Sevdiğim çocuk bi süre kimseyle görüşmek istemiyorum dedi?

Arkadaşlar sevdiğim çocuk normal konuşurken baya bi olaylar oldu hakkımızda, bize iftira atıldı ne olursa olsun kimse senin adını geçiremez ben buna izin vermem dedi gerekirse herkesin karşısına da çıkarım senin için hiç sıkıntı yok yeter ki adın ağızdan ağıza dolaşmasın adın çıkamaz zaten falan da dedi. Sonradan onun ailesi kulak misafiri olmuş bu bizim olaydan dolayı ve ona sanırım demediklerini bırakmamışlar o da bana bi süre kimseyle görüşmek istemiyorum iyi değilim sende herkesten uzak dur beni dinle diye bir mesaj atıp beni engellemiş. Ama sadece Wp den engellemiş diğer yerler hala açık sadece benim anlamadığım neden beni engellediği? bir şey yapmamdan korktuğu için mi çünkü beni sürekli uyardı onlardan uzak dur onlar için başını belaya sokma değmez gibisinden beni dinle benim için yapma dedi. Acaba bir şey diyip olayı uzatmamdan mı çekindi ya da ne bileyim çok üstüne düşerim diye mi korktu. Ya da onu da dinlemem diye mi böyle yaptı hani daha fazla sorgulamiyim diye mi inanın anlamadım ve sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen beni aydınlatın. Sizin için kısaca anlatmaya çalıştım bana yardımcı olun lütfen.
Sevdiğim çocuk bi süre kimseyle görüşmek istemiyorum dedi?