Telefonu yuzune kapatmak?

arkadaslar merhaba dun erkek arkadasimla tartistik kendisinin hatali oldugu bir konu yuzunden. telefonda konusuyorduk farkli seylerden eger konuyu daha fazla degistirip yaptigin yanlisi konuşmayacaksak ben kapatiyorum dedim. hatali oldugumu biliyorum bir daha tekrarlamiycam ozur dilerim vs vs vs dedi. ilk bas beni dinleseydin bu sekilde olmayacakti demek ki bi bildiğim var dedim. evet haklısın dedi ama donup dolasip hep ayni yere geliyoruz kac ay onceki mevzu vs. tartistiktan tam 10 saat sonra bana yazdi asla yazmam neyse. bunlarin hepsi bahane ben de ayni hatalari yaptigimda o an telefonda arayip cozdum ozurumu diledim 10 saat sonra gelip uyudum bu şu diyip bahane üretmedim dedim. sana cevap verdiğime şükret dedim. bu sonrasında ben sana en başta haklı olduğunu söyledim ama sen uzatıyosun bıktım dırdır dan sen zevk alıyosun kavgadan falan sonra şu an bu hoş mu beni bu duruma getiriyorsun bağırtıyorsun dedi. kulağımın içine etti telefonda asla konuşmadım hiç bir şey demedim 5-6 defa konuş susma dedi konuşacak mısın artık falan konuşmadım sonra telefonu artık kapatabiliriz dedim iyi geceler görüşürüz diyordum ki yarım kaldı demeden suratıma kapattı sonra hemen tekrar aradı açmadım. Günaydın yazmis cevap vermeyi düşünmüyorum. Ne yapmalıyım

Güncellemeler
1 yıl
ARKADASLAR CEVAPPP?
Telefonu yuzune kapatmak?