İlişkim hakkında bir fikre ihtiyacım var?

İyi geceler dilerim. 2 yıllık ilişkim var. İlişkimiz gayet güzel lakin toxic bir kaç tarafı mevcut. Sevgilim sinirlendiğinde gözü dönüyor ve çok rahat bir biçimde hakaret edebiliyor. Bu saygısızlığa çok defa dur dedim ve geri döndü özürler diledi lakin huylu huyunu bırakmıyor. Kavga esnasında ettiği hakaretlerden hiç ödün vermiyor lakin aramız iyi olunca seni asla öyle görmüyorum görsem yanında olmam sana dokunmam ya da seninle bir gelecek inşa etmem diyor. Artık ettiği hakaretlerden dolayı kendimi iyi ya da kötü bir durum olmaksızın herhangi bi zaman diliminde çok değersiz hissediyorum. İlişkimi bitirdim. Bitirme sebebim ise erkekliğime bile hakaret etmesiydi. Kendisi erkekliğime hakaret ettikten sonra "beni tanıyorsun ben seni öyle görmüyorum. Yalnızca sinirlenince kendimi tutamıyorum" dedi. Zaten bende kendimin ettiği hakaretlere asla layık görmüyorum. Lakin insan sevdiğinden böyle laflar duyunca kötü bir travma yaşıyor. Şunu merak ediyorum. Bu kız gerçekten hakaret ettiği gibi mi görüyordu yoksa öfke problemi mi vardı?
İlişkim hakkında bir fikre ihtiyacım var?