AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Oğlanın sevgisi beslemiş seni. Şimdi de şiddeti dağıtıyor
Siz neden çaba haciyonuzki bilgi baska biri var hayatında senle yasicagini yaşadı
Fazla popon kaldırma yol ver gitsin insan sevdiğine kızmaz
Oha artik boyumuzda yakin benimde oyle degisik bi sevgilim var ve 2 yildir beraberiz sanirim zamanla sıkılıyolr
sıkıldı mı :/ ?
+18 olmazsa ilgisi azalır, net
Olmaz istemiyo
Keşke olsa @Nacirius
2 gün arama yazma bak naısl köpek oluyor peşibde
Eskiden oluyordu şimdi umursamıyor
Umarım başkası yoktur
şimdi güncelliyeceğim :/
Güncelle abla bakalım
Seni beğenmiyor muhtemel
ama güzelsin diyo
Yani hayatında olmanı istiyor işte etrafında
erkektir istediğinden az ver
Artmıyo o, her sorana aynını dedim
Sen seviyorsun onu ciksana onunla
Kendini sev
Kendini say
Kendini bil
Üç şey değil tek şey, kaç
Ben bırak demiyorum ama bak, kaç diyorum, kaç ki degerlenesim
en az 5 kızla daha konuşuyordur yaniii enn az
18 olmadıgı ıcındır olsa el üstünde tutar
öyle olunca ilişki ciidye gitmiyor bitiyo hemen
@yagmursema bende onu demek istedim birlikte olmayı havalı bir şey sanıyorlar bilmiyorlarkı ılerde aılesındne cıkacak farkında degiller işte
Biraz çekici ol gözü senden başkasını görmesin
Yenilikler yarat dicektim de yazmışlar
Bı ayrıl kendine gelsin
+18 olmazsa ilgisi falan artmaz üzgünüm
Öyle oluncada ilgi gidiyo bitiyo iliski
Aile ya da iş hayatında sorunları mı var
Yok
Kaç senelik ilişki
3
Sana kötü örnekler vermek istemiyorum ama kendimden yola çıkacağım benim 3.5-4 senelik ilişkimde son aylarda özellikle 1 sene içersinde bana o kadar kötü davranıyordu ki istediği +18 i dahi verdim. Beni aldatıyormuş ama ben onun köpeği gibiydim mesela. Eğer sende ona çok düşkünsen bir anda çekil lütfen. Ben yalvarırdım , bana öyle gelmezdi ama sonradan anladım
Bende seninle aynı durumdayım :/ nasıl gelicek peki bana?
Şimdi öncelikle şunu söylemeliyim kafasına gitmeyi koyduysa hiçbir şey yapamazsın. Üniversiteye geç başlamıştı o gittiği andan itibaren bana eskisi gibi titremiyordu çiçek istemiştim mesela onun için bile kavga çıkarıyordu sen istediğin için almam kendim istersem alırım falan, ben hala canım gibi sarmalar falan sarıyordum ve güzelde bir kızım. Anneme bile arattırıp halletmeye çalıştım ama aklına koyduysa işte tutamazsın. Mesele buluşmaya geliyordu ama hemen kalkmak istiyordu. Sürekli hasta olduğunu söylüyordu. Parası olmadığını falan streste olduğunu söylüyordu ve teması çok çok aza inmişti benim özgüvenim düşmüştü artık bende dokunamıyordum bile ve kavga çıkmasın diye sürekli susmaya başladım çünkü a desem böyle savaş çıkaracak gibiydi bana b. k gibi davranıyordu. Seninkide böyle mi bilmiyorum ama
Sürekli azarlıyor beni a desem kavga çıkarmıyor ama o gerilimi hissediyorum yine mi anlamadın bakışı kendimi açıklamak istemiyorum durumları konuları neyse diyip geçiştirmesi bıkkın bakışları filan :/ korkuyorum yanında Allahım bir sorun çıkmasın aramızda mutlu geçsin bu gün diye dua ediyorum
Seni korkutuyor bu ilişki artık. Konudan alakasız burçlarınız neler
o başak ben oğlak
Ayrılmasından korkuyorum gitmesinden :/ o benim her şeyim ben onunla mutluyum :/ onunla hayal ediyorum kendimi :/
Ben başaktım o oğlaktı bizdede
seni ailesiyle tanıştırdı mı ve yüksek ihtimalle yaşlarınız şu an 19-20-21 falan dimi
Onsuz asla yapmayacağını düşünüyorsun şuanda
Ben artık istihareye yatmıştım ve sonucu kötüydü ve sürekli namaz kılıp dua ediyordum Allahım eğer benim için hayırlı olmayacaksa ondan beni soğut diye ama hala istiyordum hep bir umudum vardı bana şey diyordu belki 2 belki 5 ay sonra falan bir araya geliriz diyordu ama ben o dönem kafaları nasıl yedim yemeden içmeden kesildim mahvoldum asla onsuz yapamam diye düşünüyordum her şeyide yaşadığımız için çok zordu onsuz olmaz diyordum çok garip 1 ay sonra unutmuştum Allaha çok dua ettim çünkü
24 yaşındayım tanıştırmadı 6 yıldır sevgiliyiz
Bana da dedi ki 6 ay hiç görüşmeyelim biraz bir birmizden uzak kalalım ama istemedim sen şimdi evli misin?
Biz o yaşlardaydık ondan yola çıktım, yukarıda 3 senelik ilişki demiştin ama çok fark etmez 3 ya da 6 . Şimdiye evlenmiş bile olmanız gerekirdi. Ben yalvarırdım ailesiyle tanışmak için bir kız olarak ve asla bunu yapmadı sürekli oyaladı beni.
Benim şimdi başka bir ilişkim var artık evlilik yolundayım inşallah
Allah mutlu mesut etsin bilgisayardayım da numluckun altında 3 ile 6 yan yana yanlış bastım
Ya fark etmez ki 3 te olsa 6 da olsa bu zamana kadar yapması gerekirdi sonuç olarak bence istihareye yatmayı denemelisin ama 6 ay ara verelim diyorsa maalesef kafasına koyduğu bir şeyler var demektir , bu söylediklerime sakın üzülme senin iyiliğin için açık konuştuğumu biliyorsun
İnşallah rabbim mesut eder güzel bir evliliğim olue
Taktik yok bam bam
Geriliyorum onun yanında hata yapıcam diye korkuyorum ve hata yapıyorum sürekli
Sende mi britus @eskilerdentuba
Başkalarına verebileceğini hissettir
Azarlamasınin nedenini bulmalisin
tahammülü azaldı bana eskiden bir şey anlamadığımda bebek gibi davranır tane tane anlatırdı şimdi anlatmıyor kızıyor
Üzulme benim sevgilimde bana oyle maalesef
Nedenini tespit edip onu halletmek gerej işte mesela bizimki ekonomik sıkıntılardan evlenemedigimiz için boyleyiz iliski uzadıkca evlilige varmadıkca b. ka sarıyor
Bence iş yerini ziyaret et sevgilinin yanında görün o kıza mesaj ver yani gidip
Oyy bacım oy
offf gerçekten ya :/
Yaranıcam diye+18 e girmek zorunda değilsin çabaladı mı belli etti mi bunun için,
+18 o istemiyo zaten yaparsam gözünden iyice düşerim
yenilikler yap
Bence giyiminde değil likler yap ve onu ateskendıe
Nereye düştüyse bul
Zorla güzellik olmaz. Buyuk ihtimal aldatio seni
Ayrılarak
Ver.
Güzel giyin güzel kok ve güzel gül
Film vs izleyin tatile gidin
Ondan daha fazla çabalama asla
daha fazla ilgilenerek
Kombi mi bu şekerim o işler öyle olmuyor🤣