Afra Tafra Trip Polemik yaratan Erkek?

Arkadaslar benim sevgilim kendi istedigi olsun ister gibi herseyi elestirip trip polemik yaratiyor basta boyle biri degildi zamanla sorumluluk almamaya. her konuda uste cikmaya Sen beni sevmiyorsun sen bana deger vermiyorsun adi altinda herseyi kullanmaya basladi bir tartismada bana. bir kadinla devamli tartisan polemik cikaran erkek neyin kafasini yasiyordur asigim diyor 2 senedir iliski yasiyoruz en son artik fark ettim ki beni istedigi gibi biri yapmaya calisiyor beni sevmiyorsun istemiyorsun diyerek ve defalarca kez bana olan davranislarina dikkat etmesi konusunda ikaz ettim gecenlerde ben bir seyden rahatsiz oldugumda en son konusmadan ben bitiriyorum dedi bende benden ayrilmak isteyen bir erkek icin birsey yapamam dedim engellledim bir saat gecmedi aradi ben seni terk etmedim dedi. daha nicesi arkadaslar iki sene oldu ciddi iliski asigim diyor ediyor eylemleri dusuncelerime duygularima dikkat etmiyor. bende onu cok uyardim simdi ben ne yaparsa aynisini ona yapiyorum umursamiyorum. ayni onun gibi. ve bozuk atmaya basladi ama bende yoruldum insan bir yere kadar ben guzel bir kizim kimseyle ayrilmak istemiyorum yolunda gitsin istiyorum ama olmazsa da olmaz yani yaptiklari normal degil

Güncellemeler
1 yıl
Basta cok ilgili alakali taleplerimi karsilayan biriydi yani ben soylemeden tamda bana gore biriydi iliskinin basinda ilgiler alakalar sonra fark ettim ki o artik bana gore davranmiyor yani birine bana bu olma diye uyarirsiniz ya tamda onu yapiyor yani size yapamayacagi sekilde davranan biri haline gelmis onu uyariyorsunuz. bende bunu sevmiyorum cunku basta tamda benim istedigim biriymis gibi davrandi simdi yavastan kendi karakteri ortaya cikmaya basladi ben buyum der gibi
Güncellemeler
1 yıl
Ben basta neysem oyum ama o bana kendini tanittigi ilk gunki kisi gibi degil karakteri cok degisti.
Afra Tafra Trip Polemik yaratan Erkek?