Aşk Acısı Çekiyorum Napmam Gerek?

Bugün olanlardan dolayı uyuyamadım 8aydir dershaneye gidiyorum. Orda çok güzel bı kıza aşık oldum ama açilmadim. Böyle devam etti bu hiç açılmadim birlikte eve yürüyerek giderdik neyse Kız sevgili yaptı o gün çok üzülmüştüm. Ama takmadım kafama. Dün kız beni çağırdı buluşmak için sohbet felan oncedende çağirirdi ben gitmezdim salak gibi. Oturduk sohbet ettik bana şöyle bi soru sormuştu hiç aşık oldunmu bende ona olmuştum ama çaktirmiyodum dayanamayıp söyledim Ben hayatımda hiç bı kiza âşık olmadım zaten hayatımda 2. 3 kere çıktım onlardan istek geldi. Söylediğim şey şuydu ben aslında birine aşık oldum. Kiz meraktan çatladı kim kim diye bende sensin dedim kız şok oldu duygulandı sana sarılmak istiyorum dedi sarıldı Bende senden hoşlanmiştim bana açılma teklifi etmediğin için şu an sevgilim var kız bida sarıldı bida bida bida uzun süre kızla mesajlaştik. Kız bana neden açılmadığını sordu bende reddedilme korkusu yazdım oda ihtimaller bizi bitiriyor Alperen yazdı eve bı geldim uyuyamadım çok kötü hissediyorum 2kere ağladım napcam ben kız Çarşamba günleri buluşalım diyo ama bida hiç bı kıza aşık olamicağim gerçeği üzüyor ya💔
Aşk Acısı Çekiyorum Napmam Gerek?