2 Yildir Kendimi Zorla Sevdirmeye Calisiyor Gibi Hissediyorum?

Kızlar merhaba… İlk kez böyle bir platformda içimi dökeceğim ama gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var. 2.5 senelik bir ilişkim var, inişli çıkışlı, zaman zaman kopmalar yaşadık ama bir şekilde hep birbirimize döndük. Iliski bile denmez aslinda, son 3-4 aya kadar belli belirsizdi gercekten. Ben başka şehirdeyim, o memlekette. Uzaklık zaten yeterince zorken, duygusal olarak da yorulmaya başladım. Gelmeden önce beni ne kadar özlediğini, ne kadar çok sevdiğini söylüyor, hatta uzun süredir ilk defa bu kadar duygusal cümleler kurmaya başlamıştı. Ama iş gerçek hayata geldiğinde… Yanıma geldiğinde bırakın zaman ayırmayı, beş dakikasını bile vermiyor. Ne bir plan, ne bir sürpriz… Hatta çoğu zaman ilgisiz, soğuk. Oysa ilişkiye ilk başladığımızda değil “seni seviyorum” demek, ilişki için bile hazır değildi. Flört ederken beni defalarca aldattığını öğrendim, o zaman da her şeyi sineye çekmiştim, çünkü seviyorum. Ama ne zaman bir şeyden rahatsız olduğumu belli etsem, ya da güven sorunum olduğunu dile getirsem… ya ya haklı çıkıyor, ya da gerçekten umursamıyor gibi davranıyor. Hiçbir şey çözülmüyor. Konuşmalar hep havada kalıyor. Yoruldum. Çünkü ben bu ilişki için çabalıyorum, seviyorum, özlüyorum… ama aynı karşılığı alamadığımı hissetmek kalbimi kırıyor. Acaba ben mi fazla duygusal yaklaşıyorum? Çok mu yüklendim? Yoksa gerçekten karşımdaki kişi sadece sözleriyle seviyor ama davranışlarıyla bunu hiç gösteremiyor mu? Böyle bir durumda siz ne yapardınız? Gerçekten çok ihtiyacım var, hem içimi dökmeye hem de objektif bir gözle duymaya

2 Yildir Kendimi Zorla Sevdirmeye Calisiyor Gibi Hissediyorum?