ՏҽӀɑʍՏ 🥜’lar ❦
hayatı sınırsız sayıda flörtleri olanlar yaşıyor zannımca. Yazan herkesi tersleyip, muhatap olmadan hayatının aşkını bekleyenler, doğru olanı yapıyor diyebilir miyiz¿

Allahımmm şarkııı 🫠
Koşşş gel
ՏҽӀɑʍՏ 🥜’lar ❦
hayatı sınırsız sayıda flörtleri olanlar yaşıyor zannımca. Yazan herkesi tersleyip, muhatap olmadan hayatının aşkını bekleyenler, doğru olanı yapıyor diyebilir miyiz¿

Allahımmm şarkııı 🫠
Koşşş gel
Sen bana aptal mı dedin yani şimdi😅
Ben benimle ilişki kurmak istiyor diye kimseyi terslemem ya da hayatımın aşkını da bekliyor da değilim ama cinsiyeti fark etmeksizin insanlardan bayağı uzaklaştım.
Benimle ilişki kurmaya çalışan biri olmuyor çünkü ilişkim varmış gibi davranıyorum ve yakın çevrem dışında herkesle Nasılsın diye bile soramayacakları kadar asgari düzeyde iletişim kuruyorum😅 Evden çalışmaya geçerek iş ilişkilerimi de bayağı kısıtladım. Dışarı çıktığımda da, yakın çevrem dışında bulunduğum neredeyse tek ortam, sporcusu olduğum yüzme takımı oluyor ve orada gayet arkadaşça, hatta kardeşçe😅, bir ortamımız var. Oradaki sporcuların çoğuyla aramızda 10-15 yaş var ve çoğunun sevgilisi var ya da evli ki benim gittiğim antrenmanlar 21.30'da oluyor, antrenman sonrası giyinip hazırlanmak 23.00'ı buluyor. O yorgunlukla, o saatten sonra, kimsenin sosyalleşecek hali de kalmıyor😅 Ben koşa koşa eve dönüyorum zaten. Sosyal medya desen... Burası dışında Instagram ve TikTok hesabım var. Açtığımdan beri Instagram hesabımda yalnızca 2 arkadaşım ekli ve profilim gizli ve mesajlarım kapalı, hiçbir gönderi paylaşmıyorum; Tiktok hesabımda kimse ekli değil ve profilim gizli ve mesajlarım kapalı😅 Burada da mesajlarım kapalı. Eski bağlantılarımdan bir ilişki için bana telefon açabilecek ya da SMS/WhatsApp mesajı gönderebilecek herkesin de bi şekilde önünü kestim.
Kısaca, yakın çevrem dışında kimseye ulaşılabilir olmadığım için kimseye de ilişki istemediğimi söylemem gerekmiyor.
Ben hayatımın aşkını beklediğim için değil, hayatımın aşkını bulduğum için kimseyle birlikte olmak istemiyorum, olmuyorum. Benim için çıtayı en üste koyan adamı buldum ama birini sevmek, onunla birlikte olacağın ya da olabileceğin anlamına gelmiyor. Onun bana bıraktığı kötü - iyi her şey, başka birinin bana yaşatabileceği en güzel andan çok daha güzel ve değerli. Onun bana bıraktıklarına ve ona olan sevgime sadık kalmak bana çok daha iyi hissettiriyor.
Amam estağfurullah, benim derdim kendimle sjdjs
Derdi başkasıyla olmaktan çok daha iyi, tabii. Allah kolaylık versin😅
Amin cümlemize djdj
burada bir erkek üye böyle yapıyor gariban kıyamam. Yaşı da var galiba çok kafaya takmış. Erkekler yapınca aptallık olur kadınlar yapınca aptallık olmaz. Kart horozları, arizona kertenkelelerini ve ota boka konan sivrisinekleri kendimizden uzak tutmanın en akıllıca yöntemi budur.
Nasıl yapıyor :D
Nasıl anlatayım ki hemen anlarlar sonra üye hedeften alırlar beni hapse 😄
Ben meraklıyım biliyor musun ddjja
😃😄
Teşekkür ederim 💜
Rica ederiiim 🩵
Hayır değil kadınlar olarak ilişkimizin olmaması illa ki birileriyle bir şey paylaşmamız gerektiği anlamına gelmez bazen kendimizi hazır hissetmemiz durumda bu şekilde davranır ve korunmuş hissederiz. Bizim hayatımız ve seçimler de yalnızca bize ait.
Evet sanki hayatımızda biri varmış gibi yaşıyoruz işte
Dünya da öyle bir var bir yoğuz bazen içinde olması için hayatında olması gerekmiyor
Bu konfor. Aptallık olan biri hayatında hem var hem yok gibidir. O varmış gibi düşünüp kimseye yüz vermemesidir. Ona yanlış olmasın diye. Aslında var olduğu belli olmayanı yok sayacaksın. Ona göre keyfine bakacaksın.
Katılıyorum ☝️
Teşekkür ederim 😘💕
Ricalar can 🌸🌸
Cevap
40Cevap
Merhaba,
Çok güzel bir konuya parmak bastın, kesinlikle katılıyorum! 😅
Evet evet öyle! 😅
Doğru konular üstünde tepiniyorum sjdj
Tepinmek güzeldir ama birlikte tepinmek daha güzel 😅
Ben yalnız tepinmeyi seviyorum
Canımız sağolsun 😅iş yerinin verdiği motor biraz sıkıntılı depoyu açmak için tekme arıyorum her seferinde iki kere 😅kapatmak içinde benzinliktekiler bakıyor 😅çok pis vuruyorum 😅tepmekten geldi aklıma djdjd
Ahah :D peki madem
Ya varsa vardır yoksa yoktur bence olayı saptırmanın anlamı yok 😇
Tam tersi akıllı kadın davranışı...
Ben öyle davranıyorum :D girdim mi gözüne djdjs
Bir bakıma aptallık diyebiliriz ama tabi kişinin kendine yönelik bir saygısızlığı aslında bu. Ön yargıları, olumsuzluğu, negatif enerjisi o kadar büyük ki tüm insanlığı düşman olarak görüyor.
Bu tip bir kadın tanıdığım vardı aldatıldığı için bu şekle bürünmüş, kendini yabancı, uyumsuz olarak da tanımlayan biri.
Birileri ile ilişki yaşamak istemeyebilirsin. İstemeyebilirsin gayet mantıklı ama surat yapmak, yabancı durmak, kimse ile muhattap olmamak hiç mantıklı değil. Hele ki her olumsuzluktan sonra bu şekile bürünüyorsa bu özgüvensizliğin belirtisi.
Beni bekliyordun herhalde koştum geldim :D
Bazen kendi içsel dünyalarında bir boşluğu doldurmak isteyebilirler. Bu durum, bir tür savunma mekanizması olabilir, çünkü toplum bazen ilişkisiz olmayı olumsuz bir şey olarak görebilir. Bir kişi, başkalarının ilişkilerini konuşmalarını dinlerken yalnız hissedebilir ve "ilişki varmış gibi" davranarak bu yalnızlık duygusunu geçici olarak aşmayı tercih edebilir.
Seni belediye beklesin 😒
Bende cevabını merakla bekliyordum :D
Beni cevabımı da merakla bekleme 😒
Bir daha ki sefere sükûnetle beklerim.
Ahaha sus
Esefle de kınarım :D
Ne diyon ne
Ooo gel de bir de açıklama yap. Hem cevap hem yorum hem açıklama. Nerede bu bolluk.
Yapamıyorsun tabii
Yorgunum uyuyacağım
İlişki olana da yürüyorlar. mesela ben sevgilimi çok seviyorum. Bunu da sürekli sitede dile getiriyorum. Profilimde de ilişkisi var yazıyor. Ona rağmen hala çok yazan var. Diyorum ki sevgilim var. seviyorum diyorum. hala yazıyorlar. sevgilin görmez burada değil falan yazıyorlar. harbi sinirim bozuluyor. Daha çok şey demek istiyorum ama aklıma gelmiyor.🙄🙄🙄
Oh be az biraz içimi döktüm
İyi yaptın 😅
Çok doldum yaa geceden beri sabahladım bugün yazan yazana
Bilemiyorum ama ilişki olmadan da muhatap olmaz , olmak istemeyen
Hayatında biri varmış gibi davranıyor işte, yani yeni tanışmalara görüşmelere flörtlere kapalı.
İşte hayatında biri yoksa da kapalı olabilir insan. Buna gerek yok diye düşünüyorum. Şahsım adına gerek duymazdım
Hayır ya. belki konuşmak istemiyo böyle uzaklasiyodur. olabilir yani bende yapmıştım birkaç kere. istemiyorum konuşmak falan eğer sevgilim yok diyorsan birakmiyolar ikide bir rahatsız ediyorlar
Sevgilin varken de durmuyorlar daha bi azıyorlar hatta
Haklısın. sevgilisi olan birine yavsamagi marifet saniyo beyin yoksunlari
Kesinlikle doğru olanı yapıyorlar, öncelikle hayatı yaşamak için illa hayatınızda birisi olmak zorunda değil. İlla hayatımda birisi olsun derseniz o zamanda olması için uğraşır olur olmadık kişileri hayatınıza alırsınız. Akışına bırakmak iyidir doğru ve duygulara yenik düşmeden gözlem yapma imkanınız olur. İnanın çok fazla flörtte iyi bir şey değil, bal yiyen baldan bıkıyor. Hayatlarında birisi varmış gibi davranmalarıysa eleştiri ve abazalara maruz kalmamak içindir.
Erkekler den uzak Durmak
Aptallık Değil dir
Aksine Kendimize İyilik Yapıyoruz
Karşımıza Hiç İyi adam çıkmıyor
Bizi Hak Eden Adam Hiç Çıkmıyor
Hep Abaza Cahil Sapık Çapkın
Cinsel ve Kadın Düşkünü erkekler Çıkarsa
Biz kadınlar da doğal Olarak kendimizi
Korumak koruya bilmek için
Uzak Dururuz❣
Hayır aptallık falan değil niye aptallık olsun. İlişkisi olmayan kadınlara sanalda/reelde asılan erkeklerin haddi hesabı yok.
Bir kadın yalnız olmayı istiyorsa, yalnızken mutlu oluyorsa, ilişki istemiyorsa ortalıkta akbaba gibi dolaşan erkekleri savabilmesinin en akıllıca yöntemi budur diye düşünüyorum.
Konuşsak ayrı dert konuşmasak ayrı dert😄 konuşuyorsun konuşmayı kesiyorsun sanki 15 çocukla ortada bırakmışsın havalarına giriyorlar, konuşmasan senin de bir tarafların yükselmiş diyorlar🙄 şahsen kendi halimde takılırken daha mutluyum bu ergensilikleri hiiiç çekemem.
Ahahaha koptum :D evet seni çok şımartmışlar, egonu şişirmişler falan neler neler
Konuşurken benim için canını verir ama tabii yersen😄 konuşmayı kestiğin an gerçek yüzlerini de görüyorsun.
Ne kadar tanıdık şeyler bunlar 😏
Hepsi aynı odun çünkü
Belli ki kişi herkesle muhatap olmadan bir sınır çiziyor. Kendi özel hayat alanına girilmesini istemiyor.
Belki de bu şekilde kendine uygun insanları uzaktan tanımaya çalışıyor olabilir
Ne koşması
Ha yok, şarkı sözü o 😅
Eğer kendi mutluluğunu baltalıyorsa, evet. Ama eğer onu mutlu ediyorsa, kim ne diyebilir ki?
İlişkim yok. Ve varmış gibi yapıyorum. Çünkü böyle yapmak zorundayım. Bu ülkede kadın olmak zor. Yalnız bir kadın olmak daha da zor. Ve böyle yapmazsam gozune kestiren densizler kendileriyle görüşmek zorundaymisim gibi bir hak goruyolar kendilerinde ve işi resmen taciz boyutuna getiriyolar. Bunu defalarca yaşadım. O yüzden artık etrafa hayatımda biri varmış gibi davranıyorum.
İlişkisi olmayan kadın, varmış gibi davranıp kimseyle muhatap olmuyorsa muhtemelen konuşmasa bile kaybetmek istemediği biri vardır.
Bunu kabul etmiyoruz hdhd
Denendi ve onaylandı ama ona göre sjxlajdjs
😒 ifşalanmış hissediyorum kendimi hshs
Bu sorular nerden aklina geliyor senin ya 😀
Niye gelmesinmiş. İnstada gördüm biraz değişik bir paylaşımdı soruya çevirdim, öyle bir zeka bendeki
Güzel bir zeka 😀👏Cevaba gelirsek bence aptallik degil temkinli olmak, olan bitene sahit olduklari icin ge. ri zekali gibi ortaya atlamiyorlar sadece. Tabi paranoya yapmaya da gerek yok omur boyu...
Biten ilişkiye saygıdandır. Belki de sevgiden. Aptallık olamaz 🙅🏼♀️
Biten ilişkinin canı cehenneme djdjs
Hahahahhaa beni diyorsun zannettim bir an😂😂😂
Birçok hemcinsimi kapsayan bir durum bu 😅
Doğru mu yapıyoruz acaba 😂😂😂
Bende onu düşünmeye başladım :D
Ama yani benim bir standartım var onun altına inemem ki gelenlerin hiçbiri uygun aday değil en iyisi bekleyelim bence inşallah gelir gelmezsede yapacak bir şey yok 😂😂
Gelir gelir djdk
Hahha burada iki hesap açıp kendisiyle aşk yaşayan da var di bir ara sjsj
ahaha yaa öyle değil be :D
Ben niye kahkaha attım bu soruya ya😂 Birilerine 'bak beni kaybettin' deme çabasıdır o😂🤭
Niye attın 🥹
VarMış gibi yapanlar yüzünden benim suçum yok 🥺
Ahaha ya öyle değil hayatında biri varmışcasına davranmak :D
İşime geldiği gibi anlayacam ben banane😂😂
Üzme beni sjdjs
Üzülme üzülürüm🥹
İnanırım bak
Savunma mekanizması devrededir, bazen de gerekli napalim😏
Savunma mekanizmasını bozmak istiyorlar djjd
Biz istemezsek bir halt edemezler 😄
Sonra egolu diyorlar 🥹
Hic de değiliz dua etsinler sevince duygumuz ağır basıyor yoksa tek bulusmada ne olduklarını anlariz da aşk mantığın önüne geçince kılıf buluyoruz hep
İlk yanlışta , ilk kötü izlenimde silmek lazım
Aptal aşık olmadığımız zaman bunu yapicaz anca 😏
Bence aptallık değildir, kafası rahat olsun abazalardan kurtulmak için bir yol diyelim 😂
Değil hak veriyorum ortalik Abaza dolu doğru kişiyi istiyor lakin doğru kişi ararken genelde yanlış kişiler çıkar nadirdir doğru kisiler birbirini bulması
Hahha kadınlar aptal degildir🤨
Sadece bazen asırı duygusallıktan, ailedeki sorunlardan ya da sevgi yoksunlugundan ilişki yasayıp ya da yasamama kararını verirken mantıklı düşünemiyorlar diyelim
Kesinlikle öyle en güzeli kimseye yüz vermemek terslemek yalnız kalacağımı bilsemde böylesi daha iyi ileride fikrim değişir mi bilmiyorum ama sanmam aşka inancım kalmadı nerde deli var beni buluyor 😂
Bu aslında kişinin kendini inzivaya çektiğini o sürede pek kimseyle muhattap olmak istemediğini gösteriyor, aptallık olarak saymam ben bunu
Napsınlar burada ki kazmalardan da bıktılar. Adam gibi adam olsalar kadın tersler mi hiç?
Kadın ruhundan anlayan erkek yok bence.
onlar ne çakaldır yoktur sanarsın ama vardır ne olduğunu da anlamazsın birden nişanlandım sözlendim dediklerinde aaaa sen şok:D
Evet bir anda evlenebilirler
Kesinlikle değil ben de öyleyim ve bin bir kişiyle konuşup sonra saçma sapan insanlarla muhattap olup zaman kaybetmek istemiyorum kaliteli biri için bu yalnızlığımı bozmak varken önüme gelen boş insanlarla asla muhattap olmuyorum doğrusu da bu
Yasal ahlak payı
Varsa var gibi yoksa yok gibi davranırım şimdi davrandığım gibi tutarsızlık yapmayın lütfen 😄
Kimseyle muhatap olmamak için böyle bir şeye ne gerek var ki. Karşındaki kişiye karşı sınırlarını belirleyecek olan yine sensin.
Olması gereken her isteyenin kapısına gül dökemeyiz. Sizi bilmem ama benim dünyama ters. Hak eden olur konuşursun kafa yapın uygun, o olur.
Yüksek değerli kadınların yaptığı davranış patterni lakin çok beklemek istenmeyen sonuçları doğurabiliyor
Varmış gibi davranması doğru değil desek daha doğru bir tanım olur. Neticede yok ve istemiyorsa da var gibi davranması gerekmiyor.
Hoşuma gitmiyor kimse napiyim. Bir de travmalar var djdjjd. Terslemiyorum ben ama kimseyi. Terslemiyorum çünkü direkt engel atıyorum 😂🤭
Bilmem. İlişki istemiyorum demesi daha etik olur en azından ama salça olan tiplerden korunma yöntemi olarak öyle diyor olabilirler
Hayır, abazalardan kendini koruyordur. Akıllı kadındır. Seçicidir
ben bazen yapiyorum da cok ise yariyo ya habshshsa mukkemel bisiii
valla biraz aptallık gibi ama huy olmuş bırakamıyorum
Keyifleri ne isterse yaparlar kahyaları da memnundur. Eee bana ne düşer, sadece saygı!
Yok ama varmış gibi davranıyorum saçma geliyor..
"mış" gibi yapmaları garip geliyor bea..
Çok umurumda değil ne yaptıkları neden yaptıklarını isteyenle konuşuruz
Aptallık niye olsun herkesin yaşamı ile ilgili tercih kendisinin
Olamadığı halde varmış gibi davranmak insan bunu neden yapar ki bilemedim şimdi 😏
Kimseyi sevebilecek takati kalmayınca kızlar diyelim
Tam isabet 👌
Aptallık mı, bilmiyorum fakat bir kadın ilişkiye hazır değilse, o zaman açık sözlü olmalı.
Aradığını bulduğunda yanlizligin sana verdiği huzuru zaten özliyceksin tadını cikar
Neden? İnsan sevdiğinde de huzuru bulamaz mı?
Onun derdi seni senin derdin onu gerecek bunlara hazırlıklı ol güzel kızım hayat seni güzel insanlarla tanıştırsın ve mutlu etsin
🙄 ama yalnızlık Allah’a mahsustur derler
Allah'ın adını anarken insanı melekleri neden yaratı daha birçok canlıyı demezler ama
Olmayan ilişkiyi varmış gibi yapıp insanları terslicek uzak duracak sonranda hayatının aşkını bekleyecek gerçekten varmıdır böyle var olanlara tavsiyem beklerken b*kunda boncuk arasın zaman geçer 🤣😂
Pislik yapma ha
Biliyorum silebileceğimi hatırlatma için teşekkürler
Evet
Aptallık ne alaka
Öyle diyorlar aptallık etme diyorlar
Derler.
Aptalim herhhalde
Olsun cankuşum, ben de
Böyle olduğumuz için üzülüyoruz da neyse
😕
Şak diye şizofren tanısı vermeli
Neden
Olmayan şeyi görüyor
Öyle değil hayatını hayatında biri varmış gibi yaşıyor, flört cart curtla uğraşmak istemiyor
Bu ben 😄 detaya bakmalıydım 🤦🏼♀️ affet
Hayır canım estağfurullah:)) benim meşhur devrik cümlelerim djfjs
Yazan herkesi terslese doğru aşkı nasıl bulacak ki
Bulur tabii
Bulur, aşık olabileceğin insan karşına çıkarsa bir etkilenme bir kıpraşma, heyecan falan olur
İlk görüşte aşk zaten yok
Ya sen anlamazsın amaaan
Müzik zevkimiz aynı ahahah
Çokzeeel 💃💃💃
🎀🥳
Hayır değil çok zekice kckdmd
Hıhım 😌
Hayırr aptallık yapmıyorum bi kere
Nau nau :D yapmayız öyleli
En mantıklısı 2 cins için
Be
Yok ne