Yeni bir arayış için mi terk edildim?

4 aylık bir ilişkim vardı. Ve ilişki yaşadığım kişi tanınan biri olduğu için takip ettiği kişilerle çok ilgilenmedim çünkü başındada bunu konuşmuştuk zaten takip ettiği kişilerin mesleğiyle alakalı kişiler olduğunu. Yinede arada bir bakardım kimlerle takipleştiğine. Cidden hepsi dediği gibi mesleği gereği takip ettiği kişilerdi ama ilişkinin bitmesinden bir hafta kadar önce bir kızla takipleşti. Kız az takipçili çokta güzel bi kız ve gözüme battı cünkü ne akrabasıydı ne de mesleğiyle alakası olan biriydi. Yinede önemsememeye gayret ettim bir hafta sonrasındada benden ayrıldı zaten. Tamda benim moralimin en bozuk olduğu ona ihtiyacım olduğu anda. Bahaneside karısık bir hayatı olduğu ve ilişkiye zaman ayıramadıgıydı. İlişki boyunca bütün kötü hissettiği anlarda üzüntüsünde sevincinde herşeyinde yanında oldum hep güleryüzlü oldum. Ne bir trip attım ne surat yaptım ama o benim ilk kendimi kötü hissettiğim zamanda beni yarı yolda bıraktı. Ve şunu fark ettim iki gün önce kızla birbirlerini takipten çıkarmışlar. Sizce şüphemde haklı olabilir miyim?

Yeni bir arayış için mi terk edildim?