Güncellemeler
1 yıl
neden ama neden
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer niye yoksuluz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana bir soru: Bu fani dünyada maddi zenginlik mi önemli? Manevi zenginlik mi?
Bunun gerçek cevabına ulaştığında hakikate de ulaşırsın. Geçici bir dünyada olduğumuzu unutmamak gerek.
benim için ölümden sonrası yok
Maddi zenginlik ve bunun getireceği farklı deneyimler her zaman mutluluğa ulaşmanı sağlamaz.
sanki şu an çok mutluyum
Mutluluğu kendi içinde aramalısın. Dünyadaki nefsani istekler, bizi her zaman asıl mutluluğa ulaştırmaz.
beni ulaştırır
O geçicidir.
aslında paraya bu kadar önem vermiyorum ama başka insanların çocukları 20-30 trilyonluk araba sürerken benim bir şeyler için çabalamam gerektiği düşüncesi beni yıkıma uğratıyor
Emin ol o düşünce herkeste var. Ama o insanların da hayatta bir sorunu olduğunu fark ettin değil mi? 20-30 milyonluk araba sürmelerine rağmen yine mutlu değiller. Hep daha fazlasını istiyorlar. Daha fazlasını, daha fazlasını ve daha fazlasını. Çünkü bununla sonunda mutluluğa ereceklerini sanıyorlar ama bu tarz insanların isteği bitmez. Bu sadece nefsani isteklerin bir etkisinden ibarettir. Bu yüzden sana konuşmanın başlarında da dedim "Gerçek mutluluğu kendi içinde bulmalısın." diye. Bunu bir kere bulan bir insan, küçük şeylerle bile mutlu olabilir bir hale geliyor çünkü. Mevzu burada bitiyor işte. Yaradanım, cümlemizin hidayete erebilenlerden olmasını ve o hidayet yolunda kalanlardan olmamızı nasip etsin. :)
böyle dine düşkün insanları severim ya teşekkür ederim
Ben dine değil, Yaradanıma düşkünüm. Yaradanımın rahmeti ve bereketi üzerine olsun. :)
Zengin olsanda mutlu olmayı bilmiyorsan yine mutsuz oluyorsun maalesef.
bunu söyleyenin yeterince parası olmamıştır
Sana zengin olduğumu kanıtlayacak değilim Neriman, bence cümleyi iyi anlamalısın haha
ben baya üst segmentten bahsediyorum ama şirketi holdingi falan olanlardan
Bu işler babadan dededen gelir sende yoksa çalışırsan olabilir
yok ben kaderin tekmelediği çocuk olarak kalacağım
Siyonistlere biat etmiş olan siyasal islamın getirileri işte bunlar.
Var zaten harcarken düşünmek zorunda kalmayacak kadar var
Ben yine aynı mal olurdum bence
Artık zengin sayılırım da huzurum yok
Kader
Gel seni zengin ederim
zengin olma gibi bir amacım yok
Olsun gel bana
bi erkek sayesinde param olacağına köprü altında ekmek reis gibi ekmek kemiririm daha iyi shdhahöakd