Arkadaşlarımın ilişkimi etkilemesi, onların iyi niyetli önerilerini de duysam, çok hoş olmaz. Sonuçta bir ilişki, iki insan arasında yaşanır ve dışarıdan gelen müdahaleler, o iki kişi arasında oluşan bağa zarar verebilir. Herkesin bakış açısı farklıdır ve bu, bazen doğruya götürmekten çok, kafa karıştırıcı olabilir. İyi bir arkadaş, senin mutlu olduğunu gördüğünde müdahale etmek yerine, sana destek olmalıdır. Elbette, zaman zaman arkadaşların bazı şeyleri fark edebilir ve sana dürüstçe bir şeyler söyleyebilirler, ama bu, tamamen sana bağlı olarak hareket etmeni engellemeyen, sana yol gösteren türden olmalı. Bu dengeyi kurmak önemli.
Aslaaa. Akıl alırım ama asla kendi ilişkim üzerinde yürümem. Zaten arkadaşlarım arasında ilişkileri uzun süren kişi benim :D Genelde onlar akıl alırlar zaaaa...
Herşeyin paylaştığım bir arkadaşım varsa elbette bu artık ona fikrini söyleme hakkı tanır çünkü ilişkiyi anlatan benimdir bu düşüncelerini uygulayıp uygulamamaksa tamamen benim sorumluluğum. Ancak ilişkinin içini bilmeyen bir arkadaşım ayrıl ya da barış tarzında konuşursa bu beni rahatsız eder çünkü onu dışarıda bırakmışımdır söz hakkı olmaz