sevgilimle eskiden beraber çok vakit geçirirdik sık buluşamıyoruz ayda 2 3 kere ama buluşmadığımız zamanlarda da hep oyun oynar dizi izler şarkı dinlerdik artık hiçbirini yapmıyoruz gelip bana artık sormuyor bunu şunu yapalım mı diye ben sorunca da genelde meşgul oluyor erkek arkadaşlarıyla oyun oynuyor ben de artık sormuyorum eskiden araşmadan uyumazdık erken yatıyorduk ve birbirimizi arayıp öyle uyuyorduk artık yatma saati geldiğinde ben yatıyorum deyince iyi geceler diyor hiç oralı olmuyor bu durum canımı sıktığı için artık iyi geceler de demiyorum onun da umurunda değil ben 11de yatıyorum gece 1 2 olunca beni arıyor ya da mesaj atıyor bir de ben bu aralar kötü zamanlardan geçiyorum antidepresan kullanmaya başladım ailemdeki bazı bireysel çok sıkıntılı bir de sınava hazırlanıyorum ve anlatıp dertleşecek ya da benim de vakit geçirebileceğim oyun oynayabileceğim vs hiç arkadaşım yok ve o bunları biliyor beni çok sevdiğinden eminim ben de onu çok seviyorum ama durum böyle sizce ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum
1 ay
Erkek arkadaşımın ilgisi azaldı, sizce ne yapmalıyım?

En İyi Cevap