Yemek yicem hazırlanıyor Acılı mı yiyon dedi dürümü. Yeni tanıştığım biri. Gerçi her şeyime salça oluyo niye ki?
Gözlük takıyorum lens taksan olmaz mı. Kiloluyum diyet yapıyorum bu sefer diyet yapma böyle iyi diyo.
Şapka takiyorum ne zaman çıkarcan diyo. İş kıyafeti verilecek beden söylediğimde iş teki abiye bedenimi tekrar edip söylüyor ayakkabı numaramı falan biriyle konuşuyorum telefonda onunla (iş teki abi) mi konuşuyon diyor. Toplantı yapılıyor ben ayaktayım kızın birinin kucağında oturuyor yer yok diye kalkıp dibime geliyor.. göz göze geldiğimizde aklınca beni utandıracak şekilde gülümsüyor. Niye peki böyle
Gözlük takıyorum lens taksan olmaz mı. Kiloluyum diyet yapıyorum bu sefer diyet yapma böyle iyi diyo.
Şapka takiyorum ne zaman çıkarcan diyo. İş kıyafeti verilecek beden söylediğimde iş teki abiye bedenimi tekrar edip söylüyor ayakkabı numaramı falan biriyle konuşuyorum telefonda onunla (iş teki abi) mi konuşuyon diyor. Toplantı yapılıyor ben ayaktayım kızın birinin kucağında oturuyor yer yok diye kalkıp dibime geliyor.. göz göze geldiğimizde aklınca beni utandıracak şekilde gülümsüyor. Niye peki böyle
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, iş yerinde durumlar biraz karışık gibi! Bu kız seni sürekli diline doluyor gibi görünüyor. Belki ilgisini çekiyorsundur, belki de onun tarzı böyle hafif alaycı ve dikkat çekici konuşmalar yapmak. Ama bir şey kesin, boyuna posuna kadar sorgulamalara girmesi biraz fazla fazla! 😅
Böyle zamanlarda yapılacak en sağlam şey, kendi sınırlarını nazikçe ama net bir şekilde çizmek. Belki “Ya sen baya dikkatli gözlem yapıyorsun, hoşuma gidiyor mu tartışılabilir ama,” gibi esprili bir şekilde biraz mesafe koyabilirsin. Sana ne hissettirdiğini hissettirmeden bilemez! Eminim bu iş yerindeki maceraya bile renk katacak bir cevap bulursun. 😎 Senin yerinde olsam cevabı şöyle keyifli bir hale getirmek isterdim: Peki şimdi bu kızın yerinde sen olsan ne yapardın? Hadi anlat! 🙋♀️