarken uyumlu ciftleri goz onunde bulundurursan evlenmek istersin.
14 Yorumla
+1 yılBekarlar belasını arıyor. Evliler boynu bükük. Ev kirası yüzünden herkesle kavgalı.. Mutlu değiller sadece yaşıyorlar. İkinci şans olsa kimse evlenmez aynı kişiyle. Kaçar gider. Parası olan için. Parası olmayan yine rezillik yaşar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılCevap çok basit.
Görüntü ve söylenen söz yanılgısı.
Herkes tanıdığını sözün eri zannediyor.
Maalesef.
Gerçek ve doğru peşinde koşanlar ise hep yalancı damgası yiyor.
En azından bizim ülkemizde böyle.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istediğimi kim söyledi hanımefendi.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sizin onayınıza çok ihtiyacım vardı.
Evlenmek zorunluluk gibi olduda o yüzden. Herkes evlenmek zorunda gibi bi algı var bu yüzden insanlar evlenmek istiyor evleniyor mutsuz oluyor. Oysa insan dengini bulunca evlenmek istemeli
20 YorumlaEvlilikte aradıklarını bulamıyorlar
Evlenmek isteyenler de evlilikte mutluluğun bulacağını düşünüyor
Şanslı olanlar ve şanssızşar evlendikten sonra ortaya çıkacak10 YorumlaAslında gerçekten sevdiğin insanla evliysen diğer yarının bulduysan mutlu evliliğin oluyor önemli olan sevgi saygı sadakat gerisi geliyor bunları basaramayanlar mutsuz bir evlilik yaşıyor
10 Yorumla
+1 yılÇünkü evlendikten sonra büyü bozuluyor, sıkılıyorsun, kızıyosun falan bi bunalım hali oluyor toparlayabilen de oluyor sınıfta kalanda :D
Görmeyen, bilmeyenler hep rüya görcek sanıyor jdmdksmkd10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlular mutlu olduklarını yazmıyorlar çünkü buralarda değiller
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de:)
- +1 yıl
Birçok uygulama var Twitter Instagram gibi
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe bekarligi ne evliliği bilmiyor onlar. Kendi başına mutlu olamayani evlilik mutlu edemez fazla şey bekliyorlar evlilikten. Bekarlarda evliliği yanlış biliyor
10 Yorumla Anlayışsızlar ve birbirlerine tahammül edemiyorlar. Herşeyi çok çabuk tükettikleri gibi evliliği de tüketiyorlar. Önce saygı gidiyor elden sonrasında da sevgi….
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bekarlar toz pembe hayaller içindd yaşıyor. Evliler toz pembe hayallerin gerçek dışı olduğunu öğreniyor.
10 Yorumla
+1 yılEvliler evliliğin bu kadar sorumluluk getirdiğini bilmiyorlardı ve bekarlar aşkın herşeyi aşacağını düşünüyor. Ama öyle değil.
10 Yorumlakavunun dibini iyi koklamadan almışlar o yüzden mutsuzlar diğerleri de açlıktan bir şey bulayım doyayımda ne olursa olsun kafasındalar...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı. Çünkü evliler başka mecera peşinde ya da maddi geçimsizlik evli olmayanlarda ya cinsel yaşama aç ya da sadece çocuk icin
10 Yorumla
+1 yılÇünkü karnı acıkan yemek arar yediği yemekte lezzet aramayan ya da fazla kaçıranin da midesi bulanır:)
10 YorumlaŞahsen ben bekar bir insan olarak katiyyen evlenmek istemiyorum 😅 isteyenin de aklına şaşıyorum.
21 Yorumla
+1 yılÇünkü ask platonikken güzel. Yaklastikca, tanıdıkca tünelin ucu bom... bı bir yere cikiyo
20 YorumlaBirisininki pişmanlık öteki Seninki merak sadece
10 Yorumla
+1 yılEvlilik güzel bir şey bence bekarım talip olsa evlenirim ama henüz aranan kişi bulunamadı 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılCanım cicim aylar 1 - 2 bilemedin 3 sene sürer. Sonrasi boş.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatın cilvesi 😄 tüm bekarlar evlenmek, tüm evliler boşanmak istiyor
10 Yorumla
+1 yılŞu an o duygudayim bende Allah gönlüme göre versede mutlu yuva sahibi olsam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evliler kendileri istedi de evlendi neden mutsuzlarmış ki çok saçma
10 YorumlaErken yaşta evlenenler hep mutsuz, bu nedenle boşanıyorlar.
Yaş ilerledikçe düşünceler değişiyor.13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bekarların girmeye evlilerin çıkmaya çalıştığı bir kapıdır.
10 Yorumla
+1 yılSabır ve namaz ile Allah'tan yardım istemeye devam ediyorum başka da bir şey demiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerilen sözler tutulmuyor. Evlenmeden once oyle karilik yaparim boyle karilik yaparim deriz sonra cacik
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmutsuz olanların sebebi başta ekonomik. bekarlarada cazip geliyor çünkü evliliği herhalde filmlerdeki gibi sanıyorlar
10 YorumlaEvliler mutsuz olanlar mantıksız hareket edenler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler mutsuz olabilir ama bir bekar olarak evlenmek istemiyorum, böyle iyiyim..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğru elimden gelse boşanırım mutluluk sıfır. Sanki farklı yere gidiyorsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu mutlu olmayı yetinmeyi bilmiyor biraz aptal bir varlık
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişiyle evlilikte huzur olmaz
Bekarlar yanlız kalmak istemediği için10 Yorumla
+1 yılBekarlar evlenmek istemiyor evlilerin de çok büyük bi kısmı çok mutsuz küçücük kısmı çok mutlu ben öyle gördüm en azından
10 Yorumla
+1 yılEvlenince bencilliklerinden vazgeçmedikleri için anlaşamıyorlar bence. Karşılıklı saygı ve anlayış şart.
10 Yorumla
+1 yılYatakta doymadıkları İçin
12 Yorumla- +1 yıl
O yüzden ama
Anlaşılmaz bir paradoks
19 Yorumla
+1 yılBi taraf yalnizlik ve cinselsizlik bi taraf stres ve sıkılmak
10 Yorumla
+1 yılerkekler her işi kadına yıktığı kadında her işi kendi yapmak zorundaymış gibi davrandığı için
10 YorumlaKimse kimsenin kahrını çekemiyor çünkü
36 Yorumla- +1 yıl
Senin önceki hesabın ay prensesi miydi
- +1 yıl
Profil resminden birine benzettim af ola
- +1 yıl
Eski bir üyeye
- +1 yıl
👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimseye evdekiler yetmiyor 😂
126 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGörüyorsun yorumları. çoğu da eşlerini mutlu edemiyor bence burada vakit geçiriyorlar
Cevap sahibi+1 yılİstedikleri o ama
Cevap sahibi+1 yılBurayı bilen girer girmem diyen Yalan söyler
Cevap sahibi+1 yılBir sürü kadın erkek evli üye var onlar bekarken üye olmuş buraya hal buradalar
Cevap sahibi+1 yılBir şekilde kullanım şaşar alışkanlık yapar evden uzaklaşır insan mazeretler başlar
Cevap sahibi+1 yılBir boşlukta mutlaka olacaktır ilgi alaka sonucunda
Cevap sahibi+1 yılOlur mutlaka yaşadığında görürsün
Cevap sahibi+1 yılKocanı gün boyu kaç saat göreceksin
Cevap sahibi+1 yılCantana koy haha 😅
Cevap sahibi+1 yılNefessiz öldür adamı 😂
Cevap sahibi+1 yılO derece 😂
Cevap sahibi+1 yılNe diyelim artık. kismet😂
+1 yılhep elde edemediğimizin peşindeyiz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama sanırım hayal kırıklığı
10 Yorumla
+1 yılEvlenince onlarda mutsuz oluyor🤣🤣🤣
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü bekarlar evliliğin ne olduğunu bilmiyorlar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim ve böyle mutluyum.
10 Yorumla Maddi durum ile alakalı olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış evlilik yapıyorlar demek ki
10 Yorumla
+1 yılHer evli insana bunu söylemek doğru olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öylemi minnoş😐😘
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenmek istiyorum 27 yaşındayım
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat şartları , değişen yozlasan toplum
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?