Sevgilime iftira atıldı kime inanmalıyım?

Takipçi sayısı yüksek bir sayfa benim ve nişanlımın bir resmini çok beğenip sayfalarında paylaşmak istediler bizde izin verdik, çok güzel bir şekilde paylaştılar ve 150binden fazla beğeni ve yorum almış. Yorumlarda hiç tanımadığımız bir kız kusma emojisi atmış. Bende buna sinirlenip kıza yazdım ve hata ettim. nişanlımın adını vererek bunu tanıyor musun neden böyle bir emoji diye hesap sordum kızdan ve kötü bir imada bulundum. Başta tanımıyorum gibi tuhaf cevaplar verdi. Sonra kıza karşı kötü bir imada bulunduğum için sinirlendi ve nişanlım hakkında kötü şeyler söyledi. Arkadaşımın eski sevgilisi 5 ay önce ayrıldılar şöyle böyle gibi. Ayrıca bunu söylemeden önce bana nişanlıma güvenmiyorsan eğer neden nişanlandın gibi şeyler söyledi. Daha sonra bu saçma şeyleri anlattı. Delil göster isim ver tarih ver dememe rağmen hiçbir şekilde bir şey söylemeden uzaklaştı ve gitti her yerden engelledi beni ve nişanlımı. Nişanlımın böyle bir şey yapmayacağına adım kadar eminim ama şeytan sürekli şüphe ettiriyor bana. Nişanlım kendini temize çıkarmak için kıza dava bile açtı , iftira olduğunu kanıtlamak için çok uğraştı numarasını bulmaya çalıştı bunun gibi bir sürü şey yaptı ve ben inanayım diye bir sürü büyük yeminler etti kız ise 5 ay önce ayrıldıklarımdam bahsediyor ayrıca kız istanbuşda olduğunu söyledi bu olayın ama nişanlım o dönem İstanbul'da bile değildi 5 Ay önce biz nişanlıydık bende yalan söylediğini düşünüyorum ama kafamı kurcalıyor benim aşırı güven problemim var bu nişanlımdan dolayo değil ondan önce yaşadığım şeylerden dolayı. Şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum evet nişanlıma güvenmem gerekiyor ama ya böyle bir şey varsa? fikirlerinize ihtiyacım varr…

Sevgilime iftira atıldı kime inanmalıyım?