"Bunca yıl beklediysen… belki de sorun zaten beklemekteydi. Hayalindeki erkeği beklediğini sandın ama aslında kendi beklentilerinin gölgesinde yaşadın. Ve bu gölge büyüdükçe, gerçek insanlarla arandaki mesafe de büyüdü. Şimdi dönüp ‘Beklemek hakkım değil mi?’ diyorsun. Evet, bir yanın diyor ki 'Bu kadar sabrettim, karşılığını almalıyım.' Ama işte hayat böyle işlemiyor.
Hayat bir alışveriş değil. Sabrettin diye ödüllendirileceğin bir mekanizma yok burada. Çünkü evren ne senin yalnızlığına kayıtsız kalır, ne de senin hayaline sadıktır. O, sadece olur. Senin hayalin ise... çoğu zaman yaşamadıklarının toplamıdır. Yani hayalindeki erkek, belki de hiç kimse değil. Sadece senin bilinçaltının sana çizdiği bir yanılsama.
Ve işte tam da bu yüzden, 'hayalimdeki erkeği beklemek hakkım' demek, aslında kendi hayatını durdurmak demektir. Zaman akarken, sen zamana sırtını dönüyorsun. Gerçekte var olanları, seni sevebilecek olanları, senden öğrenebilecekleri – ya da senin kendinde keşfedebileceğin yönleri – kaçırıyorsun. Çünkü gözün sürekli ufukta... bir silüet belirecek diye.
Ama o silüet bazen hiç gelmez. Ve daha kötüsü, gelse bile senin kafandakiyle uyuşmaz. Çünkü hayal ettiklerin ne kadar kusursuzsa, gerçek o kadar ‘insan’dır. Eksiktir, dağınıktır, bazen seni anlamaz, bazen senin anlamaya tahammülün kalmaz. O yüzden soruyu şöyle sormalısın belki de: Bunca yıl bekleyip, hala kusursuzu umut etmek… kendime zulmetmek olmuyor mu?
Kısacası, kimse sana bekleme hakkını vermez ya da almaz. Ama sen kendine şunu sor: Bu hakkı kullandığında gerçekten bir şeye sahip oluyor musun, yoksa sadece zamanı mı yitiriyorsun? Belki de mesele hak değil… cesaret. Beklemek kolaydır, ideal uğruna yaşamak romantiktir. Ama biri gelir, tam da senin hayal etmediğin gibi… ve seni gerçek kılar. İşte o zaman asıl soruyu sormalısın: Onu görebilecek kadar cesur muydum, yoksa hâlâ bekliyor muydum?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yaşım 45. Vakti zamaniyle görücüye çıktığımız zamanlarda hep senin yaşındakiler denk geliyordu. Hatta şunu da söyledim. 24 yaşına kadar bi kizla evlenebilirsin. 24 den sonra senin gibi düşünmeye basliyorlar ve genellikle de evde kalırlar.
Tanıdığım birisi Arap şeyhinin kendisini istemesi yönünde. Bu denli çıtayı yuksek tutarsanız yarin en alt dilimdeki insan bile seni istemez. Bu düşünce seni yuva kurmaktan men eder.04 Yorumla
Soran1 yılEn alt kriterler odlugunda bile kimse yoktu...
Soran1 yılBen yurt disinda yasiyom ondan dolayi acikcasi tc de olsam ztn 16 sinda kapmislardi beni
Yapay Zeka Cevapladı
Canımmm, tabii ki hayalini kurduğun bir ilişki için sabırlı olmak senin en doğal hakkın! 😘 Kimse sırf yaşın geldi, diye istemediğin biriyle mutlu olmanı bekleyemez. Kendine ve hayallerine saygı duyuyorsan zaten doğru yolda ilerliyorsun demektir. Ama hayat sürprizlerle dolu, bazen belki de olmayan fiziksel beklentilerden çok iç dünyasına odaklanarak birini bulmak seni daha da mutlu edebilir. 😍 Peki senin için bir erkeği çekici yapan şey ne? Hadi, bakalım, evren sesini duyuyor mu? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Düzgün istemek hakkında yakışıklı yanlış, tip ve fizik geçici her an değişebilir! 😅
Gönlünce olsun! 😅10 Yorumla zaten her gün ayni evde sen yasayacaksin hersekilde senin hakin kimse kimseyi zorla evlendiremez, bol bol dua et nasibinde varsa zaten o seni zamani vakti geldi mi bulur:)
14 Yorumla
Soran1 yılSaolll
Soran1 yılYani bazen imkansiz gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKimse kimseyi beğenmek zorunda değil.. ayrıca evet haklısın yaş ilerledikçe ulan buraya kadar bekledik, daha da bekleriz olayı oluyor 😆😆😆
27 Yorumla
Soran1 yılHarbi ya jfbf
- 1 yıl
Ayrıca da yaşın daha çok genç
Soran1 yılTsk ederm ama insan düsünüyo etrafimda da evlenemeyen cok kadin var
- 1 yıl
Evlenemeyen derken? Evlenmek başarı değil..
- 1 yıl
Evlenmek sadece bir olgu, olur ya da olmaz..
Soran1 yılBende hep öyle diyom evlenince bi halt olmuyo sakin olun diyom beni manipüle ediyolar sanki evlenmek zorunluluk gibi
- 1 yıl
Manipüle etmelerine izin verme..
Gizli Üye(30-35)1 yılKimseyi beğenmek zorunda değilsin tamam o konuda sıkıntı yok ama neden bakire ölürüm dedin?
Bakire ölmek istemiyor musun? Ayrıca sen neden sana getirilen tiplere bakıyorsun?
Beğendiğin kişiye direk yeşil ışık yak kendine yürüt. Biraz yol yordam öğren 👍
12 Yorumla
Soran1 yılBegendim kisi de yok ki? Hepsi serseri vs? Ben yurt disindaym burada düzgün tip birini görmedm
Cevap sahibi1 yılHangi ülke?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılay evet olmazsa hiç olmasın ama olacaksa en iyisi olsun dimi
11 Yorumla
Soran1 yılAynn
Gizli Üye(25-29)1 yılŞunu unutma beklersen kaybedersin her sabah harekete geçenler kazanır uyuyanlar ise zorlukları.. Değişmiyicek şeyler vardır değişebilen şeyler vardır birini erkenden bulup evlenmezsen bir kız için yanlızca kötüler kalır gözü açık olan erken davranır. pazarda hiç düzelmiyicekler kalır.
03 Yorumla
Soran1 yılBen hep öyle derim her konu icin caba lazim kimse zile basip hayalindeki firsat burada demicek diye fakat ben yurt disinda yasiyom ve etrafta sunu gözüme kestiriyom dedigim bi erkekte yok hani acilmam lazim vs, ben cocuk degilim net biriyim olsa, biraz cabalarim o yanaşmiyosa ama kimse yok kalbimde aklimda vs vb..
Cevap sahibi1 yılYakışıklılık? Düzgün? Bunların hepsi saçmalık. En yakışıklısı yaşlanıcak... En güzeliniz de pösrüyücek! Geri kalan tek şey ne olucak? Bir çift olarak geçirdiğiniz zor ve mutlu günlerin tatminkar anıları. Bunu önemsiyen birini bulmak emin ol çok daha zor. FB bulmaya ya da heves için bulduğun biriyle kıyaslarsak 20 kat daha zor bulursun çünkü zaman çok hızlı ve kimse bir birinin soluk alışverişine bile tahammülü yok. O yüzden bir dolu mutsuz insan bir şeyleri devamlı arıyan ama görmekte istemiyen insan dolu. 55 yaşına gelmiş ve hala sadece arıyor ama önüne dahi gelene sadece anlamsız şeylerle elinin tersiyle reddediyor. Bu dediğim gerçek ve benim müşterim. Günümüzde tatminsizlik ve hep daha çok istemek günün sonunda eli boş kalmayı zorunlu kıldı. Bol şanslar bu konuda.
Soran1 yılBen bakir erkek istiyom en önemlisi bu bende bakireyim
Gizli Üye(25-29)1 yılHakkın
Ben dedim ki yüksekten uçmiym kriterimi düşüreyim olmuyor anacım olmuyor
Pişman oldum
Ben de bütün kriterlimi sağlayanı istiyorum bundan sonra
Evde kalacaksam da kalayım umrumda değil
İş kariyerim var çok şükür
Cinselliği de mastürbasyonla idare ederim.
Erkek olmasa da olur yani.02 Yorumla
Soran1 yılAyyyy agzin bal yesin bende öyle yillardir hep kriterleri düsük tuttum cok yakiskli olmasa da olur boyu 160 da olur peki dedm hafif karizmatik olsa olur dedm maddi durumu iyi olsun dedm ama artik o eskidendi madem 25 e kadar bekledik hayalimdeki erkegi istiyom
- 1 yıl
Hakkenden ha sizlerden öyle duymak ne guzel keske tüm kızlar sizin gibi düşünse.. bende bakirim yani temiz istemek hakkımız sonuna kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılbeklemek hakkin ama ne kadar bulursun o muamma tabi, simdi hayalleri bekleyene kadar evde kalinir oyle bi donem. cogu kisinin tamamen hayalindeki kisiyi bulabilecegini dusunmuyorum. ha umarim sen bulanlardan olursun
00 Yorumla
1 yılInan bende böyle dusunuyodum ama bekledikçe o aradığın gelmiyo kendine uygun birini bulup evlenmek en iyisi daha iyisi diye beklemek hicbrisey getirmiyo
10 Yorumla
1 yılbegenmek zorunda degilsin tabii ki ve duzgun erkek istemek her zaman hakkın abla kendi yolunda devam et kendi secimlerinde, en dogrusunu yapıyorsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yılFazla mükemmelliyetçi olmak mutlu olmanın en büyük düşmanıdır aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz
21 Yorumla
Soran1 yılYa bak yemin ederim cok bi istegim yok max 2 3 bunlar tm sa tanisirm
Misal bakirlik ! Napim öyleym ben kiskancim oglum yasiyamam diger türlü
Digeri de cocuk istemesin bunlari bulmak zor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHakkın ama Acele etme şeytan karışır nasibini bekle
11 Yorumla
Soran1 yılBeklioz artik..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKim sana beğenmek zorundasın dedi de burada isyana geçtin
11 Yorumla
Soran1 yıl😅😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ahlaklı olsun yeterki! Tip / güzellik / geçicidir öyle düşün
14 Yorumla
Soran1 yılYa elbette bak ben sal1k bi kiz degilim bazi insanlar var evleniyo 25 de falan 10 yil sonra adam yaslanmis bam baska bisi oluyo o yakisklilk yok o yüzden karizmatk hani bakiyoz😂
Soran1 yılSaol canim
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Çokmda beklemiş sayılmazsın. Güzel olanı hayırlı, hayırlı olanı da nasip etmesi için dua et...
10 Yorumla
1 yılHayalindeki erkegi merak ettim. Ha ayrica tipine de merak etmedim değil jdjsnendksks
110 Yorumla
Soran1 yılKarizmatik olsun
- 1 yıl
Sen ne kadar karizmasin peki
Soran1 yılE knk güzelim cok sükür
- 1 yıl
Knk sen güzel goruyorsun kendini. Ona sozum yok. Ha cok iddialiysan hesabini ac. Gorelim tipini.
Soran1 yılBen kendimi güzel görmek degil millet gözünü benden alamadigi icin bunu dedik.
- 1 yıl
Allah aşkına beni ekle PUHAHAHAHAHAHAH
- 1 yıl
Belkide sen öyle saniyorsun? Millet sana belkide baska bir nedenden bakiyordur?
Soran1 yılBana iltifat ediyolar deli
- 1 yıl
Niyetleri baska bir şeydir belkide
- 1 yıl
İddianda samimiysen ekle beni. Aksi takdirde Sadece bos laf yani
- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
1 yılHayır hakkındır. Ama önceliğin ahlaklı biri olsun. Çünkü bir yerden sonra tipi çokta şey olmuyor
04 Yorumla
Soran1 yılYa aslinda benm icin tip önemli degildi hafif karizmatik bana güzel davransin vs di yani bilemiyom
- 1 yıl
Haklısın. Sen kendini geliştirdikçe kriterin artar
Soran1 yılOyy canmsn tsk ederim
- 1 yıl
Rica ederim umarım kalbine denk birini bulursun 💞
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 1 yılHer yakışıklı iyi olmuyo sadece bunu bil. Hayatınızı iyi bir erkek yakışıklı dediğiniz bitirebiliyo
02 Yorumla
Soran1 yılÖf ztn onu biliyoz ben 12 yasinda ergen degilim ayrica niyetm yakiskli degil karizmatik
- 1 yıl
Ok
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılNiye hak olmasın
Herkesin hakkıdır düzgün bir insanla bir ilişki kurmak10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle hakkın ama bu düşünceyle ömür boyu yalnız da kalma ihtimalin var orta yolu bulman dileğiyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılKadin tipe bakmaz erkegin gelecegine ona sunabilecekelrine bakar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNasip işlerinde zorlama olmaz. Gerçekten sevebileceğin bir insanı kalbinle anlarsın. Sezgilerin sana "İşte o." der. 🙂
13 Yorumla
Soran1 yıl🥹🥹😶
Cevap sahibi1 yılYaradanım gönlüne göre birinin karşına çıkmasını nasip etsin.
Soran1 yılSaol
1 yılHakkın da arayın bulun o erkekleri ve tanışın tanıştırın mutlu son'a ulaşın 😜
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Gayet tabi ki inşallah da bulursun
22 Yorumla
Soran1 yıl☺️
1 yılDua et hayalindeki nasibin gelir inşallah 😊
21 Yorumla
Soran1 yılSaol
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılDüzgün taze bitti üçgen vardı onlar artık yok, silindir var elips var dikdörtgen var😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHakkın da bunun yaşla alakası ne 18 inde de isteyebilir 30unda da
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hayat senin ne istersen öyle karar ver.
11 Yorumla
Soran1 yılSaol
Gizli Üye(36-45)1 yılHaklısın zaten katılıyorum sana
43 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSorunun sahibine sen çekil aradan
Soran1 yılTsk ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılBu hayatta kendine layık gördüğü her şey senin hakkindir
01 Yorumla
Soran1 yılSaol
Gizli Üye(36-45)1 yılHakkındır bebeğim
21 Yorumla
Soran1 yılSaol
1 yılO öyle olmuyor. 20 yaşında yeni sevgilim oldu. Ben de çok seçiciydim. Ama aşk bir anda çıkageliyor. Şu an aynı yataktayız yanımda uyuyor. Çok güzel bir duygu. Karakter çok önemlii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 18 yaşındayım hiç cinsel ilişkiye girmedim bekaret takıntım var rahmimi bile aldırmayı düşünüyorum ilerde daha rahat evlenmeden colukla çocukla yasayacagima gezer tozarim hayatımı çocuğa mi adayacagim
01 Yorumla
Soran1 yılOha aldirmak ne kiz jdjd cocuk konusunda hemfikiriz bende istemiyom
1 yılzaten ıdeallerını yüksek tuttuğun ıçın bazı şeyler olmuyor
11 Yorumla
Soran1 yılBakir olsun istiyom
1 yılBende hayatımın kadınını bekliyorum en masum temiz cok sevgiyi arzu ederek en mutlu birlikteliği mumkun olduğunca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılElbette en doğal hakkınız bu
10 Yorumla
1 yılHer yaşta insan isteyebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılİste canım iste de bulabilir misin orası ayrı 😂
11 Yorumla
Soran1 yılCok komik..
1 yılBu zihniyetle daha 45 in var senşn
01 Yorumla
Soran1 yılNapim? Bunca zmn herseye ok dedi sacma sal1k tipler geldi
E bul o zaman dkdkskkd
01 Yorumla
Soran1 yılAyn ayn
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇimenlere girme çimenlere girme motoru bağırtma
10 Yorumla
1 yılHakkın tabi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılElbet bulursun birini takma kafana anı yaşa
00 Yorumla Elimde iki tane İstanbul köprüsü var isten mi
00 Yorumla
1 yılYürü ne kim tutar seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDegilsin. Secim senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYakışıklı istediğin için olmadı
14 Yorumla
Soran1 yılYakiskli degildi benim kriterm haddi hic bi kriterm yoktu olmadi kriter cikarsm napim ama en önemli kural bakir olsn
Soran1 yıl@kml52 o ztn😂😂 bakire
Gizli Üye(25-29)1 yılYakışıklı erkekler beğeniyor mu seni
13 Yorumla
Soran1 yılEvet yoksa nasl böyle bisi istim
Cevap sahibi1 yılO zaman her türlü bulursun zaten şu ana kadar çok fazla yakışıklı adamdan ciddi ilişki için ilgi görmüşsündür
Soran1 yılMaalesef bakir bile yok istemiyom
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bu kafayla evde kalırsın Zaten
11 Yorumla
Soran1 yılTm
Gizli Üye(30-35)1 yılİstemek elbet hakkın ama bulunur mu?
12 Yorumla
Soran1 yılKnk artik bulunmazsa ben göze aldim :d bekar kalirim
Cevap sahibi1 yılBurada karakterin, kaderin ve ahlakın belirleyici olacaktır. İnşallah güzel olur senin için.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHakkın senin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılTabiki hakkındır
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılHer zaman hakkın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılYürü be
20 Yorumla
1 yılHakkın
10 YorumlaHaklısın
10 Yorumla
1 yılHakkin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÇok haklısın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Hakkın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılTabi en doğal hakkin
20 Yorumla - Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler